همه پرسی مدیر تصویری برگزار شد. تأکید بر تقویت خانواده هنرهای تجسمی

مدیر جدید مدیر جدید هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی در روز سه شنبه 2 مه با حضور نادار رضای ، معاون وزیر هنر و هدایت اسلامی ، کارگردانان و سرپرستان مدیر کل هنرهای نمایش ، دفتر موسیقی ، برنامه ریزی هنری و دفتر آموزش هنر برگزار شد.
به گفته وزارت روابط عمومی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، نادار رضای ، معاون وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، از تلاشهای سعید فله دور ، که پیش از آن در آیین مهدیزاده بود ، قدردانی کرد و مسئولیت هماهنگی و انجام امور اداری را بر عهده داشت. ما در اواخر سال گذشته جشنواره های زیادی داشتیم و طبیعتاً در همان فضای محدود ، سعی کردیم تا حد ممکن مردم را همراهی کنیم. خوشبختانه ، بسیاری از اشراف ، به ویژه دوستانی که در این جمع حضور دارند ، برای جشن گرفتن جشنواره کمک و زحمت می کشند. al -hhamdallah وقایع خوب بود و مسیر موفق شد. من امیدوارم که هنرمندان این جمعیت ، نمایندگان انواع مختلف هنر ، به ویژه انجمن های هنرهای تجسمی و مدیران مؤسسات مرتبط در این دوره ، بتوانند بیش از هر زمان دیگری بحث ، تعامل و همکاری کنند.
من از همراهی همه انجمن های هنرهای تجسمی در ماه های اخیر قدردانی کردم: در این دوره ، من تحت تأثیر عقاید وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی و اعتقادات شخصی خود و همچنین با توجه به تجربیات جهانی قرار گرفته ام که باید بیش از هر زمان دیگری به کار اعتماد کنیم. به
رضای گفت: “در این ساختار رسمی ، ما در نیمه دوم سال که در دولت چهاردهم فعالیت داشته است ، به اولویت اول وزارت فرهنگ خواهیم رسید.” به نظر من این چیزی بسیار خوب و برکت است. من امیدوارم که ما همچنین بتوانیم از نظرات و نگرانی های دکتر صالبی پشتیبانی کنیم و با وجود همه مشکلات این مسیر ، اقدامات موثری را انجام خواهیم داد.
وی گفت: نکته دوم ، به نظر من ، مسئله “اقتصاد هنری” است که یکی از نگرانی های وزیر فرهنگ ، سرور و مدیر تصویری است. حتی در مکالمات من با آقای مهدی زاده ، ما در هنر امروز با این نیاز رفتار کرده ایم. خوشبختانه ظرفیت های زیادی در زمینه هنرهای تجسمی وجود دارد که برخی از آنها در جهت درست قرار دارند.
معاون وزیر هنر وزارت فرهنگ گفت: “من فکر می کنم آقای مهدیزاد در عنوان اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ ، همراه با شما ، اشراف من و همکاران در گروه هنرهای تجسمی ، می تواند اقدامات مؤثر با استفاده از تجربیات و ایده های متخصصان و حامیان را در این زمینه انجام دهد. حامیان
وی گفت: “ما می توانیم با شناسایی شرکت های هوشمند که از اهمیت فرهنگ و هنر آگاه هستند ، از این ظرفیت استفاده کنیم.” اگر حتی آنها را از 5 شرکت حتی متقاعد کنیم که سرمایه گذاری در این زمینه نه تنها یک تبلیغات موثر و اقدامات برند بلکه بخشی از مسئولیت اجتماعی آنها باشد ، می توانیم به یک تعهد چندگانه به دفتر فعلی هنرهای تجسمی دست یابیم. در راه ، من ادامه می دهم و از همه همکاری همه دوستان استقبال می کنم.
رضای همچنین توضیح داد: بخش مهمی که فکر می کنم مهم است و می تواند به عنوان دارنده فعالیت ها در نظر گرفته شود ، مشکل سودآوری نسل جوان و هنرمندان زن است. نه به این دلیل که بنده من به عنوان یک زن برای من مهم است ، بلکه به این دلیل است که ما در بعضی از مناطق به تأخیر افتادیم. ما از این قابلیت ها استفاده نکرده ایم و صدای بیانی هنرمندان زن را نشنیده ایم. این ظرفیت در زمینه هنرهای تجسمی بسیار بالا است ، بنابراین بیش از 5 ٪ از هنرمندان در زمینه هنر اکنون زنان تحصیل کرده و تحصیل کرده هستند و اگر از این ظرفیت استفاده کنیم و اقدامات مناسب را انجام دهیم ، همه ما سود خواهیم برد.
در بخش های بعدی ، وی بر موضوعاتی مانند بازگرداندن هنرمندان ، تعامل بیشتر و ترمیم روابط بین معاونان و هنرمندان ، استفاده صحیح از ارتباطات و شبکه سرمایه اجتماعی ، نقش مؤثر اتحادیه ها در توسعه فعالیت های هنری و تأکید دولت بر گسترش وحدت ها و عدالت فرهنگی و مقررات تأکید کرد.
معاون وزیر فرهنگ گفت: تجربه آقای مهدیزاده در زمینه صنایع خلاق با شبکه های این زمینه آشنا است و ارتباطات گسترده ای دارد. همراه با اینها ، اخلاق خوب ، فراوانی ، فروتنی و در عین حال در محل کار مصمم و جدی است. بنابراین من امیدوارم که حضور آیدین مهداده به همراه همکاران گروه هنرهای تجسمی می تواند به پیشبرد اهداف این زمینه کمک کند. ما باید از شبکه دانش و ارتباطی شما ، به ویژه در زمینه اقتصاد هنری بهره مند شویم.
سعید فالفار ، مسئول هماهنگی موضوعات در گروه هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ قبل از حضور آیین مهدزاده ، از ارتباط معاون امور هنری قدردانی کرد.
آیان مهدیزاده ، مدیر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، در بخش دیگری از این مراسم ، ضمن قدردانی از حضور هنری و کارگردانان حاضر در این جلسه ، گفت: “تقویت مفهوم” خانواده هنرهای تجسمی مهم است. “
مدیر هنرهای تجسمی گفت: “خوشبختانه برای من ، این جلسه می تواند نمونه خوبی از کاهش مسافت باشد.” ما دیگر آنها را در هر دو طرف میز نمی بینیم ، بلکه در کنار هم نشسته ایم. این یک دستاورد بزرگ است که در این دوره به موضوعات هنری وزارت فرهنگ دست یافته است و امیدوارم این ادامه یابد. هدف ما ایستادن در وسط و کاهش سوراخ ها است. این امر به همکاری دو راه نیاز دارد و ما کمک شما را گسترش داده ایم. به این ترتیب ابزاری که من برای دستیابی به این اهداف تعریف کرده ام ، مشاوره است. با شانس ، با مشاوره ، به ویژه با اتحادیه ها ، می توانیم این مسیر را دنبال کنیم.
بهرام کالنیا رئیس انجمن طراحان گرافیک ، علی گنجی ، عضو شورای عالی کالبوگرافی ایران ، حسین محسنی ، به نمایندگی از انجمن گالری ایران ، مدیر انجمن هنر سرامیک ایران ، ناجلا مهدوی از ایران از ایران از ایران از ایران از ایران از ایران ساژاری مهدی اسماعیلی ، مدیر دفتر برنامه ریزی و آموزش هنر ، ابراهیم کمالی ، مدیر هنرهای تجسمی شهرداری تهران ، سازمان فرهنگی و هنری ، شاهاب شکیبا ، مدیر مرکز انقلابی هنرهای اسلامی ، رئیس امنیت انستیته فرهنگ فرهنگ فرهنگ و فرهنگ ، فرهنگ فرهنگ و فرهنگ ، فرهنگ وزارتخانه در مدیر کل جدید گروه هنرهای تجسمی.
۲۴۴۵۷