ترند های روز

صدا -او -هه -CIA طلبکار است ، شنوایی بدهکار!

معاون سیما برای توضیح تاریخ برنامه تقسیم در برنامه پانوراما خانواده ، و در ابتدا در توضیحات مربوط به آنچه اتفاق افتاده و چگونه اتفاق افتاده است ، در یک برنامه خبری ویژه شرکت کرد. وی گفت: قبل از این توضیحات ، ابتدا باید از هموطنان عزیز سنی و هموطنان شیعه عزیز عذرخواهی کنم که این رویداد ضدیت نگران بود. البته ، این یک واقعه ناگوار است که ظاهری مثبت داشت و واکنش دید و موقعیت ها چه بود.

به گفته ایسنا ، وی ادامه داد: “ما نمونه ای از هموطنان سنی و شیعه را دیدیم كه ابراز نگرانی در مورد این واقعه ناگوار كردند. این واقعاً منعكس كننده ایده افرادی است كه باید عذرخواهی كنند و از آنها سپاسگزار باشند. باید از آنچه در این زمان اتفاق افتاده است سپاسگزار باشد ؛ اظهارات آنها واقعاً چگونه است ، باید از اینكه سنی ها واقعاً از این امر تشکر می كنند و از غارتگران سانی تشکر می كنند و عاشق هستند.

من مطمئن نیستم که خطا مورد توجه قرار نگرفته است

محسن برماهانی همچنان توضیح داد: “خطای ناگوار روز چهارشنبه ، که تا حد زیادی مشکوک است و ما مطمئن نیستیم که این امر ناخواسته نبوده است ، و امیدواریم که از این موضوع غافل نشده باشد ، وقتی اتفاق افتاد ، یکی از شبکه های خود در وسط مقاله مطلع شد.” یک یا دو دقیقه بعد او مقاله را قطع کرد و بلافاصله فیلم فضای مجازی را حذف کرد. در بالاترین و بالاترین سطح صدای ایران ، موضوع بلافاصله انجام شد. کمیته ها تشکیل شدند. خود دکتر جبلی شخصاً تحت تعقیب قرار گرفت تا این امر به درستی از طرف مقامات مختلف اتفاق بیفتد. چند ساعت بعد ، هشت نفر از افراد گناهکار که نمی دانند کدام یک از آنها هنوز عمد و سهواً در این حادثه نقش داشته اند. مقصرین امروز به قوه قضاییه معرفی شده اند. چهار نفر از آنها دستگیر شده اند که اکنون دستگیر و مورد بازجویی قرار گرفته اند. این چیزی است که همه مردم دیدند و می دانند که چه چیزی بوده است ، یعنی مخاطبی که از برنامه و سپس در فضای مجازی پیروی می کنند. این واقعاً خارج از سیاست رسانه های ملی بود. رسانه های ملی ، که در دوره جدید خود ، یک سند تحول را آغاز کردند و گفتند که اساس کار ما این سند تحول است. این سند یک رویکرد اصلی محتوای دارد که یکی از آنها مسئله ملت و وحدت است.

روند انتقال یک برنامه چیست؟

در بخشی از مکالمه ، برماهانی همچنین به این سؤال پاسخ داد که روند انتقال یک برنامه تلویزیونی زنده است یا چرا روند نظارت اتفاق می افتد ، و چه بخش هایی در نظرسنجی ها مشکل داشتند؟

معاون سیما گفت: یک برنامه تلویزیونی از چندین بخش تشکیل شده است. برنامه ای مانند آنچه در روز چهارشنبه پخش شد ، یک برنامه زنده است که یک برنامه زنده ، بخش های تولیدی وجود دارد یا ما می گوییم مقاله. اینها توسط یک تیم تولید می شود. این گروه دارای یک عکاس است که کارگردان آن را پس از تولید تدوین می کند و تولید می کند ، تهیه کننده را تهیه می کند. البته این مبتنی بر سیاست ها است و عزیزان باید بدانند که این بخش یا مقاله اصلاً ازدواج کرده است ، بسیار عجیب بود.

وی همچنین اظهار داشت که آنچه منتقل شده است هیچ ارتباطی با این مسئله ندارد. مقاله تحویل داده می شود ، قبل از اینکه ویرایشگر برنامه و مدیر آن را بررسی کنند ، سپس تهیه کننده و تهیه کننده را بررسی کرده و گروه برنامه ریزی سازمانی را ارائه می دهند. برنامه نویس سازمانی پس از بررسی و تأیید کار ، انتقال و انتقال را فراهم می کند.

برماهانی توضیح داد: در مورد برنامه های زنده ، بررسی این برنامه امکان پذیر نیست زیرا زنده است و فقط این عناصر و این بخش ها بررسی می شوند. این که ما می گوییم گمان می کنیم و می گوییم غیر ارادی نیستیم این است که این روند نادیده گرفتن افرادی بود که از جزئیات روند آگاه بودند ، بعضی از جاها بدون اینکه آگاه باشند. یعنی این عنصر قبل از انتقال برنامه به سردبیر برنامه داده نشده است یا برخی از عوامل نمی دانند و وارد برنامه و بررسی خطای اصلی شده اند.

معاون سیما خاطرنشان كرد: بررسی انتقال محتوای مقاله را درک نکرده است و در شرایط عادی ، انجام این کار امکان پذیر نیست. سپس ، در این مکانیسم ، برخی از این قسمت ها مورد غفلت قرار می گیرند و سپس به بخش بعدی رفتند و به انتقال رسیدند ، اما باید اشتباه بوده است ، اما ما مطمئن نیستیم که چقدر بی توجه و چقدر عمدی بوده است.

آیا آنها اقدامات مشکوک را عمداً انجام داده اند؟

سپس ، برماهانی این سؤال را مطرح کرد: “شما خطای مشکوک را ذکر کردید ، در مورد رئیس سازمان که فرزندان ملت فتنه را کور می کنند؟” ؛ او پاسخ داد.

رئیس سازمان به ما دستور داد كه اگر عمدی ، فرزندان انقلاب و فرزندان ملت در رسانه های ملی خشک شوند ، آن را خشک كنیم. ما خودمان را سربازان رسانه های این کشور و این سیستم و این انقلاب می دانیم و نمی توانیم چیزهایی را تحمل کنیم. در مجموعه عمومی سیما معاون ، در مجموعه صدا و سیما ، خود شبکه ها تا زمانی که این اتفاق بیفتد واقعاً ناراضی هستند. ما انتظار داریم که نتایج تحقیق اقدامات بعدی را انجام دهد.

در پاسخ به این واقعیت که فرضیه ای که اکنون قدرتمندتر است این است که این یک اغوا کننده مشکوک بود ، یعنی آیا این اتفاق عمدی رخ داده است؟ وی گفت: ما در حال حاضر نمی توانیم اظهار نظر کنیم و فقط می توانیم مظنون را بگوییم. زیرا ما این را می دانیم. من خودم یک تولید کننده هستم ، ویراستار نمی تواند یک جمله را بدون آگاهی از محتوای آن انتخاب کند ، ممکن است وقایع در این روند و برخی تخلفات وجود داشته باشد و در جایی که مدیر نمی تواند به هر دلیلی ببیند ، همه اینها تخلف است ، مدیر انتقال ممکن است اقدامات بسیاری را انجام داده باشد ، اما شرکت تابعه ما. این افراد از روند و مکانیسم این محتوا برای انتقال آگاه بودند.

آیا تغییراتی در سیستم توزیع و تولید ایجاد می شود؟

در پاسخ به این واقعیت که برای جلوگیری از وقایع مشابه تغییراتی در سیستم توزیع و تولید ایجاد خواهد شد؟ وی گفت: مجموعه سیما صدا و سیما برای چنین خطاهایی یک فرآیند و سیستم محکم دارند. متأسفانه ، ما در این مورد بی دقتی بودیم. مطمئناً توجه بیشتری مورد بررسی و پرداخت قرار خواهد گرفت ، اما آنچه باعث شده این اتفاق بیفتد عدم توجه همکاران ما به وظایف آنها بود. در غیر این صورت ، ما می بینیم که IRIB سالهاست که منتقل شده است ، و این محتوا برای بیست و چهار ساعت در چندین شبکه شصت و اندی منتقل شده است و با کمترین مشکل در مقایسه با سایر شبکه های جهان و این باید جدی گرفته شود. تبلت را بگیرید و آن را سخت کنید. ما واقعاً همکاران دلسوزانه در سری IRIB داریم که همه این دو روز بد است. همه اینها سخت کار می کند و این در عین حال اتفاق می افتد ، و ما باید سعی کنیم دیگر اتفاق نیفتیم. درخت واحد ما با این نسیم و وزش باد قوی تر است.

تولید مثل در فضای مجازی یک اشتباه فراموش نشدنی است

معاون سیما در مورد تأثیر تبلیغات سریع سمعی و بصری و حضور وی در تلویزیون پاسخ داد: “ما تمام مطالب را پاک کرده بودیم و فقط کسانی که آنتن را دیده بودند ، مشکل را درک کرده بودند ، زیرا مشکل برای ما یک عزت بود ، ما یک اصطلاح در بخش ها و معاون خود داریم.” این واقعاً یک مشکل معتبر برای ما بود و مدت کوتاهی پس از وقوع آن ، برنامه های واحد در کندانسور قرار گرفتند و قبل از اینکه کسی بخواهد چیزی بگوید و آن را بصورت آنلاین منتشر کند. متأسفانه ، من فکر می کنم ، زیرا این یک اشتباه غیرقابل توصیف است ، اسکان مجدد آن در فضای مجازی یک خطای فراموش نشدنی است ، به خصوص اولین و اولین انجام این کار ، یعنی انجام این کار در برابر امنیت ملی. بلافاصله قبل از اطلاع شخصی اعلام شد ، بلافاصله سؤال کرد و از مرکز بازرسی IRIB و SIMA سؤال کرد و سپس مشکل جدید راه اندازی شد.

رسانه های ملی وظیفه خود را می دانند و در همان موارد این کار را انجام داده اند ، موارد مشابه خطاهای توزیع است و گروه ها بلافاصله شکل گرفته و پاسخ داده می شوند ، اما این یک مشکل استثنایی است ، زیرا رئیس محترم IRIB غیرقابل توصیف است.

توضیح

احمد هادی ، معاون امور حقوقی و امور صوتی در خاموش ، همچنین افزود: “پس از انتقال ، این برنامه بلافاصله تحقیقات اولیه را قطع كرد و حفظ سمعی و بصری شروع به بررسی موضوع و عوامل درگیر در این برنامه كرد. و قضایی به محل كار آمد.

صدای آمریکا در پاسخ به این سؤال که آیا این اقدامات قبل از بیانیه پیوست سیما انجام شده است ، گفت: “قبل از انتقال در فضای مجازی ، صدای آمریکا این کار را کرد و به قوه قضاییه اطلاع داد ، دو عامل تأثیرگذار و دو نفر را رد کرد و قوه قضاییه خواسته شد.” همانطور که می دانید ، تمام این اقدامات در سه یا چهار ساعت اول انجام شده است ، به جز کسانی که برنامه را دیده بودند ، آنها هنوز در فضای مجازی منتقل نشده بودند. کمیته تا شب گذشته به کار خود ادامه داد. به عنوان معاون امور حقوقی و حقوقی مجلس نمایندگان ، ما با نمایندگان محترم جناح سنی مجمع مشورتی اسلامی ، موضوع ، گفتگو داشتیم ، و ما در مورد آن بحث کردیم و اقدامات انجام شده توسط آقای جبلی و کل صدای همکاران ایران شناسایی شد ، اخراج و معرفی شد. به طور طبیعی ، هماهنگی بسیار خوبی بین نیروهای امنیتی ، صدای آمریکا ، قوه قضاییه و نمایندگان محترم ، به ویژه جناح سنی وجود داشت. این اقدامات دیروز بود ، امروز صبح ، جلسه کمیته دوباره با حضور رئیس جمهور محترم صدای ایران برگزار شد. با دفتر دادستان محترم ، دیروز شکایتی مکاتبه شده بود ، امروز نظارت اولیه به پایان رسید. چهار نفر به طور طبیعی صادر و بازداشت شدند و در معرض قوه قضاییه و ثبت نام کنندگان محترم قرار گرفتند.

از مجازات برای عوامل استفاده کنید

احمد هیوتی ادامه داد: “آنها کارهای بیشتری انجام خواهند داد.” آنچه مسلم است این است که همکاران محترم La Voz de América و نیروهای امنیتی و قوه قضاییه واقعاً تا آخرین لحظه موضوع را تعقیب می کنند. در مقایسه با جنایتی که اتفاق افتاده است و قانون اتفاق افتاده است ، ما می توانیم مجازات برای نمایندگان آن ، یکی از نکات را پیش بینی کنیم. نکته دوم قوه قضاییه ، با دستور رئیس جمهور محترم صدای ایران و هماهنگی با برادر محبوب آقای برماهانی ، به نقض اداری سازمان صدای آمریکا ، هیئت تخلفات اداری و هیئت شروع به جمع آوری و پیگیری اسناد موجود کرد. از آنجا که می دانید مسیر قوه قضاییه مسیری جداگانه است ، مسیر رسیدگی به تخلفات اداری مسیر دیگری است. طبق قانون تخلفات اداری به برکناری سایر موارد مندرج در قوانین ، این یکی از اقدامات انجام شده توسط صدای آمریکا است. ما ، به عنوان معاون حقوقی صدای ایران ، برای شرکای محترم قضایی ، دادستان محترم ، رئیس جمهور محترم دادگاه و مجتمع رسانه و رسانه های رسانه ای ، که خفه خواهد شد ، جدی خواهیم بود. حال ، چه تأثیرگذار باشد ، خواه یک خطای عمدی باشد ، اگر ناخواسته باشد ، مجازات شما بالاخره باید پخش شود و افراد نجیب ایران.

۲۴۵۲۴۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا