چند نفر در آخرین ماه سال به سینما رفتند؟

نوروز در 8 مارس با هفت فیلم اکران شد و یک هفته بعد با ترکیب یک فیلم جدید و کمدی هفتاد و دوتایی ادامه می یابد.
در حال حاضر پنج فیلم در سینماها وجود دارد که برخی از آنها در جلسات محدود پرتاب می شوند ، با فیلم های “Dinosaur” ، “Musa Kleimullah” ، “Cocktail Molotov” و “Raha” ، به ترتیب پنج فیلم برتر Veel هفته گذشته.
به گفته موسسه سینما ، “سینماهای این کشور از 21 مارس تا 24 مارس برای تماشاگران باز بودند که در طی آن فیلم های موجود در چرخه پرتاب بیش از 1.5 میلیارد و 2 هزار شات را تجربه کردند.
تعداد مخاطبان فیلم ایرانی در 2 روز اول ماه گذشته امسال نشان می دهد که مجموعه های سینما و پردیس در سراسر کشور تاکنون 2.3.1 شنیداری در 2.5 جلسه حل و فصل شده اند و فیلم های موجود در چرخه طرح ریزی 2 میلیارد و 2 میلیون و 2 هزار و 7 هزار شات فروخته اند.
براساس این گزارش ، روز سه شنبه 23 مارس ، به عنوان محبوب ترین روز در سه هفته اول این ماه ، 6.5 تماشاگر به سینماها رفتند.
همچنین در روز جمعه ، 10 مارس ، بهترین فروش روز ماه ، مجموعه های فیلم در سراسر کشور بیش از 1.5 میلیارد دلار تجربه کردند.
هفته گذشته (از 1 تا 8 مارس) ، 4.3 مخاطب در 4.3 جلسه فیلم های فیلم ایرانی را تماشا می کنند ، که طی آن کل فروش 2 اثر در چرخه تشخیص بیش از 2 میلیارد شلیک بود.
۲۴۴۵۷