انتقاد رسانه های اصولگرا از انتصاب در وزارت ارشاد / چه داستانی مرتبط و چه موفقیتی در تاریخچه این زن وجود دارد؟
به گزارش فارسیرو، سایت تابناک نوشت: نادره رضایی، فعال فرهنگی و سیاسی جوانی که از زیر بار مسئولیت فرار می کرد، در گذشته اخباری مبنی بر مدیرعاملی وی در نشریات فرهنگی و علمی، صدای مخالفان بسیاری را برانگیخته بود.
در 14 ژانویه 2018، زمانی که نادری رضایی به عنوان مدیرکل یک نشریه مهم علمی و فرهنگی منصوب شد، بسیاری از رسانه ها از انتصاب او غافلگیر شدند و اخبار خود را اینگونه آغاز کردند: «دیروز در غیاب خبرنگاران، مدیر کل یک نشریه نشریه علمی و فرهنگی 38 ساله تغییر کرد و مسعود کوثری جای خود را به نادره رضایی داد.
اما خبر انتصاب نادره رضایی به عبارت فوق محدود نشد. در ادامه آمده است: … زنی که از امضاکنندگان نامه فعالان سیاسی به باراک اوباما در حمایت از ۵۵ زندانی سیاسی بوده است.
در ادامه خبرگزاری آنا همزمان در گزارشی نوشت: قرار شد پس از امضای نامه به باراک اوباما، با حکم شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نادر رضایی به عنوان مدیر کل اداره کار استان منصوب شود. اما به این دلیل که مکاتبات او با اوباما این قرار را لغو کرد.
دوستانی که از رضایی حمایت می کنند
در پی لغو انتصاب رضایی در وزارت کار، وی به عنوان مشاور مدیرعامل ایران خودرو انتخاب شد. مدیرعامل ایران خودرو پس از مدتی دستگیر شد، اما بلافاصله رضایی از جمعیت هلال احمر جدا شد و به عنوان مشاور رئیس جمعیت هلال احمر مشغول به کار شد و این بار نیز دستگیر شد.
گفته می شود رضایی از نزدیکان شهیندخت ملاوردی، دستیار حسن روحانی در مسائل حقوق شهروندی است. آغاز کسب شایستگی ها و مناصب او از این طریق بود. هرچند خود رضایی در مصاحبه هم نامه به اوباما و هم رابطه سببی و نسبی با شهیندخت مولاوردی را تکذیب کرده است. اما از دوستی های خاص خود چیزی نگفته است.
البته زیاد هم عجیب نیست!
البته نادره رضایی سمت های ویژه ای را برعهده داشته است به طوری که صعود ناگهانی او در این دولت عجیب به نظر نمی رسید و قرار گرفتن او در پست مهمی قابل پیش بینی بود. او در کمیته انتخاب معاونت زنان و خانواده دولت پزشکی بود. وی در ستاد انتخاباتی حسن روحانی نیز رئیس کمیته اقشار ستاد بانوان بود.
وی مسئولیت بخشهای مهم فرهنگی-هنری از جمله «شرکت بازرگانی کتاب گستر»، «شرکت فرهنگ فیلم تهران» و همچنین «شرکت انتشارات کتیبه» را به عنوان سه شرکت مرتبط با انتشارات علمی و فرهنگی بر عهده گرفت که بودجه سالانه آنها در آن سال حدود 20 هزار میلیون تومان. یعنی با نرخ دلار فعلی 70 میلیارد و با دلار بازار آزاد 100 میلیارد تومب محاسبه شده است.
اگرچه خبرگزاری دولتی ایرنا سوابق متعددی از نادره رضایی فهرست کرده است، اما حقیقت این است که او به غیر از سمت خبرنگاری خبری در نشریات علمی و فرهنگی، چیزی برای ارائه ندارد و بسیاری از افراد بسیاری از این عناوین را در کارنامه خود دارند. . قابل مشاهده است
آشپزی برای دولت
علاوه بر همه اینها، به گفته رسانه ها، در همان روز در اواسط ژانویه 2018، “نادر رضایی البته آشپزی هم می کند!” او مدیرعامل شرکت اندیشان پویا است که در سال 1391 به عنوان یک شرکت خصوصی تأسیس کرد و فعالیتش ارائه خدمات، طراحی و اجرای کلیه خدمات شهری، پخت غذا برای شرکت های دولتی و خصوصی و برگزاری همایش ها بود. جلسات و سمینارها جالبتر اینکه رئیس هیئت مدیره این شرکت خدماتی بر عهده محسن بیگلربیگی بود که به عنوان مسئول محیط مجازی ستاد روحانی نیز فعالیت می کرد و هم اکنون عضو هیئت مدیره شرکت پتروشیمی غدیر است. سازمان تامین اجتماعی.
به هر حال نادره رضایی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده گرفته است و بسیاری از حوزه های مرتبط با این معاونت در انتظار اقدامات او خواهند بود.
از نقل قول شگفت زده شد
با این حال فعالان فضای مجازی همچنان از انتخاب او تعجب می کنند. عبدالرضا داوری در این باره نوشته است: «هرچه سوابق تحصیلی و کاری خانم نادری رضایی را بالا و پایین میکنم، نمیفهمم چرا و بر اساس چه شاخصی به معاونت هنری وزارت ارشاد منصوب شدهاند. تحصیلات و تجربه نامربوط خانم رضایی نسبت به دستیاران هنری سابق مثل مرادخانی و حسینی تعجب این انتصاب بیشتر می شود!
موسیقی، هنرهای تجسمی، تئاتر، مد و لباس و سرود. زیرمجموعه های وزارت فرهنگ هستند. هر کدام از این هنرها دنیای خاص خود را دارند. برنامه ریزی اجرایی و عملیاتی در این حوزه ها برای هر مدیری کار سختی است.
21302