حراج بیست و بیست و یکم تهران با یک رویکرد هنری کلاسیک ایرانی
![](/wp-content/uploads/2025/02/حراج-بیست-و-بیست-و-یکم-تهران-با-یک-رویکرد-753x470.jpg)
طبق خبرگزاری آنلاین ؛ گرایش فزاینده حراج های هنری اسلامی در حراج های بین المللی که پایه و اساس عقب نشینی بناهای تاریخی و نفیس ایران را فراهم کرده است. همراه با بازار غیر شفاف و زیرزمینی هنر سنتی ایران و هنرهای کلاسیک ، منجر به حراج تهران به مجموعه ای منحصر به فرد از هنر کلاسیک ایرانی شده است ، که شامل نقاشی ، خوشنویسی ، هنرهای تجسمی ، برنامه ها و فرش های بصری در برابر کلکسیونرها از کلکسیونرها از کلکسیونرهاست هنر
براساس گزارش روابط عمومی حراج تهران ، که در تلاش برای تثبیت قیمت آثار هنری معاصر در دهه گذشته است ، برای ایجاد سعادت بازار هنر در کشور برای بهبود موقعیت این مجموعه در کشور و سعادت اقتصاد هنری ایران ؛ با توجه به رشد فزاینده حراج های هنری اسلامی در حراج های بین المللی ، در این دوره سعی در تثبیت قیمت های هنر سنتی و کلاسیک ایران با جمع آوری آثار قرن های قبلی هنر ایرانی برای ترک غیرقانونی این آثار برای ارائه این آثار برای ارائه این آثار برای ارائه این آثار
در بیست و دومین حراج تهران ، سه اثر هنری مدرن ، کلاسیک و سنتی وجود خواهد داشت که شامل مجموعه ای از آثار از دوران صفوید تا دوره معاصر است. مجموعه این مجموعه از آثار مبتنی بر درک دقیق تاریخ بصری ایران در چهار قرن گذشته است و نمونه های روشنی از هنر ایران را به علاقه مندان می آورد.
بخش نقاشی از 22 حراج تهران ، از آثار رضا عباسی ، نقاش دوره صفوی و دوره تاریخی این هنر با دانش آموزان خود مانند موین میسور ، محمد قاسم و محمد یوسف به نقاشان زندی و قجار به عنوان آقای نجف اسفاهانی ، آقا سادغ و محمد حسن افشار به پایگاه شامل دوره قاجار است. علاوه بر این ، آثار دانش آموزان مدرسه کامال المولک ، مانند علی محمد حیدارایان و حسین شیخ ، به همراه آثار هنرمندان مدرنی مانند حسین کاظمی و احمد اسپندیاری ، به همراه گروهی از هنرمندان مدرنیستی ایران ، ارائه می دهند. مجموعه منحصر به فرد بر اساس مجموعه ای مبتنی بر یک مجموعه منحصر به فرد مبتنی بر تاریخ هنری ایران.
حراج بیست و دومین حراج تهران همچنین آثاری از دوره تیموریدا تا دوره معاصر دارد که نشانگر محافظت از این هنر در دوره تاریخی ایران است. این مجموعه شامل آثاری از دارویش عبدال مجید طالغانی به میرزا گولامرزا ایزفاهانی ، اسماعیل استربادی ، میر حسین خزهوشانی به هنرهای خوشنویسی معاصر ایرانی مانند گلاماموسین امیرخانی ، یدلاله کابولیه ، عاباییک عسکوین ، عباس چکوین ، عباس چکوه ، khekhvin.
بخش دیگری از مجموعه آثار حراج شده به فرش های بصری ایرانی و جعبه های لاک دار و مصور که باید در هنرهای تجسمی ایران قرار بگیرند اختصاص یافته است. این آثار بخشی از هنرهای تجسمی ایرانی است که در رسانه های بافت ها و تیم کاربردی نقش دارد و تاریخچه تصاویر ایرانی را نشان می دهد.
هنر قدرتمند و تاریخی ایران بخش دیگری از آثار این حراج را دارد. این هنر که در موزه های بزرگ جهان جایگاه مهمی دارد. حراج 22 حراج در دوران صفوی ، قاجار و معاصر ارزیابی خواهد شد.
بیست و دومین حراج تهران در روز جمعه 23 فوریه برگزار می شود و علاقه مندان می توانند از ساعت 1 و 2 بعد از ظهر از نمایشگاه این آثار در هتل آزادی پارسیان در تهران بازدید کنند.
۲۴۴۵۷