تئاترها روز خود را در سنگلاج جشن گرفتند

به گفته خبرگزاری ، به دلیل هماهنگی روز جهانی تئاتر و روز ملی هنر ، دیروز عصر ، 6 آوریل ، ساکنان تئاتر با حضور نادر رضای ، معاون هنری وزارت فرهنگ و هدایت اسلامی ، آتاباک پورناداری ، رئیس بخش هنرهای اجرا ، پاریس مجتادا آل -سانگیدیدا ، آررا ، آررا ، آریا ، آریا. کاظم نظری ، هادی مارسبان ، ناصر آقائی ، نهید مسلمانی ، رویا میر -الامی ، فارزان کابل ، سیاواش چراگیاری ، فرهاد بشارراتی و …
به گفته مهر ، این جشن با حضور یک گروه موسیقی در مقابل تئاتر سنگلاج آغاز شد و چندین قطعه را تفسیر کرد و Ifar را صرف کرد و سپس حرکات نمایشی سما را انجام داد.
مهدی سافاری نجاد مسئول بود.
سپس ، داریوش مودبیان برای خواندن پیام روز جهانی تئاتر در پشت تریبون آمد و گفت: “این افتخار است که امشب روز تئاتر جهانی را جشن بگیرم و پیام مائسترو فرهاد نازرزاده کرمنی را بخوانم. من باید قبل از اینکه اولین بار در سال 6 صحنه را بگیرم ، بگویم و پنج سال بعد ، من در کار نیکولای گوگول به عنوان درست بودم.
سپس او متن فرهاد نظرزاده کرمانی را به شرح زیر خواند:
“برای همكاران ایرانی كه آینه فرهنگ و جامعه را تا حد ذهن و تصور خود توانمند كرده و توانمند كرده اند. برای طلوع خورشید ، همه باید چراغ خانه خود را بسوزانند.
خوشبختانه ، تئاتر ایران به یک بررسی دانشگاهی و اکتشافی تبدیل شده است و در بسیاری از شهرها ، آموزش دانشگاهی که باعث ایجاد دامنه و دامنه تئاتر می شود ، تأسیس شده است.
در ایران ، یک انقلاب تئاتر کوچک اتفاق افتاد و تعداد زیادی از هنرمندان تئاتر در عملکردهای تئاتر کار کرده اند. اکنون لازم است که همه ما در انقلاب کیفی هنر تئاتر بپیوندیم و کار کنیم. انقلاب کیفی نبوغ تئاتر است و بنابراین ، خلاقیت های تئاتری متعددی ایجاد کرده است. اما اکنون باید منتظر هنرمندانی باشیم که تئاتر را نه تنها با نبوغ ، بلکه با وجدان و آموزش نیز باور دارند. بنابراین ، ما به نبوغ تئاتری نگاه می کنیم.
اکنون در این دیدگاه تاریخی ، تئاتر مدرسه ابتدایی و متوسطه در ایران است. نیاز به استفاده رسمی برای گسترش ، ترویج و ترویج هنرهای تئاتر در مدارس ابتدایی و مدارس متوسطه ، معلمان و معلمان تئاتر و در هر مدرسه ابتدایی و متوسطه حداقل یک یا دو فارغ التحصیل دانشگاه ، تئاتر و تئاتر و تئاتر وجود دارد.
همانطور که گفته شد ، تئاتر دانشجویی مستقر پایه و اساس طلوع نبوغ تئاتری خواهد بود. اینکه من از دهه 1960 سعی در ایجاد و تأسیس تئاتر دانشگاهی در ایران داشته ام ، امیدوارم که به دنبال پدیده تئاتر دانشجویی باشم که اساس تئاتر دانشگاهی است و من کار کرده ام و برای من تلاش خواهم کرد. این پدیده ای است که من آن را “جهاد تئاتری” می نامم. بنابراین ، با امید به پدیده جهاد تئاتر. “
مجری برنامه سپس تئاتر سانگلاج را در سن پنج سالگی به یاد آورد.
مورد بعدی چند قطعه در بازی سنتی سنت در اتاق انتظار تئاتر سنگلاج بود.
سپس ، نادره رضه پشت تریبون آمد و گفت: روز ملی هنرهای نمایشی در همه هنرمندان مبارک که علی رغم همه تنگناها ، این هنر را حفظ می کنند و امیدوارند که امسال سال هنر و فرهنگ را افتتاح کند. آنچه مطالعات ما نشان می دهد این است که ما بیش از هر زمان دیگری برای باز کردن فرهنگ و هنر به آن احتیاج داریم. امیدوارم امسال یکی دیگر از رونق های هنرهای نمایشی ایران باشد.
پس از رضای ، اسماعیل خلیج روی صحنه ظاهر شد و گفت: تئاتر را می توان در همه کشورها مشاهده کرد و از آن کشور دیده می شود ، تئاتر هرگز پیر نمی شود ، ما پیر می شویم اما تئاتر هرگز سن نمی کند. تئاتر کار اصلی من است و این همان کاری است که من در این سالها انجام داده ام ، من حدود 2 اثر را نوشتم و 2 اثر را کارگردانی کردم ، به نوبه خود من به همه هنرمندان و طرفداران این حرفه تبریک گفتم.
رحما امینی بعد از خلله گفت: “من احساس افتخار می کنم که در بین هنرمندان بزرگ این جمعیت قرار بگیرم و از انتخاب این نمایش تشکر می کنم.
لازم به ذکر است که این مراسم همزمان با اولین اجرای “کبد هندی” به کارگردانی رحمت امینی در تئاتر سنگلاج بود.
۲۴۴۵۷