ترند های روز

جلد 6 “Facros موسیقی معاصر ایرانی” منتشر شده

به گزارش خبرگزاری مهر ، این کتاب که قبلاً منتشر شده بود ، به بازار کتاب راه اندازی شد که قبلاً پنج جلد منتشر شده بود. Houshang Etihad محقق است که این مجموعه را با تلاش زیادی برای مقابله با چهره های موسیقی معاصر ایرانی گردآوری کرده است. در این جلد ، چهره هایی مانند امانوئل ملیک اصلان ، لوتف الله مختار ، بهمن هیرباد ، هشمات سانجاری ، لفتف الله ماجد ، احمد اشورپور ، گلم هوسین بیگجاخانی ، علی تاجیدی ، جیلیل شهاهناز ، هاساان کامکار ، مخموم ، محمود

چهره های موسیقی معاصر ایرانی (در یک سری از جلد های متعدد) سبک کار خود را بررسی کرده اند و سعی کرده اند این فرهنگ و جدایی جوانان را از میراث فرهنگی خود از بین ببرند و گامی به سوی قدردانی و افتخار هنر متعالی آنها باشند. ترتیب شخصیت های متن بر اساس تاریخ تولد آن است. علی اکبر فراهانی در آخرین قرن و نیم رئیس خانواده موسیقی ایرانی و موسیقی ردیف موسیقی بوده است و شخصیت هایی که برای او مقدر شده اند به نوعی بر پیشرفت موسیقی ایران تأثیر گذاشته اند: نوازندگان ، نوازندگان ، خوانندگان ، خواننده ها ، آهنگساز ، موسیقی ، نوازنده.

اگرچه موسیقی انتزاعی ترین هنر محسوب می شود ، اما همچنین یکی از مهمترین نمادهای فرهنگی هر کشوری است که مردم یک ملت را پیوند می دهد و زبان غم و اندوه و خوشبختی و حالات معنوی مردم یک سرزمین است. با این حال ، در زمان ما ، اوضاع به گونه ای است که حتی بسیاری از روشنفکران و مطالعات نسبت به موسیقی ملی آنها فراموشی هستند ، برخی دیگر که جای خود را دارند. این کافی است که بسیاری از آنها ضبط قوی داشته باشند. آنچه منتقل می شود مهم است.

روایت تقسیم نسل در ایران و آنچه اکنون “بین نسل قبلی و نسل جدید” خالی است ، روایتی غم انگیز است. این طور نیست که نسلی از مبارک نیست ، که به هر حال ، و این تفاوت بین نسل فعلی با نسل دیروز است که بسیاری از پایگاه های فکری را دگرگون می کند و جامعه را به سمت نوسازی و توسعه سوق می دهد ، بلکه اختلاف نظر ناشی از عدم دانش است. ما قله های ادبیات ، هنر ، موسیقی ، نقاشی ، تئاتر ، رمان ها ، تاریخ و غیره را نمی دانیم. ما نمی دانیم چه اتفاقی برای فرهنگ و هنر این سرزمین افتاده است و در نتیجه نمی دانیم کجا ایستاده ایم.

“چهره های موسیقی معاصر ایرانی” تلاشی است تا زمانی که نسل امروز موسیقی دانان و نوازندگان کشورشان را بشناسد و با شنیدن سالها موسیقی ، این چهره ها با تاریخ موسیقی کشورشان آشنا می شوند و می دانند موسیقی آنها چه اتفاقی افتاده است. چه کسی موسیقی آنها بودند و چگونه و چرا آنها به این وضعیت دست یافته اند و چرا کارشان مهم بوده است. موسیقی که با وجود همه موانع ، حداقل و حداکثر در جاده و در جهان و منعکس کننده زندگی جمعی مردم این کشور ، همیشه خاص و جهانی بوده است.

جلد ششم از “چهره های موسیقی معاصر ایرانی” ، که توسط انتشارات جدید Houshang جمع آوری شده است ، با قیمت 5 صفحه 1 میلیون به بازار عرضه شده است.

243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا