“موراکامی” در ابوظبی – اخبار آنلاین

نوزدهمین نسخه از جایزه بین المللی کتاب شیخ زاید در مراسمی در ابوظبی برگزار شد. رویدادی که با حضور چهره های برجسته فرهنگی و برندگان مشهور ، بار دیگر بر نقش ادبیات در چهارراه محدودیت های زبانی و فرهنگی تأکید کرد و گفتار هاروکی موراکامی مهمترین بخش این رویداد بود.
به گفته ایسنا ، جایزه کتاب شیخ زاید ، که هر سال به عنوان یکی از معتبرترین رویدادهای فرهنگی در جهان عرب برگزار می شود ، گروهی از دانشگاهیان ، نویسندگان ، مترجمان و سردبیران را در سراسر جهان جمع می کند تا ادبیات را به عنوان یک زبان انسانی مشترک جشن بگیرند.
یکی از لحظات به یاد ماندنی این مراسم سخنرانی پرشور هاروکی موراکامی ، نویسنده مشهور ژاپنی بود. کسی که کارش به ده ها زبان ترجمه شده است و خوانندگان بی شماری در سراسر جهان دارد. وی در یک پیام تأثیرگذار گفت: “من همیشه اعتقاد داشته ام که داستان ها زبان جهانی بشریت هستند.” آنها مانند دانه های پراکنده با باد در جهان هستند. “هر کجا که آنها وحشت کنند ، آنها در قلب مردم ریشه دارند و از محدوده فرهنگی و زبانی عبور می کنند تا به گلهای زیبا تبدیل شوند.”
موراکامی با یادآوری تأثیر “هزار و یک شب داستان” در کودکی در ژاپن ، تأکید کرد که ادبیات می تواند به نویسندگان در سراسر جهان الهام بخش باشد. وی گفت: “کودکی در ژاپن ، خواندن” هزار و یک شب “را پرورش داد ، می تواند لذت روایت را کشف کند و می تواند یک روز نویسنده باشد.”
در بخشی از اظهارات خود ، موراکامی گفت: “دنیای ما هنوز در تنش و تقسیم است ؛ درگیری هایی که نفرت و رنج دارند. امیدوارم که با به اشتراک گذاشتن داستانهای مثبت ، اگرچه با تأثیر کمی ، می توانیم قلب انسان را نزدیک کنیم و شاید جهان را به صلح برسانیم.
جایزه کتاب شیخ زاید ، که در سال 2 تأسیس شده است ، تاکنون بیش از 6000 اثر از 5 کشور جهان دریافت کرده است. ویراستاران بین المللی در فرآیندهای داوری جایزه شرکت کرده اند و چهار زن و مرد از برجسته ترین چهره های روشنفکری و ادبی در جهان انتخاب شده اند.
براساس اعلامیه قبلی ، در بخش ادبی این جوایز ادبی ، نویسنده لبنانی هودا باراکات به عنوان برنده رمان “هند یا زیباترین زن جهان” منصوب شد و برای کتاب “Ghost of Ghost of Sabieh” در بخش ادبیات کودکان و نوجوانان انتخاب شد.
در بخش ترجمه ، مترجم ایتالیایی مارکو دو برانکو برای ترجمه پائولوس اورسیوس از عربی به انگلیسی پیروز شد.
در نوزدهمین جایزه برای کتاب شیخ زاید ، هاروکی موراکامی ، نویسنده ژاپنی ، به عنوان شخصیت فرهنگی سال برای مسیر حرفه ای و تأثیر ادبی فراملی بر فرهنگ عرب و جهانی انتخاب شد.
۲۴۴۵۷