ترند های روز

برنده اسکار یکی از “قاتلان ساختمان” است

کریستوفر والت ، بازیگر برجسته و برنده جایزه دو آکادمی ، به عنوان یکی از بازیگران فصل پنجم سریال محبوب “فقط قتل های ساختمان” انتخاب شده است. این خبر توسط Variety منتشر شده است.

والتز در این فصل نقش مکرر خواهد داشت و به تیم موقت که قبلاً توسط Kegan-Michael Kay تأیید شده بود ، اضافه می شود. همانطور که با تمرین معمول این سریال ، جزئیات شخصیت والتز و تاریخچه فصل جدید هنوز در وضعیت عدم اطمینان است. در حال حاضر ، فیلمبرداری فصل پنجم ادامه دارد.

والتز با اجرای نمایش های درخشان خود در کوئنتین تارانتینو ، اولین بار در سال برای لعنتی حرامزاده و دوباره در سال برای جنگو ، دو جایزه اسکار برای بهترین بازیگر نقش اول مرد را به دست آورد. وی همچنین جوایز معتبر دیگری از جمله گلدن گلوب ، BAFTA و بسیاری از جوایز دیگر را برای این فیلم ها دریافت کرده است.

در میان فیلم های برجسته ای که والتز با یک دلار بازی کرد ، به کارگردانی والتر هیل ، پینوکوکی گارمو دل تورو و دفتر فرانسه که توسط وس اندرسون ساخته شده است. در دنیای سینما ، والتس در دو فیلم از سریال جیمز باند ، Spectter و زمان مرگ نیز شناخته شده است.

علاوه بر سینما ، والتز آلبومی درخشان در تلویزیون دارد. او برای سری کوتاه “خطرناک ترین بازی” که در Quibi منتقل شده بود ، برای یک جایزه Emmy نامزد شد. علاوه بر این ، مشاور شبکه آمازون نیز بازی کرده است.

کل قتل های والز در ساختمانها مطمئناً انتظارات مربوط به فصل جدید این سریال محبوب را افزایش می دهد. بازیگری با این سطح از تجربه و توانایی می تواند جذابیت تاریخ را دو برابر کند. حال ما باید صبر کنیم و نقش این سریال را برای او و چگونگی بهره مندی از استعداد منحصر به فرد خود ببینیم.

مترجم: ریهان اسکانداری

دوشنبه: واریسی

۲۴۵۲۴۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا