مراقبت از پوستآرایشآرایش صورتآرایشی و زیباییبهتریندانستنی هالیستمراقبت و سلامتی

بهترین ماسک خانگی صورت + آموزش طرز تهیه انواع ماسک صورت در خانه

داشتن پوستی شاداب و سالم از مهمترین عوامل جذابیت و اعتماد به نفس افراد است. پوست نیز مانند سایر اعضای بدن به مراقبت نیاز دارد. مراقبت از پوست با استفاده از محصولات تولیدی شرکت‌های آرایشی و بهداشتی و یا به صورت طبیعی مانند ماسک صورت خانگی انجام می‌شود. استفاده از مواد طبیعی در تهیه ماسک باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها و همچنین کاهش عوارض مواد شیمیایی می‌شود. ماسک خانگی صورت به راحتی و با استفاده از مواد موجود در منزل قابل تهیه است. در ادامه همراه فارسیرو باشید تا با انواع ماسک خانگی صورت، متناسب با هرنوع پوست آشنا شوید.

ماسک صورت خانگی

انواع ماسک خانگی صورت

ماسک صورت خانگی بهترین راهکار برای داشتن پوستی شاداب است. در ادامه همراه ما باشید تا با ساخت انواع ماسک خانگی آشنا شوید:

  • ماسک عسل

عسل به دلیل خاصیت آنتی‌باکتریالی و آبرسانی خود، درمانی مناسب برای پوست‌های خشک و آسیب‌دیده است. برای تهیه این ماسک مواد زیر مورد نیاز است:

عسل: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

شیر: یک قاشق چایخوری

همه این مواد را مخلوط و به مدت 10 دقیقه روی پوست خود ماسک کنید. میزان استفاده این ماسک هفته‌ای دوبار است. این ماسک انتخاب خوبی برای افراد با پوست خشک و حساس است.

  • ماسک سیب‌زمینی

سیب‌زمینی سرشار از ویتامین سی است. این ماسک صورت خانگی انتخاب مناسبی برای افراد با پوست‌های تیره است. مواد زیر برای تهیه این ماسک موردنیاز هستند:

آب سیب‌زمینی: یک قاشق غذاخوری

آرد جودوسر: یک قاشق غذاخوری

شیر: یک قاشق چایخوری

این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و به مدت 15 دقیقه روی صورت خود قرار دهید. تعداد دفعات استفاده از این ماسک دوبار در هفته است.

بیشتر بخوانید: 5 ماسک منافذ باز پوست و صورت خانگی

معرفی مااسک صورت خانگی

  • ماسک آرد نخودچی

استفاده از آرد نخودچی در ماسک خانگی صورت به شفافیت پوست شما کمک زیادی می‌کند. برای تهیه این ماسک مواد زیر لازم است:

آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری

ماست: یک قاشق غذاخوری

گلاب: 5 قطره

همه مواد را بایکدیگر مخلوط و به مدت 5 دقیقه روی پوست قرار دهید. این ماسک دوبار در هفته قابل استفاده است. این ماسک انتخاب مناسبی برای افراد با پوست‌های کدر و منافذ باز است. گلاب و آرد نخوچی به خوبی منافذ پوست را پاکسازی می‌کنند.

  • ماسک خامه

خامه به دلیل ترکیبات خاص خود تاثیر زیادی در لطافت پوست دارد. طرز تهیه ماسک خانگی صورت با خامه به صورت زیر است:

خامه: یک قاشق غذاخوری

آب خیار: یک قاشق

گلاب: چند قطره

تمام مواد را با یکدیگر ترکیب و به مدت 10 دقیقه روی صورت بگذارید. این ماسک چهاربار در هفته قابل استفاده است. ماسک خانگی صورت تهیه شده از خامه، بهترین انتخاب برای افراد با پوست زمخت است. با استفاده از این ماسک، پوستی به لطافت یک کودک داشته باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 5 ماسک خانگی پوست چرب

بهترین ماسک صورت خانگی

بهترین ماسک صورت خانگی به شما در داشتن پوستی جوان و شاداب بسیار کمک می‌کند. انواع مشکلات پوستی مانند جای جوش، لک، تیرگی، افتادگی و… به راحتی با بهترین ماسک خانگی صورت قابل درمان است.  در ادامه با عالی‌ترین و بهترین ماسک‌ خانگی صورت آشنا می‌شوید:

  • ماسک کوچک‌کننده منافذ باز

منافذ باز از بزرگترین مشکلات پوست چرب است؛ البته افراد دارای پوست خشک نیز به مقدار کم از این مشکل رنج می‌برند. برای تهیه ماسک صورت خانگی  برای منافذ بازپوست، باید یک عدد سفید تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آرد جودوسر را بایکدیگر مخلوط نمائید. مدت زمان ماندن این ماسک روی صورت 10  دقیقه است. یک‌بار در هفته می‌توانید از این ماسک استفاده نمائید.

  • ماسک رفع چین و چروک

کاهش کلاژن و اسید هیالورونیک از مهم‌ترین عوامل پیدایش چین و چروک در صورت هستند. برای تهیه ماسک خانگی صورت برای درمان چین و چروک باید یک قاشق غذاخوری آب خیار را با یک قاشق غذا خوری نشاسته مخلوط نمائید. از این ماسک هفته‌ای سه‌بار و به مدت 15 استفاده نمائید. خیار با خاصیت آبرسانی خواصی شبیه اسید هیالورنیک دارد. نشاسته از شلی و افتادگی پوست جلوگیری می‌نماید.

  • ماسک از بین‌برنده چربی اضافی صورت

چربی زیاد صورت مهمترین عامل در بازشدن منافذ و ایجاد جوش و آکنه است. برای تهیه این ماسک صورت خانگی، یک قاشق غذاخوری سدر را با 4 قطره روغن درخت چای مخلوط نمائید. سدر ماده‌ای مفید برای تنظیم چربی پوست است. روغن درخت چای نقش مهمی در تنظیم اندازه منافذ، تنظیم چربی و جلوگیری از جوش و آکنه دارد.

  • ماسک رفع خشکی پوست

خشکی پوست زمینه پیدایش بیماری‌هایی مانند اگزما، پسوریازیس و انواع التهابات پوستی را ایجاد می‌کند. برای تهیه این ماسک صورت خانگی یک قاشق غذاخوری سیب‌ رنده شده با محتویات یک عدد کپسول ویتامین ای مورد نیاز است. مواد را مخلوط و هفته‌ای دو‌بار به مدت  10 دقیقه روی پوست خود قرار دهید.

بیشتر بخوانید: بهترین اسکراب برای صورت

آموزش ساخت و طرز تهیه ماسک صورت خانگی ساده

بعد از پایان یک روزی کاری خسته‌کننده و پر از استرس، یک ماسک گیاهی به صورت شما طراوت و شادابی دوباره می‌بخشد. بسیاری از افراد حوصله تهیه انواع ماسک گیاهی را ندارند.  در ادامه همراه ما باشید تا با انواع ماسک خانگی ساده آشنا شوید.

  • ماسک پوست خشک

ساده‌ترین نوع ماسک برای پوست خشک، استفاده از یک قاشق آب خیار است. آب خیار به علت داشتن ویتامین سی نه تنها پوست شما را روشن می‌کند، بلکه باعث آبرسانی عمیق به پوست شما نیز خواهد شد. یک قاشق آب خیار را با استفاده از یک پد روی صورت به آرامی به مدت 10 دقیقه ماساژ دهید. این ماسک ساده هرروز قابل استفاده است.

  • ماسک برای بستن منافذ پوست

گلاب برای بستن منافذ باز پوست انتخاب بسیار مناسبی است. برای استفاده از گلاب چند قطره از آن را روی یک پد ریخته و روی پوست به مدت 5 دقیقه ماساژ دهید.

ماسک صورت خانگی مفید

  • ماسک رفع جوش صورت

روغن درخت چای به دلیل خواص آنتی‌باکتریالی در برطرف‌کردن جوش‌های صورت نقش بسیار مهمی دارد. شما عزیزان باید پد را به چند قطره روغن درخت چای آغشته  و روی نواحی دارای جوش قرار دهید. مدت زمان استفاده 5 دقیقه و دوبار در هفته است.

  • ماسک ضد التهاب

التهاب پوست به دلایل مختلفی مانند استفاده از مواد آرایشی فیک، استفاده‌نکردن از ضدآفتاب و… رخ می‌دهد. جهت تهیه یک ماسک برای رفع التهاب پوست باید یک پد را به عرق کاسنی آغشته و روی پوست ماساژ دهید. کاسنی به دلیل طبع سرد و خنک خود، خاصیت ضدالتهابی دارد.

بیشتر بخوانید: تهیه 7 ماسک برای پوست صورت خشک در خانه

کلام آخر

زیبایی پوست انسان نقش مهمی در جذابیت و اعتماد به نفس او دارد. این روزها متدهای جدیدی برای رفع انواع مشکلات پوستی به زیباجویان عرضه شده می‌شود؛ اما بسیاری از افراد روش‌های ساده و طبیعی مانند تهیه انواع ماسک صورت خانگی را به سایر روش‌ها ترجیح می‌دهند. ماسک خانگی صورت ارزان و فاقد عوارض شیمیایی است. هر شخصی باید با توجه به نوع پوست خود، مواد ماسک را تهیه نماید.  بسیاری از مشکلات پوستی مانند لک، جوش، تیرگی و… به راحتی با استفاده از ماسک صورت خانگی قابل درمان است. مواد گیاهی مانند قهوه، خیار، سدر، ماست و…برای آماده‌کردن ماسک‌های گیاهی بهترین انتخاب است. قبل از استفاده از ماسک‌های گیاهی حتماً این ماسک‌ها را روی پوست تست نمائید. همیشه از مواد تازه برای تهیه ماسک‌های گیاهی استفاده نمائید. انواع ماسک‌های گیاهی به دلیل عدم استفاده از نگهدارنده، باید به سرعت استفاده و در یخچال نگهداری شوند. شما عزیزان می‌توانید انواع ماسک‌های مصرفی و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

بیشتر بخوانید: مزایا و اشتباهات روتین پوستی روزانه

سوالات متداول

چگونه ماسک صورت خانگی درست کنیم؟

برای تهیه ماسک صورت خانگی می‌توانید با توجه به نوع پوست خود، مواد لازم را تهیه نمائید. معمولاً مواد لازم برای تهیه انواع ماسک خانگی در تمام منازل موجود است. موادی مانند سیب، قهوه، خیارو… بهترین مواد برای تهیه انواع ماسک هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا