ترند های روز

زندگی رومی و شمس تبریز در صفحه سینما در تورنتو

طبق روابط عمومی این رویداد ، رامین حسینپور ، کارگردان ، فیلمنامه نویس و تهیه کننده ، پیش از این برای بهترین کارگردان و بهترین فیلم کوتاه مستند نامزد شده بود. جمعه ، 9 سپتامبر 2009 ، در تاریخ 5 سپتامبر ، در سالن تئاتر تورنتو تئاتر یورک وودز.

رامین حسینپور عضو هیئت جهانی خواهد بود. فرش قرمز این جشنواره در تاریخ 1 سپتامبر برگزار می شود.

این جشنواره که از 1 تا 8 سپتامبر در تورنتو ، کانادا برگزار می شود ، یکی از معتبرترین رویدادهای فیلم در کشور است و واجد شرایط دریافت جوایز صفحه نمایش کانادا است.

علاوه بر این ، فیلم “کوره” برای بهترین مستند کوتاه ، بهترین کارگردان و بهترین فیلمنامه در جوایز Impact Doc ، سه جایزه کسب کرده است. این رویداد یکی از معتبرترین جشنواره های مستند است و تجربه 5 ساله دارد.

این گوینده در حال حاضر برای جوایز اسکار ، جوایز صفحه نمایش کانادا و BAFTA در رقابت است.

مستند مختصر “Abnar” در زندگی نامه مولوی و شمس تبریز یک سال برمی گردد و مبتنی بر تاریخ و روایت واقعی است.

حسینپور در حال حاضر مشغول کار بر روی فیلم کوتاه “ادعای” در مورد زندگی فرید الدین عطار نیشابوری است که در حال تولید است.

سایر عوامل در فیلم کوتاه “کوره” کارگردان برنامه هنری است: محمد نظاری ، نسخه: Ehsan Vazaghi ، هنرمند Tiridi: Hojjat Shababai ، کارگردان فیلم: Ali Ehsani.

۲۴۲۲۴۳

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا