گوشه ای از زندگی و آثار مرتضی نعمت اللهی
به گزارش خبرگزاری فارسیرو، «سرگردان در سکوت شهر» خلاصه ای از گفت و گوی چند ساله با مرتضی نعمت اللهی است که در هفت فصل با عناوین اصفهان، هنرستان هنرهای زیبای اصفهان، دانشکده هنرهای زیبای تهران تنظیم شده است. هنرها هنر، پاریس، اصفهان، آتلیه و شهر. گویی این مکان ها مرتضی نعمت اللهی را صدا زدند و او بالاخره شهر را انتخاب کرد.
مرتضی نعمت اللهی متولد 1324 یکی از نقاشان و مجسمه سازان مشهور اصفهان است که پس از پایان تحصیلاتش در رشته مجسمه سازی در دانشکده هنرهای زیبای تهران، چند سالی در فرانسه تحصیل کرد و به زادگاهش اصفهان بازگشت. 1369. او آثار خود را از سال 1349 به نمایش گذاشته و مجسمه های زیادی از او در شهر نصب شده است که از آن جمله می توان به شیخ بهایی، فردوسی، علی اکبر معمار و طیران اشاره کرد.
حامد قصری نویسنده این کتاب در سال 1358 در اصفهان به دنیا آمد و آثار دیگری نیز در زمینه پرداختن به تاریخ معاصر اصفهان از منظر جریان های فرهنگی و هنری منتشر کرده است.
«قهرمان تنها در یک شهر/فاصله در جریان تجربه، اندیشه و زندگی جنگ ادبی اصفهان»، «ردپای یک بازمانده در شهر/ انشا درباره تاریخ عکاسی در اصفهان»، «تاریکی های خانه های یک شهر/ تاریخ شفاهی چند نسل از عکاسان اصفهان»، بهرام صادقی «تاریخ شفاهی زندگی و روزگار این نویسنده» از جمله کتاب هایی است که حامد قصری پیش از این منتشر کرده است.
قصری در زمینه تولید مستند نیز فعالیت داشته و تاکنون مستندهای «تاریخ اجتماعی عکاسی در اصفهان» و «آقای نویسنده زنده است» (روایت زندگی و کار بهرام صادقی) را تولید کرده است.
کتاب «سرگردانی در سکوت شهر» در 117 صفحه مصور منتشر شده است.