ترند های روز

راه اندازی عکس های سفر هاشمی رافسانجانی برای اولین بار در یک مستند

مراسم تحلیف مستند “بازیگران” با مشارکت سفیر سابق ایران در جمهوری آذربایجان و سینا حسینپور ، نویسنده و مدیر مستند در خانه افکار برگزار شد.

در ابتدای مراسم ، محسن پاکین ، آذین سابق ایرانی در جمهوری آذربایجان ، به دشواری ساخت چنین مستندی اشاره کرد و گفت: “دسترسی به یک سری مستندات ، به ویژه زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و آغاز استقلال جمهوری جمهوری عربستانیاجانا ، بسیار مشکل است و من این است که من این است که من از این موضوع مشکل دارند و من این است که این مجموعه از این مجموعه بسیار مشکل است. “

وی ادامه داد: بخش دوم این مستند ، کمک ایران به جمهوری آذربایجان ، بسیار مهم بود ، که فکر می کنم اخیراً بخش بسیار کمی از خدمات ایرانی به جمهوری آذربایجان را نشان داده است. خدمات ایران به مردم ناخچیوان در زمان هاشمی رافسانجانی.

سفیر پیشین ایران در آذربای تأکید کرد: دیدگاه سفیران ایران و همچنین آقای هاشمی رافسانجانی در این مستند وجود دارد ، اما نظرات رهبر عالی انقلاب نیز می تواند به این مستند اضافه شود. از آنجا که آنها نظرات مهمی را در مورد آذربایجان و نگورنو -کاراکار اعلام کردند.

پاکین گفت: “در بخشی از این مستند ، به نظر می رسد که برای کوتاه کردن کار از طریق یک سری موضوعات اولیه منتقل شده است ، در واقع برخی از موضوعات برای مخاطبان عمومی قابل درک نیست ، که باید در این فیلم توضیح داده شود.”

وی افزود: “رسانه های جمهوری جمهوری آذربایجان قطعاً به دنبال این هستند که قسمت هایی را که مضر هستند ، از بین ببرند و روایت خود را جایگزین کنند ؛ به خصوص بخشی از ناگرونو -کربوها باید پر جنب و جوش تر باشد تا از بهانه این رسانه ها جلوگیری شود.

در بخش دیگری از این نشست ، صالحفر ، وزارت امور خارجه ، در سخنرانی مختصر گفت: “این مستند یک کار نفیس بود و فکر می کنم وقت آن رسیده است که چنین اسنادی را در مورد اوضاع کردها داشته باشیم.” منطقه کردستان یکی از مناطقی است که مستند می شود زیرا آنها مردم این منطقه را نجات می دهند ، به خصوص در زمان داعش ، و مردم کردستان مدیون زندگی ایرانیان و شهید سولیمانی هستند.

رامین فرهودی ، یک متخصص در قفقاز ، در یک پاداش مختصر گفت: روشی که قدرت حیدر علیف در آذربایجان ، که به کمک ایران است ، باید در مستندات دیگری نشان داده شود. علاوه بر این ، اسناد تاریخی کمک های ایرانی به آذربایجان باید حتی بیشتر بیان شود. همچنین در تاریخ بین ارمنستان و آذربایجان ، نقش ایران نشان داده می شد.

در آخرین بخش این مراسم ، سینا حسینپور ، مدیر مستند کاست ، درباره مشکلات تهیه این مستند گفت: “ما با چندین موسسه و سازمان در مورد چگونگی ساخت این مستند مذاکره می کردیم ، اما متأسفانه هیچ یک از ما پشتیبانی کافی نداریم.” من باید از حمایت موسسه رسانه های شهری و آقای عباس زاده ، مدیر محترم موسسه ، برای حمایت از تولید این مستند تشکر و قدردانی کنم. باید بگویم که هر کاری که در حمایت از ایران به جمهوری آذربایجان و مقامات آذربایجان به ایران انجام شده است ، انجام شده است ، اما امکان انتقال مطابق با مستند “کاست ها” امکان پذیر نیست و سپس امکان انتشار آنها وجود دارد.

وی گفت: “نگرانی ما این بود كه قبل از جنگ دوم ناگورنو -كاركه ، به این موضوع بپردازیم ، اما به دلیل تجزیه و تحلیل نادرست هواداران ، ما تمام نشده بودیم و بسیاری از پرونده ها محرمانه مانده اند.” جنگ Nagorno -Kararakh این فرصت را به ما داد تا مهر مخفی بسیاری از پرونده ها را از بین ببریم.

در پایان اظهارات خود ، وی گفت: “بخش سوم مستند ما سقوط دارد ؛ ما می پذیریم ، زیرا با توجه به مخاطبان مستند که مردم جمهوری آذربایجان هستند ، مشکلات آنها مشخص است و ما نمی خواستیم با آن بیشتر مقابله کنیم.

شایان ذکر است این مستند پیشینه مردم و دولت ایران و جمهوری آذربایجان را نشان می دهد. البته اصل این مستند برای مردم جمهوری آذربایجان رخ داده است و در نسخه جداگانه ای از فارسی برای مخاطبان ایران تدوین شده است.

۵۷۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا