ترند های روز

برخی از خاطرات جلسات من با معلم فارشچیان

محمود فارشیان بدون شک یکی از این بزرگان است. شخصیتی چند بعدی که تقریباً یک قرن در ایران و جهان زندگی کرده است و همیشه در کنار مردم بوده است. اما ویژگی های این روش زندگی و سبک زندگی چیست و چه مختصاتی به اکثر افراد احترام گذاشته است؟

1. در سال 6 ، وقتی از آنها خواستم در اولین جشن نخبگان شرکت کنند. وی در حین حضور ، پرسید که چه کسی می خواهد معلمان یا پلاک را به معلمان بدهد. با آگاهی از روحیه و شخصیت معلم ؛ او می دانست که این سؤال و پاسخ او برای رد یا پذیرش دعوت بسیار مهم و مؤثر است. من به تانی گفتم که همه می خواهند! لبخند زد و گفت آقای اسدی! چگونه هزار مهمان را دعوت می کنید و ده ها معلم را انتخاب کرده اید؟ چگونه برنامه خود را مختل می کنید؟ من گفتم شما توانسته اید نظر خود را بدست آورید. من قول داده ام و سعی کردم آقای Tabatabai و رضایت او و سایر مقامات را پیدا کنم تا اینکه سرانجام پذیرفته شد که برای اولین بار ، نوجوانی. به جای رهبران سیاسی ، برای ارائه قدردانی از معلم.

2. یک روز ، من با معلمان Gholamossein Dinani ، رضا داواری و محمد رضا حکیمی هماهنگ شدم تا با موزه و چهره های بادوام ملاقات کنند ، که اکنون متوقف شده اند و اکنون بسته شده اند ، با معلم فاریهچی که تازه از نیویورک آمده بود. یک جلسه جالب منتشر می شود: هنرمند ، فیلسوف ، فیلسوف و فقه. وی ضمن مشاهده آثار مائسترو فارشچیان در موزه خود ، در مورد کار “گوزن گوزن” ایجاد شده توسط وی دو بار صحبت کرد و همه آنها گفتند که یک سخنرانی و معلم هاکیمی با یک فروتنی زمزمه می کند: البته استاد موضوع و روایتی که کار او برای این اثر هنری است ، هیچ سند ندارد! به نظر می رسد که مخاطبان سالها در چنین بازدیدی بین دانشگاهیان ، هنرمندان و فیلسوفان بوده اند.

1. نام “خلیج فارس” برای مدتی در محافل و رسانه مورد بحث قرار گرفت. طبق گفته خود ، معلم به طور کلی درگیر کار خود بود و از امور سیاسی جلوگیری می کرد ، اما در مورد صداقت و میهن. حساس بود وی در خانه خود در تاجریش ، سندی را از ارتش ایالات متحده نشان داد كه چندین بار از خلیج فارس یاد شده است و می گوید: “نگاه كنید ، آنها خودشان قبول دارند كه خلیج فارس دارای محیط تاریخی و تمدن است.”

1. در طی این سالها ، چندین “مستند” توسط این مرد بزرگ در ایران و ایالات متحده تولید شده است ، که من نیز در تولید یکی از آنها نقش داشته ام. مجسمه وی همچنین به سبک مادام توسسو تولید شده و بیش از ده سال پیش در موزه و خانه چهره های ثابت ارائه شده است. یونسکو و برخی از مؤسسات جهان و ایرانی چندین کتاب در مورد هنر معلم منتشر کرده اند و چندین مراسم به افتخار این فرهنگ و هنر بزرگ ایرانی برگزار شده است.

1. اکنون که روح عالی معلم فارشچیان به بالاترین پادشاهی پیوسته است ، مناسب است که مراسم تشییع جنازه و مراسم تشییع جنازه آنها با یک کلیت باشکوه حفظ شود تا این نماد ملی و هنری نیز بتواند در تحکیم همبستگی ایرانی نقش داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا