ترند های روز

هیئت مدیره “پشتیبانی” معلم فارشچیان ترمیم شد

براساس مجموعه سعدآباد ، تجدید و تجدید “پشتیبانی” محمود فارشیان در مجموعه فرهنگی و تاریخی سعدآباد با موفقیت به پایان رسیده است. این اثر در سال 2 توسط تکنیک های اکریلیک و 2 2 2 سانتی متر ایجاد شده است ، این کار یک نماد پشتیبانی از مادران و پناه دادن به آهو به عنوان نمادی از ظلم در آغوش یک خانم مهربان است. استفاده از رنگهای گرم در این کار بار عاطفی آن را دو برابر کرده است.

به گفته IRNA ، مقوا ، Pasparto و چارچوب آن با زمان و عوامل محیطی تحریف و طنین انداز شدند و روند ترمیم در زمستان با مطالعات فنی ، ساختاری و آسیب شناختی آغاز شد.

در مرحله اول ، اجزای قاب ناپایدار از هم جدا شدند و موقعیت پشتیبانی کاملاً غیر ضروری اصلاح شد. قاب چوب تقویت شده و لایه رنگ آن با روش طلایی ralw بود. سپس لایه ای از 2 میکرون ضخامت در قاب قرار گرفت. شیشه محافظ نیز توسط شیشه ضد آب و ضد انعطاف پذیری استاندارد برای بناهای تاریخی جایگزین و مورد استفاده قرار گرفت.

Pasparto همچنین لایه ها را بازسازی ، تقویت و یخ زد تا اثر را بدون استرس و کاملاً پایدار مستقر کند. در قسمت پشتی پانل ، سه لایه سفت و سخت نصب شده است که از دو لایه اسید اسید سرد و یک لایه کف تشکیل شده و با استفاده از دو محدودیت چوب ، محیط تقویت شده برای جلوگیری از جمع آوری. برای جلوگیری از نفوذ گرد و غبار ، لایه اطراف قاب نصب و وسایل استاندارد کیت شامل کابل فولادی با روکش فلزی با گیره های آلومینیومی و حلقه حلق آویز در پشت کار بود.

واحد مرمت مجتمع فرهنگی و تاریخی سعدآباد با نظارت روزانه چهار موزه فعال ، نقش مهمی در حفظ آثار تاریخی و هنری دارد. این واحد ، اگرچه مرمت خود را ادامه می دهد ، اما متعهد به نظارت بر شرایط محیطی ، جلوگیری از صدمات و حفظ اصالت کار است.

موزه هنرهای زیبا در سعدآباد ، که مجموعه ای از نقاشی های کلاسیک و معاصر را دارد ، دارای یک واحد ترمیم مستقل است. جداول نقاشی یکی از حساس ترین آثار هنری است و کوچکترین اختلال در ذخیره سازی می تواند باعث ایجاد اقلیت ، تغییر رنگ یا مقیاس کار شود. بنابراین ، ترمیم این واحد با تجهیزات دقیق تحت نظارت متخصصان متخصص انجام می شود.

فرایند ترمیم در سعدآباد صرفاً یک عمل فنی نیست. در عوض ، این بخشی از استراتژی ملی برای حفظ هویت فرهنگی و بصری ایران است. ادامه این تلاش ها مستلزم پشتیبانی ، برنامه ریزی علمی و ارائه آگاهی عمومی در مورد اهمیت میراث فرهنگی است.

۵۷۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا