چگونه می توانیم فکر کنیم که کسی در مادر ما نام کاذب دارد؟

امیر دزاکام ، که سالها “رویاهای خلیج فارس” را سازماندهی کرده بود ، در مصاحبه ای با ایسنا گفت ، با تأکید بر لزوم توجه به هویت ملی و یکپارچگی ارضی کشور ما در آثار هنری: “ما باید نام” خلیج فارس “را تکرار کنیم تا ادعایی وجود نداشته باشد.
Dzhakam تأکید کرد: خلیج فارس بخشی از مادر کشور است. آیا این یک مادر نیست ، چگونه می توانیم فکر کنیم که کسی به مادر ما نام کاذب می دهد؟
این کارگردان تأکید کرد: “ما به انفجار فعالیت فرهنگی در این زمینه نیاز داریم.” برای تهیه انواع آثار هنری از جمله فیلم ها ، سریال ها ، تئاتر و موسیقی در مورد خلیج فارس و کشور ما باید بودجه خوبی ایجاد شود.
Dzhakam ادامه داد: “ما یک کار توانمند داریم که می تواند آثار هنری بر هویت و فرهنگ کشور شما ایجاد کند.” اکنون ما کارگردانانی داریم که می توانند یک سری از 2 بخش در مورد خلیج فارس و تاریخ و داستان های آن بسازند. بودجه کافی داشته باشید همچنین ؛ تمام این بودجه در سیستم عامل ها کار می کند و تجربه نشان داده است که همان بودجه برمی گردد. بنابراین ما مشکل مالی نداریم.
وی با انتقاد از جهل مدیران فرهنگی در حمایت از هویت و هویت کشور ما گفت: “مدیران و سیاستمداران ما باید بدانند که این کلمه با عزت و بازتولید است و باید کلمات موجود را ارزیابی کنند.” کلمه خلیج فارس بخشی از هویت ماست که باید از آنها ارزش قائل شویم.
کارگردان و معلم تئاتر گفت: مدیران فرهنگی ما باید جنگجو باشند. هنگامی که همسایگان ما سعی در ساختن مولوی ، ارتش و رودکی دارند ، مدیران ما باید برای حفظ این شخصیت ها ، که بخشی از هویت ملی ما هستند ، بجنگند. در سالن های بزرگ تئاتر ما ، کارهای خارجی روی صحنه می روند ، اما چرا هیچ بازی در سوهراواردی ، نظامی ، فردووی یا خلیج فارس وجود ندارد.
Dzhakam با اشاره به مخاطبان کار خوش آمدید به کار “رویاهای خلیج فارس” ، که در مرحله سال سازماندهی شده است ، افزود: “مخاطب دست را برای عمل می شکند. ما حتی بخشی از نمایش را در تنگه هورموز فیلمبرداری کردیم. همه جا.
وی ادامه داد: خلیج فارس ، جزایر هورتوز ، qeshm و غیره. هر یک از آنها تاریخ و داستان های باورنکردنی و دنیای بی پایان دارند. ما باید فعال باشیم و قبل از اینکه چنین اظهاراتی انجام شود ، باید روی هویت کشور خود کار کنیم تا این تکرارها چنین ادعاهایی را مجاز نکنند.
۲۴۴۲۴۵