خدا آنقدر مرا دوست داشت که این کتاب را خواندم / رادیو گنجینه گنج دفاع مقدس را به گوش جوانان می رساند
به گزارش خبرگزاری فارسیرو به نقل از روابط عمومی معاونت سخنگویی، مراسم افتتاحیه مجموعه سی دی «فیض حضور» با حضور علی بخشی زاده معاون سخنگوی رسانه ملی، سید مرتضی کاظمی دینان مدیر رادیو فرهنگ. ، عباس کفایی نویسنده کتاب جانباز کیست در اتاق جلسات معاونت صدای رادیو فرهنگ. در این مراسم خواهر شهید مصطفی ابراهیمی ماجد نیز حضور داشت.
علی بخشی زاده نماینده صدای رسانه ملی با یاد و خاطره شهدا گفت: حضرت علی (ع) در ابتدای خطبه بیست و ششم فرمودند: جهاد یکی از درهای بهشت است که خداوند به روی برخی از اولیای خود می گشاید. با این خطبه به این نتیجه می رسیم که مقام شهدا ارزشمند و والاست.
وی در ادامه سخنان خود عزت و احترامی که امام خمینی (ره) برای مردم ایران به ارمغان آورد را برجسته کرد و افزود: استکبار در دوره قاجار و پهلوی با از بین بردن غرور مردم ظلم بزرگی به مردم بود. ملت عزیز ایران، اما انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) دو هدیه گرانبها ایمان به خدا و خودباوری به ما داد و باعث پیروزی جوانان این مرز و بوم در سالهای دفاع مقدس شد.
معاون صدا تاکید کرد: امام خمینی (ره) مردم ایران را طوری تربیت کردند که بتوانند بر هر باطلی فائق آیند. امروزه یاد و خاطره شهدا ادامه این تفکر و فرهنگ است چرا که شهدا نقش مهمی در روایت فرهنگ ایثار و شهادت داشتند.
بخشی زاده با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه زنده نگه داشتن نام شهدا کمتر از شهادت نیست، خاطرنشان کرد: شهدا جایگاه والایی دارند و همه ما در جامعه به آنها نیاز داریم. شهدا نیاز دارند و همه ما شهدا را می شناسیم.
و ادامه داد: دفاع مقدس عامل وحدت است و باید جریان فرهنگی ایجاد کرد تا پیام شهدا به نسل های جوان منتقل شود. همکارانم از معاونت صدا با تمام قوا و با زبان هنر و فرهنگ تلاش می کنند تا این گنجینه دفاع مقدس را در بین نسل های جوان جامعه حفظ و ترویج کنند. البته این اقدام نیازمند کار گسترده است و معاونت صدا در تلاش است با تداوم تولیدات فرهنگی برای شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج کند. از این گذشته زندگی شهدا شهادت و انکار است. بنابراین با ایستادن در کنار شهدا به تاریخ و سیره ای که شهدا پیمودند و پیش بردند و به این راه اعتقاد راسخ داشتند باز می گردیم.
روایتی واقعی از رشادت های رزمندگان در سال های دفاع مقدس.
سید مرتضی کاظمی دینان ضمن تبریک به مناسبت هفته بسیج گفت: وظیفه خود می دانم از معاونت صدای رسانه ملی در معرفی شهید ابراهیمی مجد و تلاش برای زنده نگه داشتن نام شهدا تشکر و قدردانی کنم. خدا را شاکریم که توانستیم در این راه گام برداریم.
وی ادامه داد: این سریال یک برنامه رادیویی نیست، بلکه کاری برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت است. اهمیت روایت صحیح رشادت های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس در مأموریت های رادیو فرهنگ است و در این زمان اهمیت این روایت برای تقویت روحیه مقاومت بیشتر است.
مدیر رادیو فرهنگ افزود: این برنامه یک مستند روایی است که از دیالوگ ها و فایل های صوتی جالبی بهره می برد و امیدوارم همینطور ادامه پیدا کند. همچنین ساخت مستندی درباره شهید گروهبان ایرج رستمی در دستور کار قرار دارد.
خواهر شهید در این مراسم اظهار داشت: شهید ابراهیمی ماجد عاشق ایران و انقلاب اسلامی بود. این شهید مصطفی برازنده نام داشت و برای عزت ایران تلاش می کرد. موشک های زمین و آب را با حداقل امکانات با دکتر چمران آزمایش کرد و به همین ترتیب به شهادت رسید. او الگوی خواهرزاده اش بود. راه عمویش را رفت و ناپدید شد. از شما بابت تهیه این سی دی و برنامه تشکر می کنم.
ادای احترام به شهدا
داود نماینده راوی زندگی شهید مصطفی ابراهیمی ماجد نیز روایت زندگی شهید را افتخار دانست و اظهار داشت: این توفیق بود که بتوانیم به این شهید ادای احترام کنیم. احساس می کنم این کتاب پر از شعر خداست. شهید ابراهیمی مجد جسمش را رها کرد و روحش ملکوتی شد. شهادت منحصر به فردترین نوع مرگ است و خون شهید تراوش فرهنگ است و فرهنگ جبهه باید با منش نوع دوستی و تعلق به مردم گسترش یابد. دانش شما وقتی این کتاب را خواندم احساس کردم خدا چقدر مرا دوست داشت. امیدوارم این شهید و همرزمانش آن را به عنوان هدیه من قبول کنند.
در پایان این مراسم بیجونواوه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز به ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت. سپس با حضور معاون صدا، مدیر رادیو فرهنگ، محسن صباغی، مدیر امور داوطلبانه رسانه ملی، نویسنده، سردبیر و خواهر شهید، سی دی «فیض حضور» به تهیه کنندگی رویا ولی زاده و گویندگی داوود منتشر شد. منزی معرفی شد.
«فیض حضور» روایتی از زندگی شهید مهندس مصطفی ابراهیمی ماجد است. این شهید از بنیانگذاران ساخت سلاح های موشکی در دفاع مقدس، از همرزمان شهید چمران و اولین شهید آزمایش موشکی ایران است.
۲۴۴