ترند های روز

نگهداری از پیستوله رنگ کاری برای ماندگاری بیشتر!

یکی از ابزارهایی که به وسیله آن می‌توانید سطح مورد نظر را صاف و یکدست رنگ کنید، پیستوله رنگپاش است که در دو نوع بادی و برقی تولید می‌شود. در پیستوله بادی مجرایی در دسته پیستوله قرار دارد که دارای هوای فشرده است و رنگ از مخزن وارد آن می‌شود. هوای فشرده داخل دسته باعث مکیدن رنگ از مخزن پیستوله شده و وارد دسته می‌شود. اما در پیستوله برقی یا ایرلس برقی، رنگ با کمک دستگاه پمپ قوی به سمت نازل هدایت می‌شود و پس از تبدیل شدن به ذرات ریز، به سطح مورد نظر پاشیده خواهد شد.

اما برای اینکه عمر و کارایی پیستوله بیشتر شود، لازم است به نحوه نگهداری از پیستوله رنگ کاری توجه کنید. شاید استفاده از این ابزار سرعت رنگ کاری را چند برابر کند، اما اگر به درستی از آن نگهداری نکنید، این امکان وجود دارد که کیفیت کار شما کاهش پیدا کند. پس چطور می‌توان از پیستوله رنگ کاری نگهداری کرد؟ در ادامه بیشتر به بررسی این موضوع مهم می‌پردازیم.

نحوه استفاده از پیستوله رنگ کاری

قبل از استفاده از این دستگاه، لازم است اتصال تمام قطعات آن را خوب بررسی کنید و سپس پیستوله را در فاصله 15 الی 30 سانتی‌ متری سطح مورد نظر نگه دارید. باید به این نکته نیز توجه کنید که اگر فاصله خیلی زیاد باشد، رنگ قبل از رسیدن به سطح به حالت پودر در می‌آید و فاصله خیلی کم هم ضخامت رنگ را زیاد خواهد کرد. پس از سمت نزدیک‌تر به خودتان شروع به رنگ‌آمیزی کرده و با سرعتی ثابت رنگ را از سمت چپ به راست و بالعکس، روی سطح بپاشید. فقط فراموش نکنید که ماشه پیستوله را بعد از هر حرکت رفتی وبرگشتی رها کنید و در حرکت بعد دوباره فشار دهید.

اگر می‌خواهید کاری یک‌ دست و صاف داشته باشید، باید پس از رنگ آمیزی، پیستوله را به صورت موازی با سطح حرکت دهید؛ چرا که حرکت کمانی شکل پیستوله، تراکم رنگ روی سطح مورد نظر را متفاوت خواهد کرد. نکته بعدی که درهنگام رنگ‌ کاری باید مورد توجه کنید، دمای سطح و رنگ است. دمای رنگ را بهتر است

روی 22 درجه و دمای سطح را روی 22 تا 30 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

نگهداری از پیستوله رنگ کاری

  • پس از هر بار استفاده از پیستوله، حتما آن را تمیز کنید. برای انجام این کار، از تینر استفاده کنید. فقط فراموش نکنید که نباید هرگز از آب برای تمیزکاری پیستوله‌های برقی استفاده کنید؛ چون علاوه بر خراب شدن دستگاه و ایجاد ضررهای اقتصادی، خطر برق گرفتگی را نیز بیشتر می‌کند.

  • برای تمیز کردن لوله‌های پیستوله هم می‌توانید در مخزن رنگ، مقداری محلول تمیز کننده بریزید و سپس اسپری کنید. اگر کمتر از یک ساعت با پیستوله کار کردید، بعد از خارج کردن رنگ از مخزن، با محلول مناسب دستگاهتان را نیز تمیز کنید.

  • در صورتی که پیستوله برقی بعد از مدتی استفاده کردن گرم شد، دستگاه را از پریز بکشید و بعد از اینکه کمی استراحت، دوباره کار رنگ کاری را شروع کنید.

آموزش تمیزکاری پیستوله رنگ ‌کاری

برای تمیز کردن پیستوله رنگ‌ کاری به ابزار‌هایی مانند: یک عدد مسواک کهنه، یک قلم‌ مو، پارچه تمیز، یک فرچه مخصوص پیستوله و مقداری تینر نیاز دارید. بعد از تهیه این ابزارها، تمیز کاری پیستوله را باید طبق مراحل زیر انجام دهید.

  • قبل از هر کاری، مخزن رنگ را از پیستوله جدا کنید. برای انجام این کار بهتر است از یک آچار استفاده کنید؛ زیرا باز کردن مخزن با دست می‌تواند باعث جدا شدن کاسه پلاستیکی پیستوله از مهره شده و در این صورت مخزن کارایی خود را از دست می‌دهد.

  • بعد از آن، خروجی باد، سوزن، فنر و به طور کلی، قسمت‌های جدا شدنی پیستوله را باز کنید. شاید به خاطر ماندن مقداری رنگ در لابه‌لای درزهای دستگاه، جدا کردن این بخش‌ها کمی سخت باشد که این مشکل با اسپری کردن کمی تینر روی قطعات برطرف خواهد شد.

  • هنگامی که همه قسمت‌های پیستوله را باز کردید، با تینر و مسواک همه آن‌ها را تمیز کنید. فقط در تمیز کردن سوراخ‌های پیستوله دقت کنید؛ چون این سوراخ‌ها در عملکرد دستگاه نقش مهمی دارند.

  • برای باز کردن سوراخ‌ها می‌تواند از یک سیم نازک استفاده کنید. البته فراموش نکنید که سیم‌های کلفت یا وارد کردن فشار زیاد به سیم، منافذ نازل را گشادتر خواهد کرد.

  • سوزن پیستوله قسمت مهمی از دستگاه است که تمیز کردن آن به دقت زیادی نیاز دارد.

  • سوزن را نیز با تینر تمیز کنید و به آن اجازه خشک شدن بدهید. بعد از اتمام تمیزکاری، قطعات پیستوله را دوباره بهم متصل کنید.

مشکلات کار با پیستوله

هنگام کار با پیستوله ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید که داشتن اطلاعات کافی در رابطه با این مشکلات، به شما در رفع آن‌ها کمک خواهد کرد. مشکلات ایجاد شده ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  1. خشک شدن رنگ با ظاهری پودری

  • نشستن گرد رنگ محل در حال رنگ روی قسمت‌های رنگ شده قبلی

  • وجود فاصله زیاد پیستوله رنگ پاش تا سطح مورد نظر، که باعث خشک شدن رنگ قبل از رسیدن به سطح می‌شود

  • پاشیدن رنگ با فشار هوای زیاد و تنظیم نبودن فشار خروجی کمپرسور هوا

  1. شره کردن

شره کردن ممکن است به شکل پایین آمدن یک قطره و یا به صورت ریزش یک سطح باشد که دلیل آن جمع شدن بیش از حد رنگ در یک محل است. علت اصلی شره کردن می‌تواند موارد زیر باشد:

  • حرکت پیستوله رنگ پاش با سرعت پایین و نامتوازن

  • رقیق بودن بیش از حد رنگ

  • نزدیک بودن بیش از حد پیستوله تا سطح کار

  • اشتباه نگه داشتن پیستوله نسبت به سطح مورد نظر

  • زیاد بودن ضخامت رنگ پاشیده شده

روش برطرف کردن عیب: بعد از خشک شدن رنگ، قسمت‌های شره کرده را سنباده زده و دوباره رنگ کنید.

  1. نشت کردن رنگ از نازل

نشت رنگ از نازل بدون فشار دادن ماشه می تواند به دلیل موارد زیر باشد:

  • خراب شدن سوزن مایع پیستوله

  • به دلیل وجود آشغال در نوک نازل، سوزن درست در جای خود قرار نگرفته است

  1. پوست پرتقالی شدن

در این نقص، رنگ پس از خشک شدن ظاهری ناهموار مانند پوست پرتقال پیدا می‌کند. پوست پرتقالی شدن رنگ ممکن است به علت عوامل زیر به وجود آید:

  • فاصله پیستوله تا سطح کار بسیار نزدیک باشد

  • رنگ به اندازه کافی رقیق نشده است

  1. تف کردن پیستوله

این عیب که اصطلاحا به آن تف کردن پیستوله می‌گویند، ممکن است به علت موارد زیر ایجاد شود:

  • بیش از حد غلیظ بودن رنگ

  • کثیفی و گرفتگی مجاری پیستوله

  • کم بودن فشار باد ورودی به پیستوله

خرید پیستوله رنگ کاری

برای خرید ابزارآلات خود می‌توانید به سایت رادیناس مراجعه کنید و خرید آسانی را داشته باشید. حتی از طریق این سایت می‌توانید انواع پیستوله رنگ کاری را با هر جنس و هر مدلی که می‌خواهید، سفارش دهید. پیشنهاد می‌کنیم چند مدل پیستوله را که از نظر جنس و کارایی کیفیت خوبی دارند، انتخاب کنید و با مقایسه آن‌ها، بهترین پیستوله را خریداری کنید. علاوه بر این می‌توانید با مشاوران ما در سایت رادیناس گفتگو کرده و در خرید پیستوله از آن‌ها کمک بگیرید. با این روش، بهترین خرید را تجربه خواهید کرد. سایت رادیناس از اعتبار کافی برخوردار بوده و به شما این تضمین را می‌دهد که کلاهای با کیفیت را برای شما ارسال خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا