سند موسیقی در خدمت پاپ/ ناتوانی در بازتولید موسیقی ایران است

موسیقی سنتی ایرانی ، مانند سنت ها و سنت های این سرزمین ، یک میراث نامشهود است. این موسیقی اصلی ، که نمایانگر فرهنگ ایران است ، در پرونده ای به نام “ردیف موسیقی ایران” به عنوان اولین مورد مستقل ایران در لیستی از میراث جهانی یونسکو ظاهر شد.
به گفته ایرنا ، با این حال ، برخی از کارشناسان و محققان معتقدند که موسیقی سنتی ایران در سالهای اخیر در مقایسه با سایر انواع موسیقی تحت تأثیر قرار گرفته است ، اگرچه جشنواره هایی مانند امیر جهید ، استان تهران ، جشنواره دانشجویی صبا ، موسیقی جوان ، موسیقی فجر ، موسیقی فجر. تصویب و اجرای سند ملی موسیقی می تواند برای تقویت و توسعه چنین موسیقی مفید باشد.
در نتیجه ، ما با پدرام جاوادزاد ، عضو مؤسسه تحقیقات فرهنگ ، هنر و ارتباطات ، متخصص و محقق موسیقی سنتی ایران ، چالش های آنها در سال گذشته و راه حل هایی برای بهبود کیفیت چنین موسیقی و اجرای سند ملی موسیقی ملی صحبت کرده ایم.
کاهش 5 ٪ در کارهای موسیقی سنتی
این کارشناس موسیقی سال گذشته در مورد وضعیت موسیقی سنتی ایران به IRNA گفت: وضعیت این موسیقی از نظر کمی و از نظر کیفی مطلوب نیست. این آمار مناطق رسمی را در بر می گیرد ، اما همچنین قابل توجه است و به طور کلی وضعیت تولید و راه اندازی قطعات و جشن گرفتن کنسرت های سنتی موسیقی را نشان می دهد.
وی با اشاره به کیفیت موسیقی سنتی ، گفت: “ما در انواع هنری و هنری موسیقی ایرانی به دلیل کمبود مخاطب چالش هایی داریم ؛ هنرمندانی که در این زمینه کار می کنند بودجه خاصی ندارم ، با درآمدهای کم خود ، آنها لازم نیست که سرمایه گذاری کنند و صرف کنند ، اما آنها توجیه نمی شوند و موسیقی سنتی محبوب نمی شود ، اما موسیقی ایرانیان به معنای اصالت آنها نیست) در این زمینه در سال 6.
جوادزاده در مورد راه اندازی آلبوم های موسیقی سنتی در سایت های رسمی و آمار قابل توجه این آثار در مقایسه با سایر گونه ها گفت: هنرمندان موسیقی سنتی هنوز به دنبال انتشار رسمی هستند ، موسیقی پاپ در ایران مبتنی بر راه اندازی رایگان است و چرخه اقتصادی چنین موسیقی مبتنی بر کنسرت و سپس در کنسرت است. این سایت ها ارائه می شوند ، به طور کلی به جریان غیر تجاری موسیقی پاپ بستگی دارد.
Pedram Javadzadeh عضو انستیتوی فرهنگ ، هنر و ارتباطات ، متخصص و محقق موسیقی
مهمترین چالش موسیقی سنتی
این محقق مهمترین موضوع و چالش موسیقی سنتی مانند مخاطب ، بودجه و اعتبار را توصیف کرد ، و افزود: “هنرمندان در این زمینه نمی توانند موسیقی بسازند که توده ها بتوانند گوش دهند و از آن بهره مند شوند ، زیرا یک تفسیر جامعه شناختی از نیاز جامعه خودمان ، به طوری که تا زمانی که ما این مشکل را حل نکنیم ، تمام چالش هایی که در آن شرکت می کنیم در زیر تعریف شده است.
جاواد زاده در مورد جشنواره های موسیقی مانند امیر جهید ، جاوان ، استان تهران و استان فجر و حضور هنرمندان سنتی در این جشنواره ها گفت: این جشنواره خوب است و فرصتی برای هنرمندان است تا در انواع مختلفی از موسیقی شرکت کنند ، برخی از موسیقی ، برخی انتخاب شده اند و برخی توسط موسیقی انتخاب می شوند. ایرانی باش ، نه.
وی گفت: موسیقی سنتی به عنوان میراث فرهنگی با بحران های خاص روبرو است ، با جشنواره هایی که می توانیم این موسیقی هویت بسیار مهم را حفظ و تقویت کنیم ، اما اوضاع و شرایط منجر به موسیقی پاپ می شود. در جشنواره موسیقی فجر ، که مهمترین جشنواره در کشور است ، بیشتر اجراها متعلق به موسیقی پاپ است و تنها جشنواره ملی هنر در دام ابتکار ترین نوع موسیقی پاپ است ، در کشوری که ما جایزه محمد را رعزا لفی و محمد رضه شاجایان ، جشنواره موسیقی فجرال را نداریم. او کارهای خود را در انواع مختلف موسیقی انجام می دهد ، اما ایالت و آینده جشنواره انتخاب شده جشنواره مشخص نیست.
بدون اجرای سند موسیقی ملی
یکی از اعضای انستیتوی تحقیق فرهنگ ، هنر و ارتباطات در مورد تأیید سند موسیقی ملی و اهمیت این سند در ترویج موسیقی سنتی ایران گفت: طبق تحقیقات من در سال گذشته ، سند موسیقی تصویب شده است ، اما هیچ عملی وجود ندارد ، هیچ چیز خوبی برای موسیقی ایرانی وجود ندارد ، مقدمات و سخنرانی های موسیقی ایرانیا و موسیقی از کلمات. بازار موسیقی توجه کرده است.
وی افزود: “در سند موسیقی ملی ، سیستم یارانه های پشتیبانی موسیقی ایران مورد توجه قرار نگرفته است ، به جز اعتراضات جدی که این سند را دارد ، نه نگرانی از سند موسیقی ، حمایت از موسیقی سنتی و هنر ایران ، این سند نیاز به یک تغییر اساسی دارد ، موسساتی مانند آموزش ، مشاوره امنیتی ، پلیس و موسسات امنیتی.
جوادزاده گفت: اگر سند موسیقی ملی به عنوان یک سند سیاسی با هدف حمایت و اصلاح وضعیت موسیقی تشکیل شود ، باید بندهای خاصی در دفاع ، پشتیبانی و انتشار موسیقی ایران باشد ، باید مؤسسات را وادار کند تا از چنین موسیقی حمایت کنند ، مانند اینکه برخی از مدیران باید در سطح بسیار بالایی از سیاست های فرهنگی ، در سطح سطح موسیقی حفظ شوند. و این درد و غم بزرگ در قلب ما موسیقی ایرانی است.
۲۴۴۵۷