ترند های روز

با تمرکز بر خانه شهرداری که نشان دهنده کشت جوانان Taziyeh است

امین اشرفی ، مدیر سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران ، در مورد فعالیت های این مرکز در ماه محرم گفت: “با همکاری خانه منطقه ، شهرداری منطقه 2 ، خانه هنرمندان ایران و مرکز تائیزی منحج ، روز دوشنبه 9 ژوئیه با حضور Taueziheheh

وی به دلایل عدم تجلیل از برنامه در دهه اول محرم اشاره کرد: معاون امور هنری وزارت فرهنگ و راهنمای اسلامی ، برنامه “چادر هنری” را در دهه اول محرم ، جایی که مجامع Ta’ziye نیز برگزار می شود ، دارد ، بنابراین ما نمی خواستیم پارالها را شروع کنیم و به طور خاص حفظ کنیم.

Ashraphi ادامه داد: در دهه سوم محرم ، ما همچنین پردیس Taziyeh را در پردیس تئاتر تهران جشن خواهیم گرفت.

مدیر خانه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران تأکید کرد: با تشکیل مرکز Mahnaj Taziyeh ، ما روی Taziyeh متمرکز شده ایم و هدف ما پرورش Taziyeh جوان است.

وی در پایان اظهارات خود گفت: “در این مرکز با حضور خوانندگان سنتی در سراسر کشور ، نیروهای جوان و علاقه مندان به طایزیه تحصیل می کنند.

59243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا