برنامه ریزی و شفافیت دو ستون اصلی در وزارت فرهنگ است

در ابتدای جلسه که مدیران کل استان نیز از طریق سمینار وب حضور داشتند ، سید سعید سارابی ، مدیر کل امور استان ، مشکلات و چالش های موجود در استان ها را شرح داده و نیاز به مشکلات را برطرف می کند.
در یک سخنرانی ، رمادان علی هایداری خلییلی ، مدیر کل دفتر بودجه ، در یک سخنرانی با اشاره به افزایش قابل توجه در اطلاع رسانی اعتباری در سال 2 گفت: “دیدگاه ما در مورد تدوین سیاست گذاری ، عدم تمرکز برنامه ریزی و مطابق با سیاست در حال گسترش عدالت ماکرو و عدالت ماکرو و خدمت به ویله و خدمت فرهنگ و فرهنگ فرهنگ و فرهنگ فرهنگ و فرهنگ فرهنگ و فرهنگ فرهنگ و فرهنگ فرهنگ و فرهنگ فرهنگ
وی همچنین از برنامه ریزی برای تهیه کاهش استانی برای کلیه ادارات تخصصی و ادارات وزارت راهنما تا پایان ماه مه خبر داد و با تأکید بر اهمیت تناسب بین اعتبارات و برنامه های پیش بینی شده و منابع و کاربردهای واحدهای استانی ، توافق یکپارچه و متمرکز را امضا کرد.
در بخش بعدی ، احمد رضا احسنی بر لزوم هماهنگی قبل از تصمیم گیری در مورد ساختمانهای فرهنگی استانی تأکید کرد و اظهار داشت که دبیرخانه کمیته تولیدی مبتنی بر مقر وزارتخانه است.
وی گفت که در زمینه چاه ما به دنبال عدالت سازمانی هستیم ، وی از تخصیص کارت رفاهی تارا به بیش از 5000 کارمند وزارت در استان ها خبر داد.
ظهور
سپس داود سبزواری ، مدیر کل امور اداری و منابع انسانی ، در مورد تدوین عدالت اداری در مقر و استان ها صحبت کرد و مشکلاتی مانند انتقال همکاران ، مأموریت ها به سایر دستگاه ها ، بازنشستگی بازنشستگی و غیره.
با تأکید بر تصویب فوق العاده شورای حقوق و دستمزد ، اظهار داشت که با نظارت لازم ، ما در تلاش هستیم تا صلاحیت را به حداکثر برسانیم و حقوق را که کارمندان وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی را درگیر می کند ، افزایش دهیم.
سعید جمشیدی ، رئیس گروه نظارت بر پروژه توسعه ، مدیر دیگری بود که در این جلسه حضور داشت ، که بر جستجوی تکمیل پروژه های نیمه کلوئید و حل مشکلات توسعه استانی تأکید کرد و از تدوین حفظ مجتمع های فرهنگی و هنری خبر داد و از تهیه دفتر نظارت استانی خبر داد.
در بخش بعدی این سمینار وب ، چهار مدیر کل استان نظرات ، مشکلات و مشکلات موجود در این زمینه را ابراز کردند.
فرمولاسیون شاخص های طبقه بندی برای عملکرد استانی
پس از این جلسه ، معاون مدیر مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی مشکلات مطرح شده را خلاصه کرد و سیاست های کلان وزارت را توضیح داد.
حسین آنتزامی بر لزوم ارتباط منظم بین ستاد و مدیران کل استان تأکید کرد و خواستار طراحی یک مکانیسم خاص برای تعامل بین آنها با رویکرد امور استانی شد.
وی به دفتر امور عمومی اداره استان برای شاخص ها برای طبقه بندی عملکرد مدیران کل استان پیشنهاد کرد. شاخص هایی که نشان دهنده میزان توجه به چهار کلانشهر وزیر است و به اصول دیگر بستگی دارد ، از جمله شفافیت ، تعامل با فرهنگ و هنر و رسانه ها و از ظرفیت نهادهای مدنی و بخش خصوصی استفاده می کند.
این سرگرمی همچنین رویکرد وزارت را به “رسوایی” خواند و توضیح داد: متأسفانه ، وزارت ما فقط وزارت وقایع و ویزا است. یعنی ما یک رویداد داریم یا مجوز صادر می کنیم و معتقدیم که ما وظیفه نظارت خود را انجام می دهیم. اما تدوین سیاست ها و برنامه ریزی فرهنگی بسیار فراتر از این دو است. بنابراین ، ما تأکید می کنیم که مجوزها با استقرار کامل دولت الکترونیکی و مقررات زدایی و تسهیل برای فعالان و خلاصه کردن فرایندها و از بین بردن شرایط سخت سازماندهی می شوند و بیشتر وقایع به سازمان های یکپارچه یا خصوصی یا کنسرسیوم واگذار می شوند و البته نظارت.
وی هنگام توصیف روش برنامه ریزی ، اظهار داشت: ادبیات فقط برنامه های کلان وزیر است ، بنابراین فعالیت ها توسط دفتر برنامه ریزی و بودجه پذیرفته می شود که مطابق با حداقل یکی از چهار برنامه کلان و سایر فعالیت های تکراری باشد.
وی سرمایه سهم را متغیر مهم کشور فعلی توصیف کرد و نقش مدیران استانی را در تقویت این سرمایه در نظر گرفت.
معاون وزیر فرهنگ ، برنامه ریزی فرایندهای مجوز کاملاً الکترونیکی را در دو ماه آینده اعلام کرد و گفت که دولت و دولت به معنای دولت بدون بازدید است.
تأکید بر شفافیت بخش بعدی کاربرد قانون بود و گفت: “ما با تمام قدرت آن شفافیت را دنبال می کنیم و بودجه واحدهایی که شفاف نیستند کاهش می یابد.”
وی مجدداً تأکید کرد که تعادل همه رویدادها ، برگه های سبک ، قراردادها ، استانداردهای استاندارد روشن و لیست پشتیبانی و پیش بینی وضوح است.
نکات جالب این کنفرانس مجازی 5 دقیقه ای شامل حضور 4 مدیر کل استانی ، آغاز و پایان جلسه طبق برنامه اعلامیه و فداکاری مدیران کل استان است.
۲۴۴۵۷