جشنواره ای که در شیراز با “سرزمین من” آغاز می شود و با “گنجینه ها” و “هنر نظامی” به پایان می رسد

به گزارش خبرگزاری ، برنامه های جشنواره از 5 فوریه در سراسر کشور آغاز می شود.
براساس این گزارش ، هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر ، در 7 فوریه ، افتتاح این جشنواره توسط دکتر نادره رضای ، معاون وزیر جهت گیری در شیراز اجرا می شود.
پس از آن ، چهارشنبه 23 فوریه ، بخش “خزانه داری” در موزه خوشنویسی تهران آغاز می شود. نمایشگاهی که تا 5 مارس برگزار می شود. متصدی این بخش خانم آمنا رزی ، مدیر موزه خوشنویسی است.
افتتاح این جشنواره در بخش “درخت طلایی” ، که بخش اصلی جشنواره است ، روز جمعه 23 فوریه در مجتمع فرهنگی -حوزه ای از بهشت برگزار می شود و تا 5 مارس ادامه خواهد یافت. متصدی این بخش حقیقت جمشید است. در این بخش ، آثار در انواع هنرهای تجسمی با موضوع درخت نشان داده شده است.
بخش “یادداشت های دوربین” مجموعه ای از مجری عکس عباس میر هاشمی از عکسهای عکاس فرانسوی میشل استابون ، از انقلاب اسلامی است که روز دوشنبه 5 فوریه در مرکز فرهنگی نیاواران افتتاح می شود.
بخش “جشن” از هفدهم جشنواره در موزه گرافیک از روز پنجشنبه 5 مارس آغاز می شود و تا 6 مارس ادامه خواهد یافت. آدل صدرماتاز ، متصدی این بخش ، پوسترهای پرونده موزه گرافیک ایران را در مورد موضوع این جشن به نمایش گذاشته است.
علاوه بر این ، بخش “هنر هنر ملی” ، که شامل آثار نقاشی و خوشنویسی است ، روز جمعه 23 مارس در باغ موزه دنگ افتتاح می شود ، نمایشگاهی که تا 5 مارس گسترش می یابد. متصدی کار نقاشی در این بخش بر عهده آقای امیر تاهمابی و بخش خوشنویسی توسط علی اشرف آبادی خواهد بود.
سرانجام ، مراسم اختتامیه و جوایز روز شنبه 23 مارس در تالار ودات برگزار می شود.
۵۷۵۷