ترند های روز

اعلام جزئیات در مورد امضای یادداشت تفاهم وزارت فرهنگ با دبیرستان هنر و اندیشه

به گفته وزارت روابط عمومی وزارت فرهنگ و گرایش اسلامی ، معاون وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، معاون وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، دو توافق نامه همکاری جداگانه را با مدیران دبیرستان و انستیتوی آموزش عالی امضا کرد.
آدین مهدیزاده ، رئیس گروه هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، می گوید موزه های مشاوره دبیری نجاد و میراث امور هنری وزارت فرهنگ و گرایش اسلامی و رئیس موزه هنر معاصر ، امیر علی آلم آموژاد ، مدیر فرهنگ و گرایش.

معاون وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، نادرر رضای ، در دیدار با هوجات السلام و مسلمان محمد حسن نااب ، رئیس مکتب هنر و اندیشه اسلامی و محمد حمیدی پارسا ، رئیس مؤسسه آموزش عالی و تفکر اسلامی ، دو خاطره درک را امضا کرد.
Hojatoleslam محمد حسین نااب ، رئیس دانشکده هنر و اندیشه اسلامی ، گزارشی را در مورد فعالیت ها و ظرفیت های فعلی دانشکده هنر اسلامی ارائه داد تا جزئیات مربوط به دوره های آموزشی این مجموعه و تهیه مجموعه تحت اجرای آن را در جشن برنامه های مشارکتی ، جلسات و رویدادها توضیح دهد.
He has also been present in several meetings of the Art Council, as well as in the pathology of national music and theater documents of the country, referring to the teaching history of some of the best known and prominent artists of the Institute, and said: “There is no attention to the political and religious attention of the country. To the extent, we present many artists well known as a reading in the collection that interpreted a valuable update in the quality of the quality of the quality of the quality of the quality of the quality of کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت کیفیت.
رئیس دانشکده متوسطه هنر و اندیشه اسلامی همچنین به تشکیل تقریباً پنج شرکت “بر اساس دانش” در چندین زمینه هنری ، از جمله “گردشگری هنر اسلامی” ، “هوش مصنوعی در چندین زمینه هنری” اشاره کرد و در مورد رویکرد و توجه دانشگاه در اولویت های آموزشی در زمینه های جدید مرتبط با اطلاعات مصنوعی و رسانه های جدید صحبت کرد.
محمد حمیدی پارسا ، رئیس انستیتوی آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی ، همچنین روند ایجاد و توسعه انستیتوی اندیشه اسلامی را از ابتدای سال شرح داد و آماری را در مورد رشته های دانشگاهی ، حضور کمی و کیفی دانشجویان و مراکز علمی به کار برد.
وی با تأکید بر مؤسسه اسلامی ایران ، به اهمیت هنر و اهمیت چنین مجموعه هایی در زمینه های هنری ، مانند موسیقی ، تئاتر ، سینما و هنرهای تجسمی ، تأثیر پایان نامه های علمی و پایان نامه بر توسعه هنرهای اسلامی و اسلامی اشاره کرد. در همین حال ، استقلال مالی این موسسه ، داشتن مداوم انتقادات سینمایی و سایر رویدادهای فرهنگی در کشور و همچنین فواید فارغ التحصیلان نخبه ، نکات دیگری بود که رئیس انستیتوی آموزش عالی و تفکر اسلامی توضیحاتی را ارائه می داد.
Hojatoleslam Dori ، مدیر انستیتوی فقه هنر ، همچنین چندین دوره فقه و کنفرانس های هنری و تصدی را در این زمینه معرفی کرد و بر چندین زمینه فرهنگی ، هنری و رسانه ای از جمله مجلات الکترونیکی ، چالش ها و موضوعات مربوط به موسیقی متمرکز شد.
دابیری نجاد می گوید: مشاوره موزه ها و وراثت هنر امور هنری وزارت فرهنگ و گرایش اسلامی و رئیس موزه هنر معاصر تهران ، ضمن قدردانی از فعالیت های مؤثر مدیران مدیران ثانویه و مؤسسه آموزش عالی در هنر اسلامی و اندیشه در پردیس های هنری و هنری و چالش های هنری.
آدین مهدیزاده ، رئیس گروه هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و گرایش اسلامی ، همچنین بر اهمیت نقش تحقیق در زمینه فعالیتهای اجرایی و مدیریت فعالیتهای هنری بر اهمیت “مالکیت هنری و معنوی” و جایگاه آن در اقتصاد هنر و قانون تأکید می کند.
هادی جهانگشی ، معاون رئیس جمهور تحقیقات مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی ، همچنین گزارشی از فعالیتهای انجام شده در چندین زمینه تحقیقاتی و همچنین پروژه هنرهای هنری در قرآن و حدیث ، “فعالیتهای دانشگاهی در هنر مقاومت و انقلاب ایسلامی” و مضامین مربوط به “فوریس و هنر و هنر و هنر” ارائه داد. “
نادر رضای ، معاون وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، همچنین از فعالیتهای انجام شده در مدرسه و در انستیتوی آموزش عالی هنر اسلامی قدردانی کرد و فکر کرد که آنها دیدگاه های خود را در چندین زمینه هنری و چالش های آنها ارائه دادند و گفتند: برای انجام این کار جدی. موضوعی که حضور مجموعه هایی مانند دانشکده هنر و جامعه اسلامی می تواند به عنوان یکی از اصلی ترین اسلحه اصلاحات و بررسی این سند نقش ارزشمندی داشته باشد.
وی بر مؤسسات و مجموعه های ارزشمند خود برای پرداختن به چالش های موجود هنر در حوزه هنر تأکید کرد: من از این حوزه و فعالان دانشگاهی که نگرانی های ارزشمندی در زمینه فرهنگ و هنر برای کمک به ما در آسیب شناسی وضع موجود دارند ، می خواهم. مطمئناً ، در گذشته ، چیزهای بسیار ارزشمندی وجود داشته است که در بعضی مقاطع به بهترین نتیجه تبدیل شده اند ، اما باید اعتراف کنیم که با چالش ها و آسیب هایی به مخاطبان و هنرمند در زمینه هنر روبرو هستیم که باید مؤلفه های عاقلانه و فقه ای باشد. اکنون ما در شرایطی قرار داریم که در آن باید به خواسته های هنرمندان و مخاطبان که به دلایل مختلف در این زمینه حضور ندارند ، صرف نظر از فعالیت های فعلی و نامه های اداری فعلی ، پاسخ دهیم.
در پایان سخنرانی خود ، معاون وزیر فرهنگ و راهنمای اسلامی گفت: “ما نباید وقت خود را تلف کنیم.” ما باید حضور خود را مؤثر کنیم و مجموعه هایی مانند مدرسه و انستیتوی آموزش عالی هنر و فکر اسلامی می تواند بهترین و مؤثرترین نقش ها را در این زمینه انجام دهد. به طور طبیعی ، در زمینه قانونی شدن فقه و هنر ، برخی از موضوعات مهم را در زمینه های فقه و هنر انتخاب کنید ، به ویژه در زمینه موسیقی برای ایجاد مشکل در این زمینه و دانشگاه ، می تواند مقدمه خوبی برای توسعه فعالیت هایی باشد که مطمئناً آینده ای درخشان کشور ما خواهد بود.
قابل توجه است که دو درک از وزارت فرهنگ و معاون مدیر فرهنگ و جهت گیری گرایش اسلامی با مدیران متوسطه و انستیتوی آموزش عالی و آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی برای ترویج و توسعه حقوق فرهنگ و هنر امضا شده است.
“شناسایی نیازها و همکاری ها در اجرای پروژه های تعریف شده” ، “همکاری در انتشار گزارش های مربوط به علمی ، تحقیقاتی و فرهنگی” ، “همکاری در کنفرانس ها و جلسات مشترک در زمینه ها و مباحث مربوط به فعالیت طرفین” ، “که شامل دوره ها و کارگاه های آموزشی است ، و توسعه کتبی ، صوتی و ویدئویی را تولید می کند.” “

۲۴۴۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا