منبع جدیدی برای ادبیات مذهبی کودکان و نوجوانان

ادبیات مذهبی کودک و نوجوان یک شاخه مهم ، محبوب و بحث برانگیز از ادبیات کودکان و نوجوانان است ، با تعداد کتاب های مستقل و تأمل آمیز درباره آنچه نظری و نظری است ، و اگر پایان نامه هایی که رسمیت یافته اند و عموماً از عمق ، دقت و دستاوردهای کافی برخوردار نیستند.
دکتر مریم جاللی ، عضو دانشکده دانشگاه شهید بهشتتی ، یکی از اساتید اصلی ادبیات کودکان و نوجوانان در آن دانشگاه است و یکی از معدود چهره های دانشگاهی است که در مورد نظری و انتقاد از ادبیات کودکان و جدا از تلفن های دانشگاهی (به طور کلی خوانندگان) بحث می کند. و در این زمینه راه حلی ارائه داده است.
این کتاب با مقوله های بسیاری ، مانند تعریف ادبیات مذهبی کودکان و نوجوانان ، محدودیت ها و محدودیت های آن ، یا تاریخ ادبیات مذهبی مذهبی و نوجوان در ایران و سایر کشورهای اسلامی و همچنین سایر ادیان و مذاهب ، رفتار نمی کند. علاوه بر این ، این کتاب به ژانرها و انواع ادبیات مذهبی کودکان ، شعر و ادبیات غیر مذهبی ، چهره ها و آثار برجسته ، یا تأملات و چالش ها در این زمینه پرداخته نشده است ، و همانطور که عنوان کتاب نشان می دهد ، بیشتر بر مرور نظریه های آموزش دینی و چالش های آن تمرکز دارد.
در بحث قبلی ، نویسنده دستاوردها و نتیجه هایی که ادبیات مذهبی می تواند در هر نظریه ای در زمینه رشد مخاطبان داشته باشد. نظریه های مورد مطالعه توسط نویسنده شامل دو تئوری جامعه آکل ، سیمون است ، از آنجا که بسیاری از این نظریه پردازان از ادبیات کودکان و نوجوانان ایرانی مطلع نیستند ، دلیل انتخاب آنها ، پیشینه آنها ، برجستگی و موقعیت در مورد این موضوع مورد بحث قرار می گیرد.
بیشتر رویکرد نویسنده از جمله نظریه های هفدهم در مورد “تئوری هوش معنوی” بود ، و نویسنده شواهدی را در کتابهای مذهبی کودکان می یابد که ادبیات مذهبی توسط همه موارد و شاخه های هوش معنوی ، از جمله خودآگاهی ، خود عزت نفس ، تجاوز ، میل ، میل شکل می گیرد.
نویسنده این هفده نظریه توسعه معنوی و آموزش دینی را در کودکان مرور می کند ، از یک سو ، به تأثیرات مثبت آموزه های مذهبی و دینی در کودکان اشاره می کند و از یک طرف سعی می کند هر یک از نظریه های مربوط به ادبیات مذهبی کودکان و نوجوانان و کتابهای بعدی کتاب را استخراج و بررسی کند. نمونه های نویسنده کتاب های انگلیسی به زبان انگلیسی تا حدی به کتاب تطبیقی و تطبیقی کتابهای مذهبی کودکان بین ایرانیان مسلمان و مسیحیان به زبان انگلیسی آورده شده است ، و این یک مؤلفه ارزشمند است.
ممکن است که پیام نهایی بخش اصلی این کتاب این باشد که براساس تمام تئوری های رشد معنوی ، اعتقادات مذهبی ابتدا برای کودکان مفید و سازنده ارزیابی می شود و ثانیا ، استفاده از داستانهای مذهبی برای افزایش اعتقادات مذهبی با انواع تأثیرات مثبت آموزشی بر کودکان همراه خواهد بود.
علاوه بر هسته و بحث اصلی کتاب ، نویسنده در پایان کتاب و نیمه گرمسیری تحت عنوان “روند بین قاره ای” کتابهای مذهبی مذهبی و نوجوان را به طور کلی و عمومی طبقه بندی می کند و معتقد است که نسبت متن نهایی کتاب مذهبی کودک با متون اصلی مذهبی یکی از سه نوع متن مذهبی است. از آنجا که این اصطلاحات و کلمات کلیدی (که معنای اصلی این کلمات در رامی ، مکش و هم افزایی است) در واژگان انتقادات ادبی زبان فارسی شناخته نشده است ، نویسنده منبع خود را در مورد این بخش از رابطه بین متون اصلی و متن اقتباس ارائه می دهد. شایان ذکر است که نویسنده در کتاب خود ، شاخص های اقتباس در ادبیات کودکان و نوجوانان ، که در سال 2014 در انتشار منتشر شده است ، جنبه های مختلف اقتباس در ادبیات کودکان را در هفت فصل بررسی کرده است ، اما این تفسیرها و اصطلاحات در آن کتاب یافت نمی شود. بر اساس جستجوی اولیه برای این سه کلمه ، نه در متون ادبی فارسی ، بلکه در دو مقاله در مورد Hadices و علوم Coranic ، آنها به یک انکار جزئی منجر شده اند ، آنها به ترتیب رد و رد عمومی را نتیجه گرفتند. اگرچه این کتاب ها در لیست منابع فارسی ، عرب و لاتین این کتاب دیده نمی شوند ، اما این می تواند معادل آثار محمد بانیس یا سیس قاسم باشد ، که مترجمان اصلی و مفسران بین جولیا کریستووا در جهان عرب هستند. از آنجا که من در آثار مترجمان و مفسران کریستووا ، از فرانسوی تا فارسی ، به این کلمات پرداخته ام. البته اطلاعات بد کامل نیست.
قسمت اول کتاب برای برداشت های بعدی مفید خواهد بود. یکی عدم یکنواختی ترجمه در بخش هایی از کتاب است. به عنوان مثال ، عبارت “استفاده مثبت از پیشرفت” در جایی “استفاده مثبت از مشکلات” و سایر مکان ها “تفکر مثبت در چالش ها” ترجمه می کند. دو مورد دیگر این است که نام برخی از کتابهای ذکر شده در کتاب در لیست منابع دیده نمی شود. به عنوان مثال ، “کتاب علی” توسط یحیی Dollatabadi ، که در دوره Qajar منتشر شده است و در سالهای اخیر در انتشارات مدرسه منتشر شده است.
بخش دوم این کتاب که شامل صفحه 1 تا 2 است ، لیستی از کتابهای مذهبی برای کودکان و نوجوانان از 1 تا 2 سال دارد.
این لیست شامل معرفی یک کتاب خطی ، از جمله عنوان نام نویسنده ، ویرایشگر و ویرایشگر است و در برخی موارد مرجع به مترجم و تصویرگر نیز ارائه می شود ، بنابراین اطلاعات و طول و بدون تعداد احتمالاً حدود 5 کتاب را ارائه می دهد. با این حال ، معیارهای انتخاب این لیست ذکر نشده است ، همچنین روش و نحوه تهیه آن. آیا این لیست فقط شامل کتاب های ساختگی است؟ آیا تاریخ چاپ اول کتابها بررسی شده است؟ چه کتابهای خاصی جستجو شده است؟ لیست مؤلفه ها و محدودیت های مذهبی برای درج یا حذف نام یک کتاب چیست؟
در زمینه روش و چگونگی تهیه ، ما نمی دانیم این لیست طولانی کیست ، چه موقع و بررسی منابع ، چه کتابخانه هایی ساخته شده است؟ آیا اصل همه کتابها دیده شده است یا از ادبیات و بانکهای اطلاعاتی کتاب استفاده شده است؟
همچنین در مورد محتوای این لیست نکاتی وجود دارد. به عنوان مثال ، مشخص نیست که چرا برخی از کتابهای غیر ایرانی که در قاهره توسط ویراستاران منتشر شده اند ، مانند دادن -مارف ، در این لیست یافت می شوند که ظاهراً محدود به کتابهای زبان فارسی در ایران است. یا چرا مترجم نویسنده هندی سانی خان (نام او سهواً “خان” است) نامگذاری نشده است؟ علاوه بر این ، وجود کتابهای نامربوط مانند Hajj Travelogue برای بزرگسالان و آثار برخی از دانشگاهیان و مقامات مذهبی در لیست سؤالات قرار دارد.
علاوه بر این ، با توجه به عدم مراجعه به نحوه جمع آوری این اطلاعات ، ما نمی دانیم که این لیست چقدر یکپارچه و دقیق است ، به عنوان مثال ، سوابق کسانی که مانند سید محمد محمدانی و گلامرزا هایداری اباری ، که می دانند ، بیش از یک صد کتاب مذهبی مذهبی و مروارید منتشر کرده اند.
طبق این لیست ، فعال ترین نویسندگان کتابهای مذهبی (در واقع کتابهای داستانی) کودک و نوجوانان در جریان مطالعه این افراد بوده اند:
Majid Melamohammadi 1 ، می گوید Shirazi 1 ، Hossein Fatahi 1 ، Mahmoud Polohab 2 ، Mohammad reza Sarshar 2 ، Muslim Nasseri 2 ، Seyeyed Mahdi Shojaee 2 ، Syyed Mahdi Ayatollahi 2 and Mehhri Mahri Mahavi and Ebrahim and Ebrahim Hassan and Ebrahim Hassan and Ebrahim Hassan and Ebrahim Hassan و Ebrahim Hassan and Ebrahim Hassan and Ebrahim Hassan and Ebrahim hassan and ebrahim hassan and ebrahim hassan and ebrahim hassan and ebrahim hassan and ebrahim hassan betrihi
در پایان ، به عنوان خلاصه ، نگرانی نویسنده ، دقت و مراقبت از کارکردهای تغذیه ای ادبیات مذهبی کودکان و نوجوانان بسیار ارزشمند است و آنچه به دنبال جستجوی و مواجهه با تئوری های روانی رشد معنوی و کتابهای مذهبی کودکان است ، برای محققان در این زمینه است. در محیطی که بسیاری از اظهارات مربوط به نیاز و مزایای ادبیات مذهبی کودکان و نوجوانان دارای یک شعار و ماهیت ایدئولوژیک است ، سعی کرده است تا اثربخشی کتاب ها ، مکانیسم اثربخشی و چگونگی مفید کردن این کتاب ها را کشف و توضیح دهد.
چاپ اول کتاب “ادبیات مذهبی کودک و نوجوان ؛ نظریه ها و رویکردهای مریم جاللی در سال 2 توسط انتشارات Avren در 2 صفحه با قیمت 4000 Tomanes منتشر شده است.
۲۴۲۲۴۲