فرهاد غمی و سید جاواد هاشمی در نزدیکی یک رویداد مهم

در پایان این رویداد ، فرهاد غامیان (مدیر بیست و یکمین جشنواره های فرهنگی و هنری امام رضا) ، رئیس مرکز توسعه فکری کودکان و نوجوانان ، معاون وزیر آموزش و معاون وزیر آموزش و معاون آموزش و فرهنگ.
سید جاواد هاشمی ، هنرمند محبوب و برجسته کشور ما ، که همچنین داور بخش رقابتی این رویداد بود ، این رویداد را برگزار کرد.
رئیس مرکز توسعه فکری کودکان و نوجوانان: سرود جایگاه ویژه ای در زمینه آموزش دارد/ آثار رازاوی یک هدف و مؤثر دارند
رئیس مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان ، با اشاره به اثربخشی و اثربخشی ابزارهای سرود برای مفاهیم ارزش انتقال ، گفت: “سرود در زمینه آموزش جایگاه ویژه ای دارد.” در این آیین ، دکتر سانجی ، ضمن ارائه اسلحه و برگزارکنندگان این رویداد ، از حضور گروه های سرودهای دانشجویی از سراسر کشور ستایش کرد و از اهمیت جشنواره در برتری معنوی و هنری دانش آموزان حمایت کرد.
وی گفت: امروز ، تهویه فرهنگی جامعه باید بیش از هر زمان دیگری در نظر گرفته شود و با محصولات فرهنگی و هنری که در آن گنجانده شده است ، مورد توجه قرار گیرد. در این زمینه ، هنر سرود بسیار مؤثر و با هدف می تواند موضوعات آموزشی و مفاهیم ارزش را منتقل کند.
رئیس مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان گفت که این رادیو جایگاه ویژه ای در زمینه سرود و صدا دارد و گفت: “این رادیو مدتهاست که جایگاه ویژه ای بین عموم مردم و صدا است ، هنوز هم برای شنوندگان اولویت دارد ؛ بنابراین ، ما هنر صدا را به شکل پادکست ها و صوتی می بینیم و یک روند صعودی در میان طرفین علاقه مند است.
وی به تأثیر عمیق سرودهای حماسی اشاره کرد: واضح است که در برخی از کشورها به دلیل اهمیت و تأثیر این هنر از انجام سرودهای حماسی جلوگیری می شود. به همین دلیل ، سرودهای انقلاب و بعداً در دفاع مقدس هنوز تأثیرگذار ، به یاد ماندنی و افتخار هستند.
“بنابراین ، محتوا با آهنگ مناسب و دقیق ترکیب شده و در تفسیر گروه نشان داده شده است ، تأثیر زیادی بر مخاطب خواهد گذاشت ، که در آن آثار Razavi ، مخلوط با فداکاری آهنربای هشتم ، باشکوه ، بادوام و مایعات هستند.
نیاز به جهانی سازی کلمات و زیبایی های Razavi با ابزارهای هنری
معاون وزیر آموزش و فرهنگ وزارت آموزش و پرورش همچنین بر لزوم جهانی سازی و زیبایی کلام رازاوی با ابزارهای هنری تأکید کرد و گفت: جشنواره سرود فرصتی مناسب برای جهانی سازی آموزه های رضا است.
Sadegh Hosseinzadeh Maleki ، امشب در نزدیکی سیزدهمین جشنواره ملی سرود Razavi که در هتل Samen برگزار شد ، فداکاری و افتخار ایرانیان را با امام رضا (AS) به عنوان یک نقطه متحد دین ، گویش و هر زبانی توصیف کرد.
به نظر او ، این عشق و ارادت به پادشاهی پیامبر رضه (ع) یکی از مهمترین ستون های هویت ملی ایران است و به تبع آن ، زیارت و فداکاری به پاسیوی آسمانی او همیشه میل و تمایل هرکسی که به موفقیت و قدردانی بوده است.
معاون وزیر آموزش و فرهنگ آموزش و پرورش اظهار داشت كه این بیان عشق و فداكاری نه تنها منعكس كننده ایمان و اعتقاد به ایرانیان در آهول -بیت (ع) است ، بلكه به عنوان عاملی از وحدت ملی عمل می كند ، لزوم توجه به این موضوع را در تعمیق عقاید مذهبی و مذهبی تأیید كرد.
وی گفت: هر اقدام در حوزه رازی و مذهبی موفقیت آمیز است و گفت: “خوشبختانه ، شما ، هنرمندانی که در این راستا فعال هستید ، قدم به سمت فیض پیامبر (As) برداشته اید که آنها انتظار اهداف خوب شما را دارند و کار می کند تا برای شما دعا کند و مشکلات مردم را حل کند.”
حسین زاده ملکی همچنین به سخنان امام اشاره کرد که “خدا رحمت می کند که چه کسی وظیفه ما را احیا می کند”: آنها برای آن افراد دعا کرده اند و بنابراین ، هنرمندان و تمام نگرانی های موجود در این زمینه برای آنها دعا می کنند.
وی گفت: هنرمندان در این زمینه از قالب های هنری ارزشمندی برخوردار هستند و تأیید می کنند: با مراقبت و اراده خوب پیش بروید و در این راستا هیچ تلاشی نکنید.
وی تأکید کرد که محتوا باید در یک بیان جدایی ناپذیر و جهانی به مخاطب منتقل شود: اگر بتوانیم بخش های مختلف جامعه را با استفاده از انواع مختلف هنری به امام رضا (ع) منتقل کنیم ، قطعاً در نظر گرفته خواهیم شد و این پیام به ما جذب می شود.
حسکی تأکید کرد که نیاز به جهانی سازی زیبایی این کلمه و سیرا رازاوی گفت: “این به ویژه در دنیای امروز مهم است ؛ زیرا فاصله این زیبایی ها از AHL به -Bayt ، کلمه Bayt می تواند به دلیل عدم انتقال کافی از پیام ها به جامعه بین المللی بسیار عالی باشد. به گفته وی ، با استفاده از زبان هنر می تواند وسیله ای برای عشق و معنوی باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت که هنرمندان پایتخت این سرزمین هستند و کار آنها می تواند مقدمه ای برای آینده نعمت ها در آینده باشد: من مطمئن هستم که جوانان شرکت کننده در این استعداد و مهارت ها به دنبال این اهداف خواهند بود.
وی در پایان اظهارات خود ، با اشاره به روند جشنواره سرود رازاوی ، این جشنواره را فرصتی برای جلب آموزه های رضا برای جوانترین نسل و سپس برای جهان توصیف کرد.
هدف این جشنواره ترویج فکر امامات و ادغام سیستم استانی است
مصطفی اسادی ، مدیر کل آموزش و پرورش خوراسان رازاوی ، همچنین اجرای این رویداد را بصورت آنلاین با هدف ارتقاء ایده امامات و تثبیت سیستم استانی در نظر گرفت. وی گفت: یکی دیگر از ارزش های جشنواره شناسایی سازندگان آثار فرهنگی و رسانه ای بزرگ و ترویج هنر آوایی است که تحقق آن گامی مؤثر در جهت ارتقاء رضوی با ابزارهای هنری است.
اسدی گفت: 6000 دانش آموز در این جشنواره در قالب 4 گروه و 2 اثر به دبیرخانه رسیده اند: “گروه ها در سه سطح ثانویه ابتدایی و ثانویه در دو بخش دانش آموزان پسر و دختر شناخته شده اند.”
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش: سرود گروه های عمومی اولیه و ثانویه و گروه های ثانویه رقابتی: این جشنواره زمینه استعدادی را برای دانشجویان فراهم کرده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خوراسان رازوی ، که به روند کیفی این رویداد در دوره های اخیر اشاره می کند ، اظهار داشت: در این دوره ما شاهد حضور داوران برجسته و هنرمندانی چون فرهاد قممی و جاواد هاشمی بودیم که ارزش و وضعیت این رویداد را ارتقا بخشیدند.
245245