بازگشت فریبا کوثری با «گذرگاه» و زمزمه‌های حضور در «سلمان فارسی»










فریبا کوثری پس از سال‌ها با نقشی تازه در سریال «گذرگاه» به تلویزیون برمی‌گردد و در عین حال زمزمه‌هایی از حضور احتمالی او در «سلمان فارسی» نیز شنیده می‌شود.



فریبا کوثری بازیگری است که بیش از هر چیز با حضور در سریال «مختارنامه» شناخته می‌شود؛ هرچند پیش از آن در آثاری چون «معصومیت از دست رفته»، «بی‌گناهان»، «بی‌صدا فریاد کن»، «دلنوازان»، «یلدا»، «فوق‌سری»، «دیوار»، «انقلاب زیبا» و حتی «بازپرس» نیز نقش‌آفرینی کرده است. همین سابقه باعث شده گروهی از مخاطبان مشتاق باشند او را در پروژه تازه داود میرباقری نیز ببینند.

به گزارش تسنیم، هرچند کوثری در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها اعلام کرده که درباره ایفای نقشی در سریال «سلمان فارسی» با او صحبت‌هایی انجام شده است. پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نیز نشان می‌دهد بسیاری از بازیگران، از جمله فریبا کوثری، در فهرست مدنظر داود میرباقری قرار دارند؛ اما باید دید در فصل ایران یا فصل حجاز که هر دو با حضور بازیگران فراوان همراه‌اند از او و دیگران استفاده خواهد شد یا اتفاق دیگری رقم می‌خورد.

اما درباره حضور فریبا کوثری در یک سریال تازه، نام «گذرگاه» مطرح است؛ مجموعه‌ای که تاکنون خبرهای کمی از آن منتشر شده و می‌توان آن را سریالی پرراز و حادثه‌خیز دانست. پیش از این نیز نام‌هایی همچون حمیدرضا پگاه، لیلا زارع و مهدی فخیم‌زاده به‌عنوان بازیگران این مجموعه مطرح شده بود.

این سریال 25 قسمتی به کارگردانی جواد میرزا آقازاده و تهیه‌کنندگی محمد مصری‌پور ساخته می‌شود. «گذرگاه» داستان جوانی انقلابی را روایت می‌کند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جست‌وجوی کشف یک راز بزرگ است.

فریبا کوثری که سابقه‌ای درخشان در ایفای نقش‌های ماندگار دارد، این‌بار با «گذرگاه» پس از مدتی دوری بار دیگر به قاب تلویزیون بازمی‌گردد؛ حضوری که نویدبخش تجربه‌ای پرتعلیق و هیجان‌انگیز برای مخاطبان خواهد بود.




حمیدرضا ریحانی

دیدگاهتان را بنویسید