ترند های روز

قرار بود جای خود را برای مکان خود بازی کنم

Mahsa Bahadori: Effand روایتی از زندگی و تلاش های شهید علی هاشمی در شناسایی و برنامه ریزی عملکرد خیبر در نصرات آقا است. این عملیات که یکی از مهمترین نبردهای ایران در طول جنگ تحمیل شده بود ، انجام شد. فیلم مارس در تلاش است تا کمترین جنبه های شناخته شده این رویداد تاریخی و شخصیت پردازی دقیق شهید هاشمی را به تصویر بکشد.

راهپیمایی این فیلم بخش مهمی از دوره دفاع مقدس را نشان می دهد ، جایی که بین بومیان خوزستان و رزمندگان مشکلات بی شماری وجود داشت. این چالش ها ، اگر بدون مدیریت باقی بماند ، می تواند به یک بحران جدی تبدیل شود. در همین حال ، شهید علی هاشمی می تواند اختلافات را کاهش داده و با کمک دفاع مقدس از انقلاب اسلامی در مورد بحث و همکاری با بومیان منطقه ، اعراب خوزستان را ترغیب کند.

در همان بهانه ، ما با رضا مسعودی ، نقش علی هاشمی ، که در زیر آمده است ، استدلال کردیم.

چرا نقش شهید هاشمی را قبول کردید؟

از آنجا که این آبادان بود ، ما با شهید هاشمی بودیم و از کودکی در این شهر چیزهای زیادی در شهر گوش می کردیم ، بازی در نقش این شهید در جای او بود و این یک افتخار برای من بود.
مسعودی خاطرنشان کرد: مسئولیت یک شهید برای یک بازیگر چقدر است و می گوید: “با این حال ، بازیگران فیلم می توانند نقش های مختلفی را ایفا کنند. ما قبلاً کسانی را بازی کرده بودیم که نقش پرتره ، شهید یا تاریخ معاصر را بازی می کردند. اما راه آنها به سینما برای بازی در نقش های دیگر.

از آنجا که ما در سینماهای محبوب درگیر طرح ریزی بودیم ، من هنوز فیلم های دیگری را ندیده ام ، اما احساس می کنم امسال یک جشنواره بسیار پرشور داریم و از ابتدای صبح کار زیادی وجود دارد. این موضوع به نظر هیئت منصفه بستگی دارد. من تمام تلاش خود را کردم تا شخصیت مناسب را بازی کنم تا بازی ها در خارج نبودند و نقش معتبر. مهمتر از همه ، خانواده شهید از مهمترین نظر وی در مورد من راضی بودند. من عاشق بازیگری هستم تا ادامه دهم و نقش های دیگر را امتحان کنم ، شاید یک مسیر جدید برای زندگی من باشد.

من سالهاست که با دانش Aqbashawi کار می کنم و اولین فیلم کوتاه او در آبادان را هنگام نوجوانی لمس کردم. این تجربه علاقه من به سینما را افزایش داد و در سال 6 به تهران رسید تا حرفه ای تر ادامه یابد ، اما نه به عنوان یک بازیگر بلکه معاون مدیر و برنامه ریز.

ماسودی می گوید

علاوه بر فیلمنامه و شناخت شهید علی هاشمی و پایگاه Nusrat (از آنجا که من از ابتدا تحت بررسی بودم) ، پس از انتخاب برای این نقش ، دیدگاه من در مورد این مشکل جدی تر و دقیق تر شد. این چالش من را با جزئیات بیشتر ، از صدای شهید علی هاشمی گرفته تا لحن و خصوصیات رفتاری او ، بیشتر کرد. یکی از مهمترین بخش های این روند ، ملاقات من با برادر شهید ، آقای آرف هاشمی بود که فردی نجیب است. همین جلسه تأثیر عمیقی بر من گذاشت و انگیزه و انرژی زیادی به من داد. علاوه بر این ، تحقیقات میدانی در آهواز ، که بخشی از پیش تولید فیلم بود ، کمک زیادی به درک فضا و شخصیت داشت. از آنجا که من دو رگه دارم ، مادرم عربی است و پدرم بسیار دور است. از کودکی به هر دو زبان روان بودم و از آنجا که کودک در همان منطقه بودم ، گویش و گویش برای من کاملاً طبیعی بود.

چقدر برای ساخت فیلم در مورد شهدا نیاز دارید؟

به نظر من ، ساخت فیلمی در مورد شهدا نه تنها لازم است بلکه یک کار است. این افراد بخشی از کشور هستند ، افراد متعالی که جان خود را برای ایران قربانی کردند. اما نکته مهم این است که چنین آثاری باید روایت استاندارد باشند ، با محوریت تاریخ ، نه فقط کلیشه. داستانهای زیادی در قلب جنگ وجود دارد ، از تصمیمات شجاع گرفته تا ایده های تاکتیکی خالص ، مثال او ، سریال شهید علی هاشمی و سریال نصرات ، که مسیر حمله آب را در غیرممکن ها طراحی کردند. این تصمیم ، که در ابتدا باورنکردنی بود ، سرانجام به یکی از مهمترین عملیات دفاعی مقدس تبدیل شد.

سینما شما را با این فیلم می شناسد ، آیا نگران این هستید که در این حلقه گرفتار شوید؟

با بیش از 2-5 سال تجربه حرفه ای در سینما ، چه به عنوان مدیر یا برنامه ریز ، من نگران ماندن روی کاغذ نیستم. هر پروژه ای که تاریخ و استانداردها را برآورده کند ، برای من ارزشمند است ، حتی اگر دوباره نقش مشابهی ارائه شود. نکته مهم این است که فیلم از کیفیت بالایی برخوردار است.

در سینمای جهانی ، به ویژه در هالیوود ، فیلم ها هنوز در مورد جنگ های گذشته خود ساخته شده اند. ما همچنین باید این مسیر را ادامه دهیم ، زیرا دفاع مقدس بخشی از هویت تاریخی ما است. اما مهم نیست که فیلم های ضعیف و غیر حرفه ای در این زمینه بسازید. از آنجا که ما به شهدا مدیون هستیم و نباید نام آنها را تضعیف کنیم و با کارهای کم به یاد بیاوریم.

۲۴۵۲۴۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا