ترند های روز

ما در جشنواره/ حمل و نقل از 2 کار شاخص تولید از امسال تا سیزدهم جشنواره هیچ عکس پرونده ای نداشتیم

رسول اولیازاده با اشاره به روند جشن سیزدهمین جشنواره بین المللی عکس رازاوی ، گفت: “برخلاف دوره های قبلی ، این دوره با یک رویکرد جدید آغاز شد و در مورد این رویداد ، ما همچنین سطح روستایی ، استانی و خصوصی و ملی را داشتیم.

وی افزود: بخش های مختلف جشنواره با دوربین های حرفه ای و همچنین دوربین های طرفداران یا تلفن های همراه عکاسی شده است. “

ابتکار دیگر این جشنواره این بود که کارگاه های آموزشی در خارج از جشنواره طراحی شده است که در پناهگاه های شهرهای مربوط به رازاوی برگزار می شود ، از جمله پناهگاه عبدالعزیم حسنی (AS) در ری ، تهران ، پناهگاه هزاز (SA) در قم ، و همچنین درخشش شهراگ در شهی.

به گفته او ؛ در قالب این برنامه ، عکاسان ثبت شده در این کارگاه ها بر اساس آموزش معلمان عکاسی از پناهگاه های قبلی عکاسی شده بودند که در آموزش های علمی ، فنی ، تخصصی و هنری در این زمینه ارائه شده بودند و شرایط برای بازدید از پناهگاه های شهرهای تعیین شده و سایر مناطق فراهم شده است.

دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی عکس رازاوی اظهار داشت: تولید این کارگاه ها و توانمندسازی مجموعه کار مهمی بود که توسط این پناهگاه ها عکاسی شده بود.

نام داوران تا پایان جشنواره اعلام نشده است

وی خاطرنشان کرد: بنابراین آنها فکر نمی کردند که داوران اعلام نشده اند زیرا داوران اعلام نشده اند زیرا اگر اسامی اعلام شود ، عکاسان منافع داوران و نوع دید داوران را ارسال می کنند ، بنابراین تصمیم گرفته شد که نام داوران را اعلام نکنند.

با تأکید بر اینکه تمام تلاشهای ما برای گرفتن عکسهای ارائه شده به جشنواره و نه به بایگانی است ، گفت: “به همین دلیل ما با این کارگاه های آموزشی ارتباط برقرار کردیم و بنابراین ، آثار ارائه شده به جشنواره همزمان با جشنواره عکاسان بودند.”

وی با اشاره به ارزیابی و محاکمه عکسهای حرفه ای و آماتور ، اظهار داشت: حدود 5 اثر برای حضور در نمایشگاه اطراف جشنواره انتخاب شدند و رویداد در بخش های حرفه ای و آماتور رای دهندگان خود را تشخیص داد که از آنها تجلیل می شوند.

245

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا