جلسات علمی و فرهنگی کابین کتابخانه عمومی در روز دوم نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری خبری ، روز پنجشنبه 5 مه ، در روز دوم نمایشگاه کتاب سی امین تهران ، سه جلسه تخصصی در کابین اصلی کتابخانه های عمومی کشور واقع در راهرو اتاق شابستان برگزار می شود.
در اولین جلسه ، از ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر ، محمد قم خانی و حامد صلاحئی ، در مورد “مطالعات”. محمد رسول تابیچ چه چیزی است و چرا؟
در جلسه دوم ساعت 4-5 بعد از ظهر ، مهدی موجتابا و بحرم پاروین گنابادی موضوع “خرد ، عقلانیت و تحمل در سعدی” را توضیح می دهند.
در سومین جلسه این روز ، از 4 تا 5 بعد از ظهر ، علی کاشفی خانسی کنفرانسی در مورد “کتابخانه تخصصی ادبیات کودکان و جوانان: از ایده تا عمل” برگزار می کند. Kobra Babaei دبیر جلسه است.
موضع كتابخانه عمومی این مؤسسه در تالار كودكان و نوجوانان نیز دارای برنامه های مختلفی است كه شامل داستان پردازی ، عروسک ها ، اجتماع ، شهنامه و روایت ، دراماتورژی ، خدمات عضویت ، آزمایشگاه علوم و موارد دیگر است.
در نتیجه ، روز دوم نمایشگاه ، جلسه “نویسنده” از ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر برگزار می شود
جایگاه اصلی کتابخانه های عمومی این کشور در نمایشگاه بین المللی تهران تهران در سالن شابستان شماره 2 و کابین “کتابخانه عمومی ایران” در سالن کودکان ناشران ، در کنار محراب اصلی واقع شده است.
۲۴۴۵۷