“Daves” توسط علی اکبر سدگی روی دیوار نشست

نمایشگاه علی اکبر سادنگی از “کاغذ به بوم” تا شنبه 5 آوریل در گالری هور برگزار شد و می تواند به جز شنبه ها و تعطیلات رسمی از این نمایشگاه بازدید کند.
به گفته مهر ، بیانیه این نمایشگاه با عنوان “بین خطوط” و توسط یاسمین مشاری گفت: “طرح های علی اکبر سادنگی به عنوان یک مجموعه دیرینه ای که به مخاطب گسترش می یابد. لایه متناقض و مداوم تغییر نشان می دهد که آثار او را بازی می کند.
در ابتدای نمایشگاه ، آدم و اوا نماینده زوج پیچیده با همیشه حضور دیو در زمان اضطراری هستند ، اما در حین کار ، دیو یک زندانی وحشتناک را به یک عاشق ، یک پدر دوستانه با شر و غیره تبدیل می کند. این تصاویر متناقض استنباط مداوم شخصیت های اسطوره ای را به چالش می کشد و بر توانایی بازآفرینی آنها و قرار دادن آنها در یک زمینه جدید تأکید می کند. دوتایی مانند مشکلات و سیالیت ، حماسه وحشتناک و دوستانه و Grotsk بخشی جدایی ناپذیر از کار آنها است. این پارادوکس ها از طریق تغییرات رسمی تر ظاهر می شوند. برخی از هندسی و حسادت با مهربانی شاعرانه مورد توجه قرار گرفته اند تا نشان دهند که چگونه معنی راه های مختلف شکل می گیرد و ادراک تغییر می کند.
آثار سدگی همیشه از تاریخ هنر ایران الهام گرفته شده است. در طول وراثت نقاشان گذشته ، او با جسارت از رنگهای روشن در ترکیبات عمودی و چشم انداز استفاده می کند. مطابق با سنت نقاشی ایرانی ، هر اثر کامل مفصل است و هیچ گوشه ای از صفحه از حوزه مداوم قلم آن در امان نیست. یک بار دیگر ، مانند نقاشان ، با ادبیات و اسطوره های ایرانی در آثار خود سروکار دارد و آنها را با طنز خود بازسازی می کند.
در دنیای فانتزی یقین وجود ندارد. اسطوره ها توسط هر حرکت قلم آن بازسازی می شوند. عناصر مکرر در طرح های آنها ، درب برای تجربه درگیری ابهام و داستانهای بی پایان است. در این جهان ، هنرمند هم خالق و هم حال است. دیو کیست یا چیست؟ جواب بین خطوط است. “
علی اکبر سادنگی ، متولد تهران ، یکی از پرکارترین و موفق ترین نقاشان سورئالیسم و هنرمندان ایران و چهره ماندگار کشور است. سبک کار او نوعی سورئالیسم ایرانی است که بر اساس سبک نقاشی و قهوه سنتی است. او در نقاشی های خود از اسطوره ها و فرهنگ های ایرانی استفاده می کند. در بسیاری از آثار اولیه Sadeghi ، حضور یک یا چند جنگجو با پوشش رزمندگان باستان ایرانی قابل توجه است. برخی از این رزمندگان چهره خود را دارند. علاوه بر نقاشی ، وی همچنین در چندین زمینه هنری مانند طراحی فیلم ، گرافیک تبلیغاتی ، بسته بندی و تصویر سازی کار کرده است.
علی اکبر سادنگی یکی از اولین هنرمندان مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان و یکی از بنیانگذاران فیلم انیمیشن بود. وی پس از اتمام تحصیلات ، چندین نقاشی متحرک را به پیشنهاد مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان ساخت. اولین فیلم او “هفت شهر” یک سال از سال 2 بود. این هنرمند همچنین کتابهای زیادی را برای این مرکز به تصویر کشید. سادگی طی 5 سال گذشته به نقاشی های سورئال متوسل شد و در سال 2 ، پس از مدت طولانی ، آبرنگ از سر گرفت. آثار او از اسطوره ها و فرهنگ های ایرانی الهام گرفته شده است.
۲۴۴57