همراه با عطار ، می توان یک سفر داخلی به حقیقت مطلق داشت

به گفته آژانس خبری ، محمد رضا امیرزاده در ماه آوریل به نام آتار نیشبوری یادبود شد و گفت كه او یكی از برجسته ترین شاعران و عارفان ایرانی قرن هفتم آه است ، اما او در نیشابور به دنیا آمد: چهره های عرفانی اسلامی اسلامی تغییر یافت.
وی افزود: شیخ فرید الدین عطار نیشابوری یکی از روزهای او و تمام دوره های تاریخی و فرهنگی ایران است و یکی از اسطوره های به یاد ماندنی سرزمین باستان باستان است که در هنگام حمله مغول به نیسابور درگذشت.
امیرزاده گفت که عطار در طول زندگی سفرهای بی شماری انجام داده و با عارفان و سالمندان زمان خود ملاقات کرده است.
شعر آتاری با عقاید فلسفی و عرفانی منتقل می شود
این کارشناس در ادبیات و ادبیات فارسی گفت که عطار با آثاری مانند “منطق التیر” و “تقکات” ، مشکلات معنوی عمیقی ابراز کرده است ، و در واقع اشعار آنها بیش از کلمات است ، یک سفر داخلی به حقیقت مطلق. او از داستانهای نمادین برای بازتاب خواننده استفاده کرده است.
وی گفت: “این تمثیل ها و داستانها مانند پلی هستند که انسان را از ظاهر به دنیای باطنی سوق می دهد.” Attar دقیق بین تاریخ و مفهوم ارتباط برقرار می کند تا مفاهیم معنوی برای همه قابل لمس باشند.
امیرزاده نه تنها یک شاعر تأثیرگذار بلکه یک مربی معنوی را نیز توصیف کرد و افزود: آثار عطار نیشابوری پر از موضوعات عرفانی و فلسفی است که معنای زندگی و روابط انسانی را با حقیقت الهی عمیق تر می کند. برخی از موضوعات مهم در کار آنها عبارتند از سفر معنوی ، عشق الهی ، مرگ و بقا ، تمثیل و حکایات ، انتقاد از کار جهانی ، که نه تنها در کار آتار بلکه بر ادبیات عرفانی فارسی تأثیر عمیقی داشته است.
وی گفت: در آثاری مانند منطق Tair ، عطار نمایانگر داستان سفر پرنده به سیمورگ است ، که نمادی از جستجوی حقیقت و کمال معنوی است ، تأیید: عشق الهی و دستیابی به وحدت با او یکی از مضامین اصلی اشعار عطار است. مفهوم مرگ و میر در خدا و بقای خدا نیز در بسیاری از اشعار او دیده می شود.
امیرزاده تأکید کرد که عطار برای انتقال پیام های عرفانی خود از داستانهای نمادین و حکایات استفاده می کند و افزود: “در آثار او از جهان بینی و دلبستگی های دنیوی انتقاد می کند و انسان را به ترک این واحدها دعوت می کند.”
وی به عنوان یک شاعر عمیق و تأثیرگذار در زمینه عرفان و معنویت معرفی کرد و اعلام کرد: مفاهیمی مانند عشق الهی ، سفر داخلی و رها کردن دلبستگی های دنیوی در آثار اوست. از تمثیل و حکایات برای بازتاب مفاهیم فلسفی و عرفانی استفاده می کند و آثاری را ایجاد کرده است که همچنان مورد علاقه عرفا و ادبیات قرار می گیرد. او در نوشته های خود از انسان دعوت می کند تا در مورد وجود ، جستجوی معنویت و انتقال محدودیت های مادی تأمل کند.
این متخصص ادبی با اشاره به اینکه عطار نیشابوری از زبان تمثیل و حکایات در اشعار خود برای نشان دادن مفاهیم عرفانی استفاده می کند و زندگی وی نمونه ای از جستجوی حقیقت و تکامل داخلی است. است
۲۴۴۵۷