ترند های روز

وقتی منافع ملی نیستند.

من نمی دانم که آیا ما این تحول را می پذیریم ، آیا می توانیم بگوییم که این به دلیل “منافع واقعاً ملی” بوده است و از زمینه دیگری آمده است؟ ممکن است رفتن به هانس مورگتا و تعریف آن از منافع ملی بد نباشد. با تأکید بر بحث در مورد قدرت به عنوان جوهر سیاست ، در نظر می گیرد که منافع ملی دوگانه (امنیت ملی “فرصت های در حال افزایش است ، تهدیدات را کاهش می دهد.” به نظر می رسد رفتار و تحلیل مواضع سیاست های خاورمیانه تعریفی است: ” فرصت و افزایش فرصت. “نیروهای نظامی یک کشور.

دوم ، نگاه دیگر: “چه زمانی این تعریف بیشتر و البته عمیق تر است؟” به نظر می رسد وقتی ما به عنوان یک تسبیح ، در علم سیاست و روابط بین الملل رابطه داریم. روابط بین الملل و سیاست بین المللی یا تقاطع سیاست خارجی کشورها هرگز انتزاعی تلقی نمی شود.

تبدیل خاورمیانه به ارتباط خاورمیانه از همین عقیده پدید آمده است. دقیقاً همین همین پیوند در کشور ما: “ارتباط چندانی با Aristotelica Four Aren East ؛ Communication”.

سوم) در کشور ما ، تعاریف آشکار نباید به چالش کشیده شود. منافع واقعاً ملی صرفاً از زمینه ارتباطات و با تأکید بر افزایش فرصت ارائه می شود. اما اگر “واقعیت” به گونه ای درک شود که با درک عملکرد فرصت ها ، ابتدا ایجاد می شود و سپس افزایش می یابد.

ما واقعیت گفتیم. هیچ کشوری صرفاً به اهداف ایده آل گرایانه علاقه ای ندارد. زیرا امکان پذیر نیست. این درس یک واقعیت برای سیاستمداران است ، اما واقعیت به شکلی دیده می شود که می تواند در عقاید بومی ، فرهنگی و ملی در نظر گرفته شود ، که حداقل در آسیا ژاپن به خوبی انجام داده است. این یک هنر است ، البته.

سرانجام) چرا علم ارتباطات ، رسانه ها و روزنامه نگاری هنوز اولین کلمه را با وب سایت و دنیای روباتیک می گویند؟

زیرا هنوز “فرصت طلب” است. ایجاد شرایط رقابتی ؛ مزایای اضافی یک کشور به حوزه روابط بین الملل و بوستان می رسد و سرانجام دست دیپلماسی را در جدول مذاکره می گذارد. این و بیشتر و بیشتر به دلیل جنبه ارتباطات است. البته ، هر وقت “واقعیت” جدی گرفته می شود و “چرخش” با قطبیت منافع ملی و البته با دیدگاه ملی “چرخش” است. چرخش که سرانجام ما را ضرب و شتم می کند و ما را به جای چرخش سیاست ها ، ما را در زمینه رقابت نگه می دارد تا رقابت را از بین ببرد. درک واقعیت ترامپ و اروپا امروز پر از فرصت ها و چالش ها می تواند در این زمینه مورد تجزیه و تحلیل و ارزیابی قرار گیرد. اگر خاورمیانه در حال تبدیل شدن به یک ارتباط خاورمیانه باشد ، برای این دیدگاه است. سرمایه گذاری کشورهای همسایه در جنوب ایران ، در زمینه هوش مصنوعی ، به واقعیت آینده و خاورمیانه می پردازد و متولد می شود. حال ، آنها چقدر فرصت طلب خواهند بود؟ البته فقط تا 2 فرصت وجود دارد.

منبع: روزنامه Etemad

۵۷۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا