ترند های روز

اثر جدید محمود دولت آبادی منتشر شد

به گزارش خبرگزاری فارسیرو، در ابتدای مراسم افتتاحیه رسمی انتشارات و معرفی کتاب های این انتشارات، پوریا سوری مدیر مسئول و صاحب امتیاز نشریه و انتشارات به ایراد سخنرانی پرداخت. وی در هنگام خوش آمد گویی به میهمانان از شرایط سختی که همیشه اهالی شعر و ادب پشت سر گذاشته اند گفت. وی با یادآوری سال های دور دهه 60، به اتفاقات تلخ دهه 60 و 70 اشاره کرد و در نهایت به بیان سال های حساس و سختی ها و مشکلات شعر، نشریات، کتاب و رسانه پرداخت. وی با اشاره به فعالیت گروه رسانه در 6 سال اخیر، تولید و انتشار کتاب را آخرین تلاش این گروه برای حضور در عرصه فرهنگی کشور عنوان کرد و به تشریح برنامه های آتی این انتشارات پرداخت. .

تاریخچه «معروف ترین لات در ایران.»

معرفی کتاب های جدید قسمت بعدی این مراسم بود. در ابتدا سروش سهتو نویسنده کتاب «حادثه جو» نوشته مزدک علی نظری را منتشر کرد که محصول گفت و گوهای طولانی با «امین آقا فرزانه» در بازه های زمانی مختلف است. ماجرا، داستان زندگی امین فرزانه است که مدت‌ها به او لقب «معروف‌ترین گروه ایران» داده‌اند.

مزدک علی نظری پس از ارائه کتاب خود که بلافاصله پس از عرضه به بازار کتاب به چاپ دوم رسید، به بیان مشکلات کار در حوزه کتاب و رسانه پرداخت و از تلاش های ناشر برای تمرین فعالیت های فرهنگی قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این موارد. انتشارات تازه ایجاد شده می توانند با وجود همه مشکلات به فعالیت خود ادامه دهند.

بعد از نویسنده کتاب، سروش صحت روی تریبون رفت. وی از تمایل خود به خرید و مطالعه کتاب گفت و به بخشی از کتاب راوی اشاره کرد: کتاب در مقدمه امین آقا فرزانه جمله جالبی دارد، در واقع کتاب با یک جمله بسیار خوب شروع می شود. که در دوران مدرسه شجاع بود و در دوران سربازی به امین کله معروف شد، در پاسخ به این سوال نویسنده: امین آقا کی بزرگ می شویم؟، گفت: «نفس بکش» عالی است و می شنوید. عبارت جالب که از زبان لوط می آید». سروش صحت در پایان سخنان حادثه جو را به علاقه مندان به کتاب شعبان جعفری پیشنهاد کرد و از آنها خواست حتما آن را بخوانند. وی همچنین گفت: من با اطمینان تمام مطالب منتشر شده توسط برخی از نشریات قدیمی را خریداری می کنم، اما در انتخاب برخی از کتاب ها بیشتر به نویسنده و ناشر توجه می کنم، به خصوص اگر انتشارات جدید یا ناشناخته باشد، خوشحالم که یک نشریه دیگر به ناشر اضافه شد که می‌توانم با خیال راحت بدون شناخت نویسنده آن را بخرم.”

پوریا سوری

اثر جدید محمود دولت آبادی منتشر شد

«مکاشفات زیرزمینی» انشاهایی برای زندگی فعلی

دومین کتابی که در این مراسم رونمایی شد، کتاب مکاشفات زیرزمینی نوشته سهند ایرانمهر بود. انشا که صالح نیکبخت وکیل دادگستری به همراه نویسنده کتاب فاش کرده است. صالح نیکبخت، وکیل دادگستری، از زحمات و تلاش خستگی ناپذیر گروه تحریریه و نشر قدردانی کرد و با بیان اینکه در این سال ها در عرصه سخت رسانه به فعالیت خستگی ناپذیر ادامه دادند، ابراز امیدواری کرد که این جاه طلبی در حوزه نشر نیز وجود داشته باشد. وی همچنین به تحلیل های سهند ایرانمهر اشاره کرد و «مکاشفات زمینی» را کتابی ارزشمند و خواندنی معرفی کرد.

سهند ایرانمهر نیز مشکلات حوزه نشر را یادآور شد و از فعالان عرصه فرهنگ و هنر خواست در هر کجا که هستند و می توانند در این زمینه کمک کنند، حضور پیدا کنند. وی گفت: در تمام مدت همکاری با نشریات احساس راحتی کردم زیرا این تیم را بسیار حواس‌پرت، متعهد و فنی دیدم و امیدوارم شعله‌ها در اینجا ادامه داشته باشد.

پس از معرفی دو کتاب اول، کیمیا لشکری ​​و گلچیا اکفی دختران فرهنگستان موسیقی با اجرای دوئت ویولن و ویولن سل از حاضران پذیرایی کردند. در قسمت دوم دو کتاب یکی از بخش «شاهدان عینی» و دیگری رمانی با ترجمه از ترکی استانبولی به حاضران تقدیم شد.

اثر جدید محمود دولت آبادی منتشر شد

«شاهد عینی» راوی دیوانگی امپراطور بوکاسا

انتشارات کتاب «عصر تاریکی» را در قسمت «شاهدان عینی» که متعلق به نشر آثار پژوهشی و تاریخی است، منتشر کرده است. نویسنده این کتاب برایان تیتلی است و ترجمه آن را حمید هاشمی خندانی انجام داده است.

برای معرفی این کتاب، عباس عبدی، روزنامه نگار و تحلیلگر، مترجم کتاب را همراهی کرد. عصر تاریک درباره مسیر سیاسی امپراتور بوکاسا در آفریقای مرکزی است و حکومت دیکتاتوری او و روزهای سیاه سلطنت او را توصیف می کند.

عباس عبدی پس از معرفی این کتاب گفت: حدود یک ماه پیش کتاب ماجراجو و دوران تاریکی را که برایم ارسال شده بود خواندم، ابتدا تعجب کردم که چرا حالا که شرایط انتشار اینقدر سخت شده است، گروهی تصمیم گرفتم وارد عرصه نشر شوم، اما پس از مطالعه کتاب ها، پاسخ سوالم را گرفتم.» وی درباره کتاب عصر تاریکی نیز توضیح داد: کتاب با اینکه حجم نسبتاً زیادی داشت اما کشش خوبی داشت همچنین فضای روشنی از استعمار فرانسه و نوع استعمار آن را نشان می داد و اتفاقاتی از این دست مانند کشتار یک میلیون نفر. در رواندا گاهی اوقات در سکوت می گذرند و هیچ کس، حتی سازمان ملل، صدای خود را بلند نمی کند، اما با خواندن این کتاب ها که محتوای آنها در فضای مجازی یافت نمی شود، می توان امتیاز خوبی کسب کرد. وی در پایان ابراز امیدواری کرد که اگر این نشریه با همین رویکرد ادامه پیدا کند، به زودی جایگاه خود را در میان نشریات قدیمی پیدا کند.

حمید هاشمی خندانی، مترجم کتاب نیز دقایقی درباره دلیل انتخاب این کتاب برای ترجمه و انتشار صحبت کرد. او گفت: «ما چیز زیادی در مورد آنچه در کشورهای دیگر اتفاق می افتد و تاریخ آنها نمی دانیم. این موضوعی که کتاب به آن می پردازد حتی در میان فرانسوی ها نیز چندان شناخته شده نیست. گاهی برخی از مردم تعجب می کنند که چرا باید این حقایق تاریخی را بدانیم و چه ربطی به ما دارد. اما دانستن حقایق تاریخی بسیار مهم است و ما باید تاریخ را بشناسیم تا بهتر بفهمیم امروز کجا هستیم.»

اثر جدید محمود دولت آبادی منتشر شد

«ابی خاله» رمانی متفاوت در ادبیات ترکیه ارائه می کند

آخرین کتابی که در این مراسم رونمایی شد، رمانی بود که از ترکی به فارسی ترجمه شده بود با عنوان «ابی خاله». نویسنده این کتاب مراد اویر کولاک است که توسط سولماز حسن زاده به فارسی ترجمه شده است. در غیاب مترجم مراسم رونمایی از کتاب، علی حکمت روزنامه نگار باتجربه و مریم حسین زاده شاعر و همسر محمد مختاری در مراسم رونمایی از این کتاب حضور داشتند. مریم حسین زاده در سخنان کوتاهی برگرفته از شعر محمد مختاری را ذکر کرد و برای این نشریه آرزوی موفقیت کرد و از دست اندرکاران تشکر کرد. در ادامه علی حکمت با تمجید از شعار این نشریه که «کتاب وزن دنیاست» اظهار داشت: من و بسیاری از دوستان روزنامه نگار هم نسلم پس از دستگیری ها و حذف نشریاتمان تهران را ترک کردیم و در مسیری قرار گرفتیم. ما به صحرا رفتیم، اما برخی از دوستان هنوز هم تلاش کردند و حضور دارند که قابل ستایش است، زیرا برای نجات هیچ کشوری راهی جز آگاهی وجود ندارد و همه حرکت های مبتنی بر پوپولیسم نتیجه ای بیش از این نداشته است از چاه به چاه بیفتید». وی همچنین در پایان سخنان بر مطالعه کتاب برای کسب این دانش و محدود نکردن فضای مجازی تاکید کرد.

با هدف انتشار 40 اثر در سال.

در پایان این نشست اسماعیل حق پرست مدیر این نشریه از نحوه شروع کار و تحقق آرزوی قدیمی خود گفت. حق پرست تصریح کرد: در اردیبهشت ماه 1402 پس از همه حوادث ناامیدکننده سال قبل، با تمام یأس و امید، تصمیم به راه اندازی نشریه گرفتیم و در نظر داشتیم که هر سال حداقل 40 عنوان کتاب منتشر کنیم. وی سپس به تشریح روند انتشار کتاب ها پرداخت و در مورد کتاب های آینده این انتشارات توضیحاتی ارائه کرد.

اثر جدید محمود دولت آبادی منتشر شد

اعلام رسمی آغاز به کار این انتشارات و معرفی 4 کتاب آن با خبر خوشی برای خوانندگان و علاقمندان به کتابخوانی به پایان رسید. انتشار کتابی با عنوان «واردان که…» که گزیده ای از داستان هزار و یک شب است با ویرایش و انتخاب محمود دولت آبادی، از دیگر آثاری است که قرار است توسط این مجموعه در اختیار عموم قرار گیرد. شب یلدای سال.

در این مراسم که در خانه اندیشمندان علوم انسانی عباس عبدی برگزار شد چهره هایی چون جواد مجابی، صالح نیکبخت، یغما گلروی، مرضیه وفامهر، محمد درویش، بهروز گرانپایه، داوود محمدی، علی حکمت، کیوان صمیمی، کامیار عابدی حضور داشتند. ، فیاض زاهد، مریم حسین زاده، هوشنگ فراهانی، الهام فخاری، سروش صحت، سارا سالار، حمید نصاحی، گراناز موسوی، رضا اکبری نوری، مجتبی ویسی، هاله نظامی، علی بهبهانی، مهرنوش قربانعلی، نستین مجابی، مسعود خیام، کاوه کیاییان، سجاد گودرزی، مهناز رونقی نقی فرهود، مهدی افروزمنش، نرگس جودکی، ایمان پاکنهاد، فرشید پارسیکیا، فرزانه ابراهیم زاده، پژمان موسوی، حامد ایرانشاهی، زینب موسوی، امید بلاغاتی، محسن بیات زنجانی، مهرآوه فردوسی، پیمان سلیمانی و… حضور داشتند.

۲۴۵۲۴۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا