برای بهبود وحدت و انسجام ملی باید خطوط قرمز را مرور کنید

نیاز به تقویت وحدت و انسجام ملی یک کلمه کلیدی است که بیش از هر زمان دیگری پس از جنگ دو روزه اسرائیل علیه ایران شنیده می شود. این در چندین زمینه به روش های مختلف اتفاق می افتد ، زیرا راه حل های ویژه خاص خود را دارد.
ایوب آقاخانی ، نمایشنامه نویس ، کارگردان و استاد و بازیگر تئاتر وی در پاسخ به این سؤال که چه هنری ، هنرمندان و مقامات دولتی می توانند در شرایط فعلی برای تقویت وحدت ملی و انسجام انجام دهند ، وی به صورت آنلاین گفت: “به نظر من ، بیشترین عملیاتی که اکنون می تواند برای تقویت وحدت و انسجام ملی انجام شود به شرح زیر است: در چنین شرایطی ، این است که مقامات به طور جدی در خطوط قرمز قرار دارند ، که باید به عنوان منزل منسوج شود و من را به عنوان خطوط سفید تغییر می دهد. مقامات مقامات فرهنگی که من جدی هستم.
با اشاره به اینکه “وحدت و انسجام ملی موضوع جامعه ما است” ، آقا خانی گفت که بزرگترین مشکلی که جنگ دو روزه اسرائیل علیه ایران پیدا کرده است: “حمله نظامی اسرائیل علیه ایران باعث شده است که یک بار دیگر تحقق یابد ، ایران برای همه مهم نیست. در همان زمان ، مردم ما ، از جمله فرهنگ ها و هنرمندان ، نشان داده اند که آنها احساس دارند.
کسانی که اصرار دارند تحت هر شرایطی کار کنند. با انواع بردارها ، با مشکلات بی شماری و حتی با خط قرمز ، البته با دبیر فرهنگی ، اکنون می توانند سربازان کارآمد جبهه فرهنگی باشند. ما باید این حد را از بین ببریم و این جایزه را به افرادی که ثابت کرده اند در کشور خود هستند ، به دست آوریم تا آنها درگیر نیازمندان و شانه ها نباشند و بتوانند محتوا تولید کنند.
نمایشنامه نویس ، کارگردان و استاد تئاتر و بازیگر تأکید کرد که “آنچه مسئولان و مقامات فرهنگی باید بدانند این است که خطوط به اصلاحات نیاز دارند”: “علاوه بر این ، خط و دخالت بین آنها و غیرانسانی باید اصلاح شود. اساساً ، تعریف خودآگاهی یک تعریف نادرست است. زیرا هیچ هنرمند توالت وجود ندارد. کسانی که اصرار دارند تحت هر شرایطی کار کنند. با انواع بردارها ، با مشکلات بی شماری و حتی با خط قرمز ، البته با دبیر فرهنگی ، اکنون می توانند سربازان کارآمد جبهه فرهنگی باشند. ما باید این حد را از بین ببریم و این جایزه را به افرادی که ثابت کرده اند در کشور خود هستند ، به دست آوریم تا آنها درگیر نیازمندان و شانه ها نباشند و بتوانند محتوا تولید کنند.بشر چندین سلیقه و علاقه باید به وسط میدان برسد ، زیرا آنها آمدند و با مشت خود گره زدند و گفتند که هیچ دشمن خارجی حق حمله به کشور ما را ندارد. در حقیقت ، با وجود همه تفاوت های سلیقه ، ما به این شعار با ادبیات مختلف گوش می دهیم ، اما با همان محتوای تقریباً همه. این افراد واقعاً پرستش می شوند. افرادی که علی رغم همه تفاوت های طعم در داخل کشور ، ناگهان در سینه ، حتی در کلام محافظت می کنند. “افرادی که می آیند و می گویند که اینجا سرزمین ماست و هیچ کس حق حمله به آن را ندارد.”
در پایان ، آقا خانی تأکید کرد که وظیفه ما به عنوان هنرمندان و فرهنگ ها شناخته شده است ، و افزود: “ما وظیفه خود را می دانیم و این کار را انجام می دهیم ، اما در زمینه مقامات فرهنگی فکر می کنم که هنگام بررسی نکاتی که گفتم ، باید در زمینه تولید محتوای فرهنگی حداکثر جذب شود.”
۵۹۲۴۲