ترند های روز

با محمد رضا شریفینیا و رسول صدر علی/ سه شنبه ، 8 اکتبر

جلسه سوم سریال “هفت” در بنیاد سینمای فارابی روز سه شنبه ، 23 اکتبر ساعت 9:00 بعد از ظهر سه شنبه 23 اکتبر در بنیاد سینمای فارابی برگزار می شود.

محمد رضا شریفینیا ، بازیگر فیلم و تلویزیون و کارگردان فیلم Rasool Sadr ، فیلم با دوام بهرام بیضئی “Basho ، Little Stranger” را به نمایش می گذارد.

این جلسه توسط جشنواره فیلم فارابی با همکاری بنیاد سینمای فارابی ، مرکز آموزش هنر و سینما برگزار می شود تا به مدرسه -phoneon و مدرسه امید بدهد.

پیش از این ، اولین جلسه سریال “هفت” با موضوع “توضیحات عمومی ده سال گذشته جشنواره فیلم و فیلم های نوجوان” و جلسه دوم “که نمایانگر تصویر کودک و نوجوان در سینمای ایران است” برگزار شد.

علاقه مندان می توانند در تاریخ 9 ژوئیه ، موزه شیشه ای ، بنیاد سینمای فارابی ، از خیابان بازدید کنند.

سی امین جشنواره بین المللی جشنواره های فیلم کودکان و نوجوانان در ISFAHAN ، حامد جعفری ، در بخش های ملی (فیلم های طولانی ، کوتاه و انیمیشن) ، بخش های بین المللی و ویژه از 1 تا 8 اکتبر برگزار می شود.

۲۴۲۲۴۲

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا