دفتر موسیقی سعی می کند جسد احمد پژمن را به ایران منتقل کند

باباک رضه (مدیر کل وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی) استاد احمد پژمن است ، یکی از قتل های موسیقی کشور ما ، که متأسفانه دیروز با آنها ملاقات کردیم ، گفت: خداحافظی از فانی آمریکا. بدون شک ، فقدان این هنرمند تأثیرگذار ضرر مهمی برای جامعه موسیقی ایران است و جای خالی وی به زودی پر نمی شود.
وی افزود: “با صحبت و مشاوره ای که با دوستان و جامعه موسیقی داشتیم ، تصمیم گرفتیم همه چیز ممکن را انجام دهیم تا بدن این هنرمند تأثیرگذار را به میهن بازگرداند.” ما با خانواده تخمین زده شده او مشورت داریم و در تلاش هستیم تا در اسرع وقت بدن استاد احمد پژمن را به ایران منتقل کنیم.
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی همچنین در مورد محل دفن احمد پژمن گفت: “البته محل دفن وی هنوز مشخص نشده است و بدیهی است که برنامه تشییع جنازه و مراسم تشییع جنازه معلم به صلاحدید خانواده و همچنین مطابق با موقعیت هنرمند تعیین می شود.
۵۹۲۴۳