همدلی و همدردی مردم با کمپین “بیا”

در روز دوم جشنواره ، دو اجرا و دو اجرا در هتل سورینت برگزار شد.
اجراهای صحنه روز دوم جشنواره
در بخش انحصاری Ronika Tavakoli Fard ، قطعه Nasirkhani (Tusi) و چهارم (Moradkhani) آثار میرزا عبدالله و قطعه Chaharzrab Mahour ساخته شده توسط Darwish Khan. این هنرمند جوان حدود 5 سال است که در حال پخش این ساز است. این ساز به صورت آنلاین از بهروزینیا آموزش دیده است و به گفته وی ، در زمان آموزش ، جایی که وی به بانویی که یک نوازنده عود کننده بود ، ارائه شد و از آن پس ، او علاقه مند به یادگیری ساز است.
وی گفت: “من سال گذشته در جشنواره ملی موسیقی جوان شرکت کردم و مقام دوم را گرفتم و به همراه خواهرم در جشنواره امیر جهید شرکت کردم و می توانستیم مقام دوم را در گروه A و خواهرم کسب کنیم.”
این نوازنده این جشنواره ها را برگزار کرد: “جشنواره ملی عود ، برای آشنایی با معلمان و نوازندگان این ساز ، و از نزدیک ملاقات کنید و خود را با شرکت کنندگان در جشنواره آشنا کنید.”
رحمان مومنی یکی دیگر از شرکت کنندگان در شهر اصفهان است که در هر دو دوره جشنواره شرکت کرده است و این برنامه ساخته شده توسط استاد حمید موتابس و “شاوبیز” توسط استاد حسین آلیزاده ساخته شده است. این نوازنده از هنرستان موسیقی فارغ التحصیل شد و تحت نظارت نوا سولیمانی و حبیب خورمی و همچنین در خارج از هنرستان در امیررفرانگ اسکندریه آموزش دیده بود.
وی در مورد روند خود گفت: “نوازنده گیتار آموزش داده نمی شود ، بنابراین من ساز OUD را انتخاب کردم و از آن لحظه او به صدای دلپذیر او علاقه مند بود.”
رحمان مومنی می گوید: “برای حفظ این ساز ، همراه با تکنیک ها و مقامات قدیمی ، باید از تکنیک های جدید برای ایجاد یک سبک جدید استفاده شود تا در سراسر جهان به نظر برسد.”
به گفته نوازنده جوان ، جشنواره ملی تلاوت فرصتی مناسب برای شرکت کنندگان جوان است تا بتوانند کار خود را در برابر معلمان ساز ارائه دهند و ببینند. وی پیشنهاد می کند که برگزارکنندگان این جشنواره برای برندگان کنسرت رایگان جشنواره در تهران یا در راهروهای بزرگتر برگزار شوند.
رحمان مومنی در مورد رقابت جشنواره گفت: “مهم نیست که این رویداد رقابتی باشد یا غیر رقابتی باشد.” از آنجا که فضای برنامه آنقدر سالم و دوستانه است که فقط برای ما در کنار هم بودن است و این نظر در کیفیت شرکت کنندگان تأثیرگذار بوده است. ”
“خوزستی ، بندری از خمینی و یک دانشجوی عبدالله زهرا فالپور ، دو قطعه از دشت ، آجام ، نهاوند و بغداد و بداهه سازی را گرفت.” او می گوید: “پدر من یک نوازنده مکرر است و من از کودکی به این ساز علاقه مند شده ام.”
در این بخش ، Ava Parishani دو قطعه “تصاویر زندگی” توسط مجید ناظمپور و “پرواز گنجشک” توسط بشیر را ساخت.
موژد عبداللهی از بندر عباس یکی از شاگردان مورتزا کریمی بود ، یکی دیگر از موزیسین ها که بداهه نوازی را انجام داد.
این نوازنده در هر دو دوره جشنواره درگیر بوده و حدود پنج سال است که بازی می کند. وی در مورد نقش جشنواره ملی در معرفی این ساز گفت: “کمتر مردم را ارائه می دهد ، بنابراین جشن گرفتن جشنواره و حضور عود مناطق مختلف کشور باعث شده است که این نوازندگان با روش بازی یکدیگر آشنا شوند و این برای استقبال از دور دوم و با شانس این رویداد هنری بسیار مؤثر بود.”
سید محمد علی سبزواری ، یک شرکت کننده تهران ، علاوه بر بداهه سازی ، قطعه “جذاب” Plviz Meshkatian.
در گروه “NIB” ، به کارگردانی محمد رضا حسن خانی (نوازنده عود) ، “Kuch” از کار خود را تفسیر کرد ، و همچنین دو “نیلی” (متشکل از Roozbeh Safa’i) و “Rost” (متشکل از احمد خاتب) ، و بداهه های متعجب توسط Mahmamoudi توسط Kamamanah.
گروه موسیقی نارنجی به کارگردانی مهدی غاسمی ، چهار قطعه از آن به نام “نوستالژی” ، “بهار” ، “کلیسا” و “هرج و مرج” را اجرا کرد. محمد تاواکولی (نوازنده عود) ، سیاواش (Perkashan) ، یاسین منصور آبادی (سانتور) و Arshak Anvari (نوازنده پیانو) موسیقی دان گروه بودند.
گروه موسیقی کارما ، به کارگردانی شهاب عامری سیاهوی (نوازنده عود) ، آهنگ “صوتی” را توسط گروه کارما اجرا کرد. Behnam Alizadeh (OUD) ، رامین آلیپور (Dahl) Wamirati (کوبه ای مورواس) موسیقی دانان گروهی بودند.
جشنواره عود مسیری طولانی دارد
فود توهیدی ، محقق و نوازنده ای که یکی از میهمانان شب دوم جشنواره بود ، از این جشنواره گفت: “موسیقی رفتار انسان است و وقتی شرایط زندگی متفاوت است ، رفتار انسانی تغییر می کند. بنابراین ، نباید در موسیقی مناطق ایرانی انتظار داشت ، اصالت اولین کلمه است ، بنابراین علاوه بر نوآوری ها ، ما باید از اصالت محافظت کنیم.”
دبیر هفدهمین جشنواره موسیقی ایران در مورد حضور داوران خارجی در طول جشنواره گفت: “حضور این داوران در حضور داوران خارجی قطعاً تأثیرگذار است.” نوازندگان و داوران جشنواره با مقامات عرب و ترکیه آشنا هستند ، اما حضور داوران خارجی به اهمیت جشنواره می افزاید. “
وی گفت: “به نظر من ، جشنواره عود آغاز راه برای ادامه راه خود برای بهبود عود ما است زیرا ما از کشورهای عرب و ترکیه ضعیف تر هستیم و حدود 5 سال در این ساز بزرگ شده ایم و قبلاً در دستان خود بوده ایم.” اما امروز ، با تدریس این ابزار در مراکز دانشگاهی و دانشگاهی ، عود ایران رشد کرده است و اگر می خواهیم در این ساز پیشرفت کنیم و آن را در سطح بین المللی ببینیم ، باید این مسیر را با مقامات اصلی خود دنبال کنیم. “
استقبال غیرقابل مقایسه در یک کمپین موسیقی
اما یکی از بخش های جالب این برنامه ، که بسیار محبوب بود و بسیاری از افراد را به این عزت نفس آورد ، کمپین “اطلاعات اطلاعات” بود که در شب دوم جشنواره با استقبال خوبی روبرو شد.
Behnam Abolghasem Kuyuritur #con A_Bia_Bia در مورد این کمپین اظهار داشت: “ما با ایده های رضا موسوی ، مدیر هنری جشنواره می رویم و با ایجاد یک مرحله کوچک در خارج از منطقه یکی از فروشگاه های جزایر صحبت می کنیم.”
این نوازنده می گوید: “در طول دو شب ، این برنامه بسیار خوش آمدید و بسیاری از نوازندگان به ما پیوستند.”
Behnam Abolghasem همچنین افزود: “موسیقی هیچ محدودیتی ندارد و به مردم و فرهنگ ها با یکدیگر کمک می کند.”
ساجاد خوراساانی ، ساکن QESHM ، با کمپین “بیا” می فروشد و از کمپین می گوید: “این یک چیز خوب بود و احساس خوبی را به مردم منتقل می کرد.” البته ، موسیقی خیابانی در جزیره غالب است. “
آزاده غفاری مسافر این جزیره و ساکن مشهاد است که می گوید: “محدودیت هایی در شهر و موسیقی خیابانی ما وجود دارد که کمتر به آن گوش می شود و این برای ما بسیار جالب بود.”
ابراهیم بالجوجه یکی دیگر از مسافرین جزیره و مدیر کتاب مشهاد است و می گوید: “هدف از این کمپین ایجاد پل بین قبایل ایرانی با سازهای مختلف ایرانی است. مشهاد ، این کمپین ایجاد شده است و یک دوره زمانی است و هرکسی که در موسیقی و توانایی هایی دارد ، در صحنه می خورد و اجرا می شود.
در پایان ، وی گفت: “جشنواره منابع می تواند مقدمه ای برای سایر ابزارهای ایرانی باشد تا این رابطه موسیقی در مناطق دیگر ادامه یابد.”
دومین جشنواره ملی عود QHESHM ، با دابیری محمد فیرزی ، از 1 تا 8 آوریل توسط منطقه آزاد QESHM برگزار می شود.
۲۴۴۵۷