نادره رضای: لازم است که سند موسیقی تسریع و مرور کنید
جلسه اول سند موسیقی ملی با مشارکت ناد رضای (معاون وزیر راهنما) ، محمد حسین ایمانی خوشخو (دبیر شورای هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس پارک ملی فرهنگی فرهنگی از علوم و فن آوری های فرهنگی) ، محسن صفائیفارد (مدیر موسیقی و سرود ایریب) ، احمد رمزی (رئیس مرکز موسیقی گروه هنر انقلاب اسلامی) ، Hojjatoleslam Fallahzadeh (نماینده دفتر تبلیغات اسلامی QO QO (مدیر خانه موسیقی ایران) و … شد.
در ابتدای جلسه ، محمد حسین ایمانی ، خوشخو ، توضیحات مفصلی در مورد روند تاریخی سند ملی این کشور در سالهای اخیر ارائه داد: آنچه در تدوین سند موسیقی ملی در نظر گرفته می شود ، حداکثر توجه به مشکلات و مشکلات است و مباحث مرتبط برای زمینه موسیقی
وی افزود: “اکنون ، از طریق تأیید سند موسیقی ملی ، ما باید گامی را در شیوه ای که می توانیم دوباره بررسی کنیم و مجدداً یک سند صعودی مهم را که توسط مدیر اصلی کشور امضا شده است ، بررسی کنیم و فضایی را با کمک و روشنفکرانه فراهم کنیم هنرمندان و فعالان هنرمندان در زمینه موسیقی. ” برای دیدن آن مسیری که می تواند هم محتوای سند و هم مضرات و ناراحتی های آینده مورد نظر را به خود جلب کند. به این ترتیب ، به عنوان دبیر شورای هنری شورای عالی انقلاب فرهنگی ، که من در جزئیات این سند هستم ، من آماده هستم که دوباره سند موسیقی ملی را دوباره بررسی کنم ، که در جلسات بعدی با فعالان در این جلسه ادامه خواهد یافت میدان
نادره رضه ، ضمن قدردانی از همه متخصصان ، هنرمندان و اعضای حقوقی چندین مجموعه موسیقی که اقدامات موثری برای نوشتن سند موسیقی ملی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی برای دریافت نظرات ، پیشنهادات ، انتقادات و اصلاحات انجام داده است. و این سند ملی را بررسی کنید.
بخش فرعی Amahri اظهار داشت: آنچه لازم است تسریع در بررسی ، اصلاح و بررسی سند موسیقی ملی به عنوان یک سند صعودی از موسیقی در کشور است که باید با جشن گرفتن جلسات مختلف و حل مشکلات موجود که هنرمندان و فعالان این زمینه به کار گرفته می شوند این زمینه ممکن است شرایط بهتر ، مطلوب تر و مؤثرتری را برای انجام فعالیت های موسیقی خود تحت این سند تجربه کند. این موضوع اولین جلسه بررسی برای آنچه ذکر شد خواهد بود و امیدوارم که منجر به دستاوردهای خوب در زمینه موسیقی شود.
به گفته ایسنا ، عدم توجه به نیازهای دنیای دیجیتال ، ابهام در برخی تعاریف و مفاهیم در سند موسیقی ، دعوت به متخصصان و کارشناسان و فعالان چندین حوزه موسیقی برای مرور سند ، تعریف دقیقی از اصلاحات کلیدی در سند ، ارائه شاخص های واضح برای عملیاتی شدن. هویت فرهنگی ایران از طریق مسیر موسیقی.
ایجاد کمیته های تخصصی و برگزاری جلسات مشاوره منظم ، ایجاد مراکز تحقیقاتی برای تحقیقات در زمینه سند موسیقی ، توجه به اکوسیستم موسیقی این کشور ، انجام نظرسنجی های علمی برای شناسایی سلیقه های مختلف ، تدوین برنامه های پشتیبانی ، تعریف “اهداف” تا کوتاه مدت “، متوسط” و “بلند مدت” در رویکردهای اجرایی و عملیاتی سند موسیقی ملی ، نظارت مداوم و گزارش های دوره ای در مورد پیشرفت اجرای سند ، ارائه دقیق تر تعاریف کلیدی و تعاریف مستندات در فقه و چارچوب مفهومی ، مفهومی ، مفهومی ، نقشه راه استراتژیک ، مطالعه و تجزیه و تحلیل وضعیت فعلی ، همراه با تعریف اهداف و مأموریت ها در فرآیند نوشتن ، توصیه می کند که حضور کارشناسان فناوری در سند موسیقی ملی یکی دیگر از موضوعات دیگر مورد بحث است در جلسه اول سند موسیقی این کشور.
۲۴۴