اجرای عکاسان تئاتر Bunker II تا بازگشت فارس باقری به صحنه
به گزارش خبرگزاری فارسیرو، آموزشگاه تهران با همکاری مجموعه تئاتر شهر، 18 آذرماه ساعت 20 در قشقایی شهر، نمایش «سنگ 2/شکارچی و قطار» را به کارگردانی جلال تهرانی برگزار می کند سالن تئاتر.
امشب دومین مسابقه عکس سه گانه Bunker بین طرفداران برگزار می شود.
به موازات اجرای عکاسان، نمایشگاهی متشکل از 20 عکس از 17 هنرمند عکاس برگزیده اولین مسابقه عکاسی Bunker در مجموعه تئاترشهر برپا می شود.
پس از اجرای عکاسان Bunker 2/Hunter و Train، سه برنده Bunker 1 جوایز خود را دریافت خواهند کرد.
لازم به ذکر است 17 عکاس با 20 اثر برگزیده هیئت داوران گلاب آدینا، ابراهیم حسینی و مهدی نصرتی در نمایشگاه شرکت کرده اند و سه عکاس نیز به عنوان عکاس برگزیده انتخاب شده اند.
در سنگر 2/ روز عکاسان شکارچی و قطار، مسابقه بین تمامی علاقمندان از میان 17 عکاس برگزیده دور اول خواهد بود و فراخوان هر دو با جزئیات در رسانه های شهر و مکتب تهران منتشر می شود.
اجرای ویژه عکاسان شب دوشنبه 18 دی ماه ساعت 20 در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می رود.
فارس باقری نمایش «پیوتر اوه» را روی صحنه برد.
فارس باقری کارگردان و مدرس تئاتر در بهمن ماه 1403 نمایش «پیوتر اوه» را اجرا کرد.
به گزارش مشاور رسانه ای پروژه، فارس باقری نویسنده، کارگردان، استاد دانشگاه و کارگردان گروه «اکشن معاصر» نمایش «پیوتر اوه» را روی صحنه می برد.
این نمایش با حضور بازیگران جوان و باتجربه تئاتر در بهمن ماه 1403 در یکی از سالن های تهران اجرا می شود.
نمایش “پیوتر اوه” داستان مردی را روایت می کند که با آمدن افراد مختلف به خانه اش، زندگی اش دستخوش تغییرات بزرگی می شود.
این اثر با نام «شهادت پیوتر اوه» با ترجمه محمدرضا خاکی در حین تمرین دستخوش تغییراتی شد.
نمایش های «ملاقات»، «دهن پرنده»، «مه در داراب» و… از جمله نمایش هایی است که باقری اجرا کرد.
علاوه بر این، انتشارات مانیا هنر به زودی مجموعه ای از آثار او را منتشر می کند که شامل آثار متعددی چون «با شب»، «برخورد»، «دهانی پر از پرنده» و «برادران کارامازوف» است.
بازیگران، لوکیشن و عوامل این نمایش به زودی اعلام می شود.
«دیفن هیدرامین» به افتخار مادران آغاز شد
اجرای نمایش «دیفن هیدرامین» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا معروفی در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر آغاز شد.
به گزارش مشاور رسانه ای پروژه، اجرای نمایش «دیفن هیدرامین» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا معارفی در شب 16 دی ماه 1403 با حضور هنرمندانی چون ژیلا شاهی، امید شمس، توحید معصومی و کروش سلیمانی آغاز شد. و حضور علاقه مندان به تئاتر و تقدیم به همه مادران ایران زمین.
الهه زهتی، مهدی جاوید، لیلا میناوند، جواد موسوی، ستاره مبینی و محمود مجیدی بازیگران این نمایش که از 16 تا 27 دی ماه 1403 در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر اجرا می شود.
در خلاصه داستان «دیفن هیدرامین» آمده است: سیوش بعد از هفت سال برگشته اما نمی تواند غذا بخورد، مادرش سعی می کند به او غذا بدهد اما…
سایر عوامل همراه با اجرای این نمایش معروف عبارتند از: دستیار کارگردان: مریم نورانی و امیرحسین صفائیکیا، آهنگساز: پژمان پهلوانی، طراح صحنه و لباس: علیرضا معروفی، طراح نور: رضا خدرایی، طراح پوستر و بروشور: مصطفی خدابنده و . مشاور رسانه ای: میترا رضایی.
