ترند های روز

هفتمین دستورالعمل جایزه “بنفش” با جشن Flor del Progreso به پایان رسید

در آغاز مراسم هنری ، که روز جمعه 9 ژوئیه در پردیس تئاتر و موسیقی (باغ کتاب) ، Pejman Bazouchi ، که این برنامه را اجرا کرده بود ، برگزار شد ، در دبیرخانه جوایز در هفتمین رویداد هنری گزارش داد.

یوجین هاگیگی ، دبیر هفتمین جایزه “Arghavan” ، از مخاطبان استقبال کرد و پس از کلیپ جوایز ، ویدئویی از عباس آزیمی ، یکی از برندگان جایزه فصل چهارم صادر شد.

او که ملیت افغانستان دارد ، در مورد تأثیر این جایزه در روند زندگی خود صحبت کرد.

سپس ، زاهرا گودارزی ، چاپ اول و دوم این جایزه ، که کتاب مستقل خود را نیز منتشر کرد و در این برنامه حضور داشت ، در سخنرانی مختصر درباره تأثیر جوایز ادبی بر کار نویسندگان جوان صحبت کرد.

فرهاد توهیدی ، به نمایندگی از هیئت انتخاب جوایز ، این گزارش را ارائه داد. در این گزارش آمده است که جایزه بنفش صرفاً یک رویداد هنری نیست ، بلکه هنگام بررسی آثار شرکت کنندگان در آن ، می توان درک کرد که چه چیزی در زیر پوست جامعه قرار دارد.

سپس با حضور محمد Charmshir و Farhad Tohidi برندگان دهم تا چهارم به شرح زیر ارائه شد:

دهم: فاضل عیسی پانا آملاشی توسط گورگان

نهم: مهشید پارسی د شیراز

هشتم: حامد امینی د تهران

هفتم: Mahsa Kia de Tehran

ششم: Mojdeh Kashkari Nejad de Tehran

پنجم: Demon Safi de Tehran

چهارم: Aida Paizgar de Karaj

قسمت بعدی این برنامه به خاکستری پیشرفت اختصاص یافته است.

برای تجلیل از نویسنده ، که سالها در خارج از کشور بوده است ، لیلی گلستان ، مترجم ، گالری و عضو جایزه Purple ، که با پیشرفت دوستی نزدیک داشت ، یک یادداشت را بخوانید.

در این یادداشت ، او پیشرفت را به عنوان یکی از بهترین نویسندگان معاصر توصیف کرد که بیشتر داستان های خود در گذشته با خاطرات شیرین بود.

گلستن از زبان پیشرفت روان ، محکم و محکم ستایش کرد و افزود: “جامعه ادبی او را به عنوان یک نویسنده حرفه ای که کتاب را می نویسد” در نظر گرفت. “

با اشاره به اقتباس های فیلم از بهره وری ، از جمله فیلم “درخت گلابی” توسط داریوش مهروجی ، گفت که پس از مهاجرت ، داستان های آنها رنگ و بوی دیگری دارد و نسبت به ماندن در خارج از کشور و بازگشت به ایران شک و تردید داشت.

وی همچنین پشیمان شد که یکی از بهترین آثار پیشرفت به عنوان “آقای A” نتوانست سد را تصویب کند و نمی تواند منتشر شود.

در قسمت آخر مقاله خود ، گلستن به نویسندگان جوان حاضر در این برنامه پیشنهاد كرد كه از زره آهن به عنوان آقا استفاده كنند ، نوشتن را به یك دست ادامه می دهند و نیزه بسیار تیز و اصلاً ناامید نمی شوند.

احمد پوری ، به عنوان نماینده هیئت منصفه ، اعلامیه این هیئت را ارائه داد و استفاده از موضوعات انسانی را در داستانهای این دوره جایزه امیدوار کننده توصیف کرد و گفت که ادبیات داستان در زمان شتاب امروز می تواند نویسنده جوان را به فکر کردن دعوت کند.

وی در بخش دیگری از این بیانیه ، بر حمایت جوانان با استعداد تأکید کرد و اظهار داشت که بسیاری از آثار امسال ، اگرچه زندگی را ترک می کند ، اما افق های جدیدی را با خیالی باز کرده است.

در این بیانیه به جوانان گفته شد که شما از شکست نمی ترسید.

در قسمت آخر برنامه ، با مشارکت لیلی گلستن ، حسین سانپور و احمد پوری. سه انتخاب اول موارد زیر بود:

سوم: محمد حسن Bigdeli Shamloo de Tehran

دوم: مشهاد نیلوفر عید

اول: شریک تهران مصطفی

لازم به ذکر است که جایزه ادبی “Arghavan” برای راویان زیر 30 سال و بدون کتاب چاپی برگزار می شود.

59243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا