یک فرمانده زینتی آخرین تصاویر پس زمینه میدان والیاسر

پس از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران و پاسخ سرنوشت ساز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به این جنایات ، آخرین تصاویر پس زمینه میدان والیاسر آشکار شد.
“خوب است ، ما شبهای آنها را روی سر قرار می دهیم ، مانند عقاب های تیز که شب و روز برای آنها معنی ندارد.”
به گفته ایرنا ، این بخشی از آخرین سخنرانی جاوید آل -وسار حج احمد موتوسلیان در تعداد زیادی محمد رسو الله ، در پادگان زابدی ، در نزدیکی شهر دمشق و 7 روز قبل از اسارت است.
در سخنرانی ، فرمانده موتوسلیان گفت: “در حالی که افراد و کشورها با کفر” اسرائیل “می جنگند ، ما با آنها خواهیم بود. اکنون برادران سوری ما در این راستا هستیم و ما با آنها هستیم و با این برادران کار می کنیم و می جنگیم و معتقدیم که انقلاب اسلامی باید به جهان صادر شود.
ما با اسرائیل وارد جنگ خواهیم شد و عملیات خود را علیه آنها آغاز خواهیم کرد. همه با ما هستند ؛ به! همه با ما نیستند ، خداحافظ! ما با ایمان خود می جنگیم. جوندالله با ایمان خود می جنگد.
ما روز را در نزدیکی اسرائیل می آوریم و فکر خواهیم کرد که نگهبان به جای گلوله ، لوله سلاح ما را ترک نمی کند. که ما می توانیم شبهای خود را در ذهن آنها قرار دهیم. مانند عقاب تیز که شب و روز برای آنها معنی ندارد. و متحد کردن جهان برای نشان دادن هزاران نفر از اسیران صهیونیست ها که با ما در سلاح ایمان ما می جنگند ، نشان می دهد. “نه در هواپیما ، نه با موشک های سام و نه با مخزن ، نه با توپ ، نه با سلاح های مادی ما ، آتش ، خدا می خواهد.”
پس از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه تهران و چندین شهر این کشور ، چندین فرمانده نظامی ، دانشگاهی و مدنی به شهادت رسیدند. پس از این جنایت ، رهبر عالی انقلاب ، در پیامی به ملت بزرگ ایران ، گفت که “رژیم باید انتظار مجازات دشوار را داشته باشد” و صدها موشک بالستیک به سرزمین های اشغال شده در جمعه شب شلیک شد و قول صدگ به عنوان یک پاسخ محتاطانه راه اندازی شد.
59244