نمایش “هزار و یک شب”؛ پسری به نام شادی گم شده است
شادی در سرزمینی گم شد و جان و روح ملک زنبانخت در تاریکی احاطه شد و شهرزاد با روایت داستان های موسیقایی از آیین ها و مراسم مناطق مختلف این سرزمین در هزار و یک شب شادی را به این دیار بازگرداند.
به گزارش ایرنا، جان و روح ملک زبانبخت از درد شیطان تاریک شد. تاریکی اندوه چنان او را فراگرفته بود که از بستن درهای کشور در فرا رسیدن بهار شادی و صدور فرمان ممنوعیت آیین نوروز بیم داشت. در این میان شهرزاد می خواست بارقه های شادی را پخش کند. ، نور و امید به جان ملک، شیطان از زندگی او دور می شود و چشم به نور عشق و صفای بهار می گشاید، اما دیو بدخلق از دهان ملک زبانخت فهمید که اگر شهرزاد و دیگران آری. زنان همراه او نمی توانند او را به مهربانی، شادی و لبخند متقاعد کنند، او همه آنها را در تاریکی سرد زمستان رها می کند تا از خاطراتش محو شوند.
همراهان شهرزاد از گوشه و کنار می آیند تا او را در مسیر پیش رو یاری کنند و شهرزاد به همراه جمعی از زنانی که از مناطق و مناطق مختلف با او گرد آمده اند، سعی می کنند هزار و یک داستان موسیقی از نقاط مختلف کشور بخوانند. شب ها ملک تابانخت را با آداب و رسوم هر نقطه از کشور آشنا کند و از تأثیر شادی بر پیوند قوی مردم بگوید.
شهرزاد به همراه سایر بانوان همراهش، هر شب از یک نقطه کشور برای ملک ملک و با نمایش آیین های هر منطقه و اقلیم، می کوشد نشان دهد که شادی و برپایی آیین های عامیانه تا چه اندازه می تواند به وحدت کمک کند. ، تولید، کشاورزی، کمپین و آموزش های ضد دوستی و عشق به میهن باید مؤثر باشد.
این روایت شعری از محمدرضا شفیعی کدکنی را به یاد میآورد با این مضمون: «پسری به نام شادی مدتهاست گم شده است/با چشمانی درخشان/با موهای بلند بالای آرزو/هرکه نشانی از او دارد. به ما خبر بده/این هم نشانه ماست: یک طرف خلیج فارس است، طرف دیگر خزر.
این شعر روایتی است از روزهای سخت و تلخی که گریبانگیر این شهر شده است. گروه هنر زنانه «مهرگان» نمایش «هزار و یک شب» به نویسندگی هادی حوری، کارگردانی و طراحی رقص مهرنوش مهرین فر و تهیه کنندگی مجید فلاح پور را بعدازظهر جمعه 16 آذرماه در تالار خلیج فارس برگزار کرد. مرکز فرهنگی نیاوران. و حركات آييني و شكل زيبايي هاي موسيقي سرزمين ما به نمايش گذاشته شد، مانند موسيقي كردي، لري، آذري، كرمانجي، خراساني، گيلكي، جنوبي و بندري.
اثر «هزار و یک شب» متنی شاعرانه دارد که یادآور شادی های مردم است، در این اثر شهرزاد از سرزمین ایران برای ملک ملک داستان می نویسد و نمایانگر سرزمینی پر از رنگ و زیبایی و عشق است. از طریق نمایش های رسمی و حرکات آیینی می کشد
در این نمایش که بر قصه گویی موسیقی و حرکات آیینی تاکید داشت، این موسیقی به صورت پلی بک اجرا شد و بخش هایی از موسیقی نواحی توسط آیدا امیری مقدم نوازنده دف و نوش آفرین کشاری نوازنده ویولن و بسیاری از بانوان اجرا شد. حضار نیز از این موسیقی همراه لذت بردند و اشعار خود را خواندند.
تنها راوی (فرانک یوسفی) داستان نمایش را برای مخاطبان روایت کرد و صدای شهرزاد (سمیرا حمزه زاده) و ملک (علی اسدی) در طول نمایش پخش شد.
ملک در بخشی از برنامه پس از تماشا و شنیدن روایت های مختلف موسیقایی گفت: چیزی که دیدیم این بود که همه در حال امرار معاش هستند و اگر دشمنی به این مرزها حمله کند مردم آنقدر درگیر شادی هستند که هرگز نمی توانند مخالفت کن
شهرزاد نیز به او پاسخ داد; حرکات و تمرینات زیادی در آنها نهفته است تا روح و جسم جوانان را برای کارزار آماده کنند و ما با جان و دل آماده ایم تا آنها را به مالک نشان دهیم.
ملک نیز پس از دیدن سایر قطعات موسیقی کشورمان گفت; اما اگر در این کشور چنین رزمندگانی وجود داشته باشند، چون دلشان به هیچ چیز در این سرزمین وابسته نیست، ممکن است به خاطر حرص به زمین و کشت بالاتر، به دشمن پناه ببرند و با او یکی شوند.
شهرزاد در سرزمين خود در انتظار طلوع بهار بود و سعي كرد در كنار موسيقي اقوام داستاني عاشقانه بگويد.
ما همنشین همه آبهای زلال جهان هستیم.
در بخشی از «هزار و یک شب» روایت شده است. بسیاری از ما از عشق می ترسیم، از شنیدن صدای دیگری در درون خود می ترسیم، تعجب می کنیم که چگونه می توانیم آهنگ های تنهایی خود را وقتی از خودمان فرار می کنیم، برای کسی زمزمه کنیم، اما همه ما باید عاشق باشیم و از خود بپرسیم که آیا آیا به همین دلیل نیست که ما همه فرصت های خود را برای رسیدن به آن از دست داده ایم؟ ما دختران مهتابیم، دختران یقین بزرگی که از عشق سرچشمه می گیرد، ما همنشین تمام آب های زلال جهان هستیم که باران عشق در آن می بارد. ما مردم جهان هستیم، ما ابر و بارانیم، ما شور ترانه هستیم، ما زن هستیم.
شهرزاد با موسیقی مردم جنوب ادامه می دهد، داستان آهنگی که رسم انتظار را می شناسد و با شوری عاشقانه آغاز می شود.
اگرچه در این شب ها و قصه گویی، شهرزاد با کمک سایر همراهان هر لحظه می ترسد جان خود را از دست بدهد زیرا ملک او را متقاعد نمی کند و این تشریفات او را تحت تأثیر قرار نمی دهد، اما ملک در همین لحظه عاشق شهرزاد می شود. و هنگامی که معانی اتحاد، عشق، انتظار، میهن پرستی، انسانیت و اعتقاد دینی را در این آیین ها درک کرد، فرمان فتح را می دهد. شادی و باز شدن درهای فرا رسیدن بهار و برپایی آیین های نوروزی و این سرزمین پر از شادی و غم از این دیار دور می شود.
زنان همیشه بخش مهمی از بدنه فعال جامعه هستند، نمایش هزار و یک شب نیز نمادی از جامعه کنونی ماست. زنان با ایفای نقش خود و حمایت از دیگران در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری به ویژه موسیقی می توانند شور و شادی را به جامعه بازگردانند.
در عرصه تئاتر و نمایش ایرانی، بانوان هنرمند چند سالی است که با حمایت و نظارت اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سعی در حفظ و نمایش بخشی از آداب و رسوم سنتی و هنری دارند. ایران در کنار موسیقی زنده به معرفی ویژه بانوان و نسل جدید می پردازد.
شیدا زمانیان راد، زهرا جلیلی، شادی رضوانی، آیدا حقیقت طلب، پگاه پازوکی، افسانا سادات شریعت پناهی، کیمیا یزدانی، درسا سادات موسوی، ملیکا بیات، مولودسادات حاجی میر، مژده مسکنی، نگین صدقولامی، نمایش بازیگران بهرامی هزار و آنها یک شب آنجا بودند.
این گروه تئاتری علاوه بر داشتن اجراهای موفق به صورت مستقل و با همکاری گروه های مختلف موسیقی در فرهنگسرای نیاوران و تالار وحدت، نمایش «هزار و یک شب» را به عنوان نماینده آداب و رسوم و آیین های ایران در نمایشگاه اکسپو دبی 2020 ارائه کرد. درج شده است
۲۴۴۵۷