زندگی ، رویاها و مشکلات شش مرزی

طبق روابط عمومی این کار ، تراژدی ریگ چاه ، که توسط علی پیمن نوشته و کارگردانی شده و توسط امیر حسین شفیعی تهیه شده است ، پس از بازیگری در تهران و مشهاد ، که بیش از دو هزار مخاطب داشته است ، اجراهای خود را با حمایت هنری و هنری هاوس آغاز می کند.
این کار که از یک داستان واقعی ناشی می شود ، زندگی ، آرزوها و مشکلات شش مرزی را به روشی متفاوت از مخاطب می گوید. Mohsen Ghobian همچنین مدیر کار است.
در میان جوایزی که ریگ چاه تا به امروز به دست آورده است ، شامل یک جایزه ویژه برای مدالیات سرباز جشنواره بین المللی فجر فجر ، یک جایزه بازیگر مرد ، کارگردان کارگردان ، اولین جایزه دراماتورژی و سومین جایزه عمل مردانه در جشنواره تئاتر Therán است.
تاریخ داستان را خلاصه می کند: “ما به دنبال دنیایی بدون مرز بودیم ، ما یک سرباز مرزی شدیم …”
مهدی سمی ، علی پیمن ، لوگمان غادی ، امید یوزی ، ابولفازل نائینی ، حسین میرزی و الکساندر غنبری قلعه این اثر هستند و حسین عبداللهی با ریگ چاه مجری پروژه است.
این کار عملکرد خود را در تئاتر جلسه هنری اصفهان در 9 اکتبر آغاز می کند.
۲۴۲۲۴۳