ترند های روز

پیام وزیر ارشاد برای یک رویداد نمایشی

به گزارش خبرگزاری فارسیرو، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان پیامی صادر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، در پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان آمده است: فرهنگ و هنر ایرانی بر پایه بنیاد است. در بلندمدت اخلاق و ارزش‌های انسانی». و از آغاز تا پایان زندگی در مبارزه برای سازگاری با فطرت پاک انسان منعکس می شود. برای نهادینه کردن این بینش و تعمیق این باور، چه زمینه و بستری مناسبتر و آشناتر از طبیعت پاک و با طراوت دوران کودکی و نوجوانی می دانیم؟

با این شایستگی، چه خوب است که ذی نفعان فرهنگ ایرانی و دارندگان آیینه هنرمندان آن، اهتمام داشته باشند که «تئاتر کودک و نوجوان» عمق و حساسیت این عرصه و قداست جهانی بی بدیل کودکی و عاشق را درک کند. حریم خانواده و دنیایی را در چشم انداز خود تصور کنید که مظهر آنچه امروز کاشته ایم خواهد بود.
بدون شک مولفه های گرانبهایی مانند آگاهی، کرامت، اعتماد به نفس و توانایی در پیمودن این مسیر منجر به دستیابی به مشارکت اجتماعی و رشد کودکان و نوجوانان ما خواهد شد و چه بهتر و ماندگارتر همه چیز را خواهند یافت. این از مجرای هنر نمایشی که در عین سادگی در زبان و بیان است. عمیق ترین مفاهیم را به قلب و چشم آنها می دهد.
برگزاری «بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان» در منطقه تاریخی و فرهنگی همدان، بی‌تردید نشانه‌ی نویدبخش توجه به اهمیت ارتباط با کودکان و نوجوانان و ارائه آثاری است که دارای بینش، نگرشی استوار و پایدار باشد. شخصیت و نقش اساسی در وعده های سازنده خود دارند.
با تشکر از دست اندرکاران این رویداد فرهنگی، آرزوی سربلندی و توانایی روزافزون همه حاضران را دارم و صمیمانه از زحمات برگزارکنندگان این رویداد قدردانی می کنم.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان به دبیری امیر مشهدی عباس به همت اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران ۲۷-۱۱ آبان ماه ۱۳۰۳ با شعار «تئاتر گفت‌وگو بدون مرز» و با هدف «تقویت همدلی و رفاقت» در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود. رشد و آگاهی و اعتماد به نفس کودکان ایرانی در مسیر هنرهای نمایشی.

«واقعیت بخشیدن به مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و ارتباط بین نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت با ایجاد زمینه برای فعالان». مشارکت کودکان و نوجوانان ایران در تولید آثار نمایشی به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و تاثیرگذار جامعه بخشی دیگر از اهداف بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.

۲۴۴۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا