ترند های روز

این مستند می تواند یک ارزیابی عالی داشته باشد/ به افزایش مستند در کیفیت کارهای فیلم توجه کند

محمد زکیزاده: امیر حسین علم المدی ، کارشناس و مدیر فرهنگی مدیر فرهنگی ، گفت: “با توجه به ساده ترین دسترسی ، منشأ اصلی مستند تلویزیون است.” با ظهور سیستم عامل های دراماتیک و سیستم عامل های اصلی مانند Netflix ، HBA و غیره ، می بینیم که آنها برنامه های مفصلی و مفصلی را نه تنها برای عرضه بلکه برای تولید مستند نیز دارند. تا آنجا که قصد تولید یک مستند بودجه اختصاصی و با قدرت زیرساخت های خود را دارد ، آنها این مسیر را جدی می گیرند و مخاطبان آن را جدی می گیرند.

اما در ایران ، سیستم عامل های آنلاین بحث جدیدی است و حدود 5 سال از زندگی است و می تواند زودتر از 5 تا 5 درصد از توجه و تولید و تولید آنها صبر کنیم. ببینید که نگرانی اصلی شما سریال و برنامه های واقعی است که با تبلیغات مشهور و متمرکز ، همراه با پیش بینی های سینمای معمولی آنلاین می چرخد. اگرچه برخی از سیستم عامل ها به این بخش از سینما ، مستند و فیلم های کوتاه توجه می کنند ، اما جعبه خاصی و یک برنامه خاص برای آن ندارند. به عنوان مثال ، فیلمسازان با ایجاد بخشی به نام سینمای دیگر ، به این تولید هنری و هنری مستقل توجه کرده اند ، اگرچه از نظر ایده آل بسیار دور است. امیدوارم که در دهه دوم ، این سیستم عامل ها حداقل 5 تا 5 درصد از منابع زیرساختی خود را به سینمای هنری مانند مستند و فیلم های کوتاه ارائه دهند.

در بخش دیگری از صحبت های خود ، مدیر فرهنگی گفت: جدی ترین مستند درباره سینما تقریباً در سال پیرامون سال اتفاق افتاد ، اگرچه محدود بود اما به نمایشگاه در سینما اجازه داده شد. نباید نادیده گرفت که سینمای مستند ما از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است و اگر همزمان به مخاطبان هدف خود برسد ، تأثیر بسیار خوبی در این مورد دارد. یعنی آنها در سینما نشان داده شده اند و سیستم عامل ها حداقل 2 ٪ از فضای آنها را فراهم می کنند که می تواند حداقل تنفس برای سینمای مستند و آزمایشی باشد. همراه با فضاهایی که ذکر کردم ، یک تلویزیون و یک شبکه مستند نیز وجود دارد که مکانی جذاب برای تهیه یک مستند است.

علم الحدی ادامه داد: سینمای مستند در کشور از نظر اقتصادی اگر به فکر بازگشت سرمایه و تلاش برای ادامه زندگی است ، بدون شک او یک چالش جدی خواهد داشت. اگرچه مراکز و مؤسساتی مانند مرکز توسعه مستند ، تجربی و انیمیشن ، مرکز مستند ، هنر ، اوج و غیره. آنها همچنین به تولید سینمای مستند کمک می کنند ، اما اگر مستند و فیلم کوتاه بازارهای بین المللی نداشته باشند ، هنوز هم چالش های جدی وجود دارد. آنها با خود به همراه خواهند داشت. من فکر می کنم که سینمای مستند می تواند بسیار خوب باشد ، اما به دلیل کمبود زیرساخت ، دستیابی به مجامع بین المللی ، تحریم ها و غیره دشوار است. البته ، دولت همچنین باید بسته های نفس صادراتی داشته باشد و به عنوان مثال ، تا آنجا که اثر فروش بین المللی داشته است ، دولت باید به آن کمک کند. محصول فرهنگی نیز باید به عنوان یک صنعت دیده شود.

امیر حسین علم المدی نگرانی اصلی سیستم عامل های کشور را اعلام کرد: اساساً نگرانی اصلی سیستم عامل ها سریال و تاکوستو است و هنوز مشخص نیست که مخاطبان برای بخش های مختلف مانند مستندها و … آن چقدر دارند. مهم است که آنها تهیه می کنند. هاشور همچنین به عنوان یک فضای تخصصی برای نمایش آثار مستند بسیار مهم است ، اما واقعیت این است که نمی توان چنین مقوله اقتصادی را مشاهده کرد. در حالی که یک بستر وارد میدان تولید نمی شود ، اما نمی تواند جریان یابد ، و تا زمان ورود به تولید خصوصی ، نقض اقتصادی وجود ندارد ، زیرا چالش اصلی دقیقاً جایی است که تولید مستند جذابیت اقتصادی را فراهم نمی کند.

وی افزود: متأسفانه ، متأسفانه برخی از آنها به دنبال Farideh هستند “، و غیره ، آنها عمدتاً در زمینه تبلیغات هستند و اگر یک حامی تبلیغاتی در کنار آنها باشد ، سیستم عامل ها انجام این کار آسان تر می شدند.

در پایان ، امیر حسین علم المدی گفت: “این پلتفرم یک صنعت گران قیمت محسوب می شود.” به عنوان مثال ، تمام سینمای ایران حدود 5 میلیارد دلار به فروش می رساند ، و این تعداد فقط یک پلتفرم است و برخی از این سیستم عامل ها تعداد بسیار بالاتری دارند. با شانس ، توجه بیشتری به مستند می شود که این امر باعث افزایش کیفیت کارهای فیلم و سریال نیز می شود. این یک تجربه موفق جهانی است و نتیجه سهل انگاری ما را به اعتراض به سطح کمدی اخیر سوق داده است.

۵۷۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا