Behrouuz Azar: هنر مذهبی زبان گفتگو و ترمیم روح جمعی پس از بحران است

زاهرا بهروز آذار ، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ، در خارج از رویداد هنری “هنر” به مناسبت محرم ، پس از دیدن Hacrat Abula Fazl (AS) و در پاسخ به روزنامه نگاران گفت. مردم ما تحمیل شده اند فشار ذهنی و مالی ، که مطمئناً اثرات عمیقی داشت. مهمترین مسئله پس از عبور از چنین بحران ، بازگشت به زندگی عادی است. بازدهی که نه تنها از طریق نیازهای مادی امکان پذیر است و بخشی از آن با کمک توانایی های معنوی و فرهنگی امکان پذیر خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه هنر می تواند نقش مهمی در این روند ایفا کند ، وی افزود: “در چنین مراسم هایی که در یک فضای هنری انجام می شود ، فرصتی برای تأمل ، برای گفتگوی داخلی ، برای کشف محافل گمشده در زندگی فردی و جمعی وجود دارد.” این وقایع می تواند جای خالی را از طرف هویت داخلی انسانها که ممکن است در طول سالهای بحران و فشار فراموش شده باشد ، زنده کند و ما را قوی تر و با دوام تر کند.
بهروز آزر ، ضمن قدردانی از هنرمندان این کشور ، به ویژه هنرمندان زن حاضر در این مراسم ، وی اظهار داشت: ما یکی از مهمترین دارایی های اجتماعی خود را در بین هنرمندان داریم. این هنرمند دارای یک زبان خاص ، ترکیبی از نماد ، معنا ، تصویر و فرم و به همان زبانی است که می تواند احساسات ، درک ، انتقاد و حتی پیشنهادات اصلاحات بسیار دقیق تر و دقیق تر را انتقال دهد تا یک متن کتبی یا یک گزارش رسمی. چیزی که ممکن است صدها صفحه به صورت کلمه ، در یک اثر هنری ، گاهی در یک چارچوب ، یک تصویر یا مستقیم و مستقیم برای مخاطب نیاز داشته باشد.
وی با اشاره به اینكه تجلیل از چنین رویدادهای هنری و فرهنگی متمرکز بر هنرهای تجسمی ، موسیقی و آثار مذهبی می تواند به بازسازی هویت فرهنگی جامعه كمك كند ، وی افزود: “این رویداد خاص ، با توجه به همزمانی با عصر اشورا و یادآوری دوره پس از جنگ ، زمینه دوگانه برای ادامه معنویت و بازسازی است.” ما خوشحالیم که بیشتر هنرمندانی که در این رویداد شرکت می کنند زنان هستند. این حضور جسورانه زنان نشان دهنده جایگاه عالی آنها در توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور است. زنان واقعاً به ایران افتخار می کنند و بال های جمهوری اسلامی ایران هستند.
معاون رئیس جمهور زنان و امور خانواده به سؤال خبرنگار مهر در مورد نقش تظاهرات آیینی در انتقال مفاهیم اشورا به نسل نوجوانان پاسخ داد: مفهوم اشورا یک مفهوم عمیق و چندگانه است که باید به نسل جدید روشهای مختلف منتقل شود. استفاده از ابزارهای هنری ، به ویژه آثار آیینی ، Taziyeh و روایت های دراماتیک ، یکی از مؤثرترین راه های انتقال این مفاهیم است. از آنجا که نوجوانان امروز در معرض انواع رسانه ها قرار دارند و نیاز به دریافت مفاهیم مذهبی و تاریخی در قالب های ملموس ، دیدنی و عاطفی دارند.
بهروز آزر بر تأثیر آموزشی این نوع آیین ها بر نسل نوجوانان تأکید کرد: در آثار مذهبی ، مفاهیمی مانند وفاداری ، خانواده ، خودآزمایی و محبت نشان داده شده است. به عنوان مثال ، در بسیاری از این اقدامات ، رابطه عاطفی بین کودکان و والدین آنقدر طبیعی و انسانی است که نوجوانان هماهنگ می شوند. این مفاهیم ، هنگامی که از طریق عملکرد زنده و شاعرانه منتقل می شوند ، در ذهن و قلب نوجوان بسیار عمیق تر هستند و حتی می توانند الگویی برای آنها ایجاد کنند.
سرانجام ، وی به لزوم حمایت جامع برای هنرمندان فعال در زمینه هنرهای مذهبی و اجتماعی اشاره کرد: “ما دست همه هنرمندان را گرم می کنیم. ما از کارهای دشوار آنها قدردانی می کنیم و می دانیم که این فعالیت آنها چقدر ارزشمند و دشوار است. امیدوارم که روز به وجود بیاید که هیچ انسانی در جهان تجربه جنگ را نداشته باشد ؛ نه جنگ و نه دفاع قانونی.
59243