ADIB معاصر: Attar گفت و گو و همکاری/ پدر داستانهای عرفانی

مهدی محبت به مناسبت آموزه های آثار این شاعر که می تواند در زندگی مدرن مورد استفاده قرار گیرد ، به ایرنا گفت: “عطار یکی از بزرگان فرهنگ و عرفان ما است که آموزه های آن از جنبه های مختلفی است.” یکی از برجسته ترین جنبه های عرفان عطار ، عشق به بشریت به عنوان یک انسان است. البته آموزه های آنها محدود به این بعد نیست و جنبه های مختلفی دارد که می توان به تدریج به آنها نزدیک شد.
نویسنده و محقق افزود: عطار روایتی معروف را در “فاجعه” درباره پیامبر نوح به ارمغان می آورد. به آنها گفته شد كه تمام آهنگهای خود را نابود كنند. اما نوح (AS) پاسخ می دهد: “او آنها را سخت کرده است.” و از طرف خدا آمده است که ، اوه نوح (مانند) ، چگونه مردم را به آب دادید و آن را نابود کردید؟ در اینجا ، این بدان معنی است که حتی ظالمان و کافران نباید عجله کنند ، بسیار مؤمن و خوب. بنابراین ، آموزه های عطار امروزه می تواند برای انسان مفید و مفید باشد.
استاد عطار گفت: وقتی از وی سؤال شد که آموزه های دیگری در کار آتار که در زندگی امروز استفاده می شود ، گفت: یکی از مهمترین آموزه های عطار ، گفتگو است. یعنی تأکید بر صحبت کردن ، گوش دادن و تبادل. سه مورد از مهمترین کتابهای وی با عنوان “الهی” ، “تاسیبنام” و “منطق” مبتنی بر گفتگو است. این یک آموزه بسیار با ارزش در فرهنگ ما است که رایج ترین مونولوگ و مونولوگ است.
محراباتی اظهار داشت: در “logh al -tir” همه چیز با گفتگو و پرندگان آغاز می شود و همچنان با سیمورگ گفتگو می کند. همچنین دو منبع معرفتی مختلف از بهشت ، زمین و دریا گرفته تا پیامبران و والدین در قالب گفتگو وجود دارد. در پایان این مکالمات ، موتور جستجو صحیح است. همین ویژگی در “Asokar” و سایر آثار او تکرار می شود.
وی افزود: “مهمترین چیز این است که عطار در یک زمینه سنتی به این گفتگو شکل می دهد که در آن به طور کلی” چشم “به روش قدیمی است ، اما با ظاهر جدید ، گفتگو آغاز می شود. هافیز همچنین گفت:” این یک آیین دارویش نبود “، اما عطار آن را به ما می آموزد.
استاد ادبی با اشاره به توجه به تلاش برای روایت و روایت داستان ها ، گفت: عطار می توانست برای روایت از هر شاعر دیگری مهمتر باشد ، و موضوعی که امروز امروز تحقق یافت ، قرن ها پیش پذیرفته بود.
عطار را می توان پدر داستانهای عرفانی دانست. به طور کلی ، Attar Works ، حدود 2 داستان مختلف وجود دارد. یا یک یا چند صد بیت. این تعداد نشان دهنده نقش غیرقابل مقایسه آن در روایت ، به ویژه در عرفان است.
وی افزود: در زمان خود ، برخی مانند امام محمد آل در حالی که عطار دقیقاً برعکس فکر می کرد. وی گفت: “روح قرآن در داستان است.” این نگاه به زمان او بسیار برجسته و قابل توجه است.
در پاسخ به این سؤال که آیا تلاش ، روایت و هنر می تواند از رنج و رنج معاصر انسان رهایی یابد؟ او گفت: “این کاملاً درست است.” روایت ، به ویژه در قالب داستان ، می تواند قدرت قلب برای قلب های خسته و روح های درمانده باشد. در مقدمه کتاب آتار “والدین” می نویسد که این حکایات مانند نیروهای الهی هستند که قلب و امید خسته می کنند.
۲۴۴۵۷