جوانی که نام ایران را در پرتغال ارائه داد

در مکالمه با ایسنا ، ارفان خاتیب زاده ، فارغ التحصیل تئاتر ، توضیحی در مورد سازمان و مزایای عضویت ارائه داد: فرصت ها و فرصت های همکاری بین المللی به حدی زیاد است که باورنکردنی است.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که ایران عضو رسمی این انجمن را داشته باشد و گفت: “قبلاً در ایران نامی وجود نداشت و من خوشحال شدم که در این زمینه نقش کوچکی داشتم.”
Khatibzadeh ، فارغ التحصیل تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا ، در ابتدا تجربه کوتاهی در مورد این سازمان ارائه داد: IDEA (تئاتر بین المللی/انجمن درام و آموزش) در پرتغال تأسیس شد. در حالی که سایر سازمان های بین المللی ، مانند ITI ، UNIA (اتحادیه عروسکی جهانی) و مرحله (مرکز بین المللی حمایت از تئاتر کودکان و نوجوانان) برای برجسته کردن اهمیت آموزش در زمینه هنرهای نمایشی تأسیس شدند.
وی با اشاره به شعار سازمان ، افزود: “ما نماینده تئاتر/درام و آموزش در سراسر جهان هستیم”: طبق این شعار ، این مرکز در تلاش است تا کنفرانس ها ، نشریات ، پروژه ها ، برنامه ها ، برنامه های ایده های جوان ، کنگره های جوانان و کنفرانس های بین المللی ، همکاری و همکاری را ترتیب دهد.
Khatibzadeh افزود: در حال حاضر 5 عضو سازمان وجود دارد. از آنجا که من به تحقیق و آموزش بسیار علاقه مند هستم و سابقه شرکت در کنفرانس ها ، نوشته ها و کنفرانس ها در سازمان های بین المللی و کشورها را دارم و 5 سال است که در تدریس فعال بوده ام و با این مرکز آشنا شده ام ، تصمیم گرفتم آن را درخواست کنم.
وی ادامه داد: “پس از فعالیتهای آموزشی اخیر من ، تصمیم گرفتم عضو یک سازمان بین المللی شوم و بتوانم فعالیتهای آموزشی خود را گسترش دهم. بنابراین من دانش خود را به زبان انگلیسی پیوستم. من اسناد خود را به زبان انگلیسی به کمیته اصلی ارائه کردم ، از جمله: برنامه درسی کامل (برنامه درسی بین المللی) ، فرم ثبت نام رسمی ، کشورها ، آموزش فیلم ، فیلمبرداری ، گذرنامه ها ، و غیره.
معلم تئاتر همچنین توضیح داد: باید بگویم که این سازمان در طول سال کنفرانس هایی در کشورهای مختلف برای ارتقاء آموزش تئاتری در سراسر جهان دارد ، خواه بتوانیم در یک پیشنهاد شرکت کنیم. علاوه بر این ، هر فصل و ماه روزنامه رسمی منتشر می شود تا اعضا بتوانند مقالات ، گزارش ها و اخبار را به اشتراک بگذارند. ما (اعضا) همچنین می توانیم جشنواره های بین المللی تئاتر را ترتیب دهیم یا کارگاه ها/کنفرانس هایی را برای همه اعضای آنلاین/آفلاین برگزار کنیم. اگر ایده آموزشی داشته باشیم ، می توانیم آن را با سازمان و بعد از بررسی به اشتراک بگذاریم و …
در پاسخ به مزایای عضویت در مرکز تئاتر کشور چیست؟ وی گفت: “من همیشه می گویم حضور در یک جامعه بین المللی اعتبار است. سایر کشورها ما را می شناسند و ما می توانیم به صورت حرفه ای فعالیت های خود را بیان کنیم. ما می توانیم پتانسیل ها و توانایی های ملی و میهنی خود را به کشورهای جهان نشان دهیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم.
Khatibzadeh اضافه کرد: من باید اشاره کنم ؛ ماه گذشته ، آنها مرا برای فراخوان مقاله و گزارش فعالیت ارسال کردند. از آنجایی که ایران تاکنون در این سازمان مشارکت نکرده است ، من سرانجام سعی کردم ایران را نامگذاری کنم. سپس دو گزارش به زبان انگلیسی نوشتم. یکی از عملکردهای بین رشته ای که تولید عملکرد من و دانشجویان من در هفتمین موسسه هنری تهران بود ، با همکاری نارنجی ساجاد آقابابایی و دیگری فعالیتهای آموزشی انستیتوی هنر سودا لاهیهیان توسط استاد فاطمه. خوشبختانه ، در اول مارس ، این دو فعالیت در روزنامه رسمی سازمان در صفحات 4-5 منتشر شد.
وی افزود: جالب است که گزارش های مارس اختصاص داده شده به ایران ، استرالیا ، جمهوری چک و ایسلند ، و این افتخار بزرگی برای من بود که سهم کمی در نام ایران داشته باشم. ” سرانجام ، باید بگویم که عضویت رسمی و سازمانی ایران در این اندام می تواند تأثیر مثبتی و مؤثر بر دیپلماسی فرهنگی و هنری کشور ما داشته باشد.
در پاسخ به اینکه آیا این عضویت می تواند منجر به همکاری مشترک یا بهبود امکانات آموزشی شود؟ او همچنین گفت: صد درصد! باور کنید ، فرصت ها و فرصت های همکاری بین المللی به حدی زیاد است که باورنکردنی است. من در حال حاضر فقط یک عضو انفرادی هستم ، اما امیدوارم که در آینده ایران بتواند به طور رسمی عضو مانند دانشگاه ، سایت و غیره باشد. در زمینه هنرهای نمایشی ، هر برنامه ای که داشته باشد ، مطمئناً می تواند بستر همکاری های دو جانبه و چند جانبه باشد. از ارسال معلم برای دعوت از معلمان درجه اول. از کارگاه ها و کنفرانس ها گرفته تا جشنواره ها و رویدادهای مهم. از دریافت بودجه های بین المللی گرفته تا ارتقاء آموزش هنری در ایران. شما فقط باید سعی کنید با وجود همه موانع و مشکلات ، عمل کنید. از طرف من ، من سعی کردم این موضوع را پوشش دهم و امیدوارم که پشتیبانی لازم برای بحث سازمانی ارائه شود. ما برای ارتقاء آموزش تئاتری در کشور و جهان باید اقدامات جدید و خلاقانه ای انجام دهیم. به گفته جیووانی پاپینی ، نویسنده ایتالیایی و شاعر جیووانی پاپینی: “اگر چیزی را نمی خواهید که هرگز نداشته اید ، باید کاری انجام دهید که هرگز.”
۲۴۴۵۷