میهن نقطه به اشتراک گذاری همه ایرانیان است

در تاریخ 10 ژوئیه ، ابراهیم هادی ، مدیر خانه کتاب ها و ادبیات ایران ، و Gholamreza Tarimi ، معاون مدیر شعر و ادبیات این مؤسسه ، از Khosrow Babakhani بازدید و بازدید کردند.
کاغذ قلم در تقویت
اولین جلسه با خوسرو بابخانی برگزار شد. ابراهیم هادی با اشاره به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی در ایران ، جنگ را عاملی در ظاهر ایرانیان ، نخبگان و سرمایه فرهنگی کشور توصیف کرد و گفت: “کتاب و ادبیات ایران باید یک مکان ملاقات برای جمعیت باشد.” با کمک شما و سایر دوستان ، باید مردم هر فکر ، عقیده و سلیقه را جمع کنیم تا آنها بتوانند از توانایی این موسسه استفاده کنند.
وی ادامه داد: در طول جنگ 6 روزه ، دوستی ایرانی و دوستی ایرانی از هر قشر ، سن و فرهنگ آشکارتر شده است. همدلی مثال زدنی در بین مردم شکل گرفته است ، بنابراین افرادی مانند شما مجدداً نوشته می شوند و روایت می شوند تا تأثیر مثبتی بر سطح جامعه مشاهده کنند ، اما برای کاهش وحشت که این حملات ناجوانمردانه دنبال می شود ، کاهش می یابد.
مدیر خانه کتاب و ادبیات ایران ، خارا و وطن را به عنوان دیدگاه ملت ایران توصیف کرد و افزود: “ما باید از این حد محافظت کنیم و همدلی ، شعر ، داستان ، رمان و غیره را اضافه کنیم.” بدون شما ، بزرگان تاریخ نوشته نمی شوند و اکنون گذشته باید به آینده مرتبط و مرتبط باشد. ما همچنین وظیفه داریم تنوع افکار و جریان های فکری در کشور را تحمل و تحمل کنیم تا ایران با همدلی ادامه یابد.
اجماع ملی این روزها همبستگی انقلاب را یادآوری می کند
پس از این جلسه ، Khosrow Babakhani ، گرچه پشیمان شد که مسئولیت تمام سالهای نوشتن خود را بر عهده نداشته است ، از توجه مقامات مجلس نمایندگان و ادبیات ایران قدردانی کرد و گفت: “من نوعی همبستگی و همبستگی بین افراد را در سالهای 1 و 2 دیدم.
این کودک نوجوان گفت که او همچنین در جنگ ایران -عراق حضور داشت: در جنگ تحمیل شده ، دشمن روشن بود ، تیم و میدان نبرد. اما این یک جنگ بسیار ناجوانمردانه بود که حتی به آژیر و خطر نمی داد.
در پایان جلسه ، بابخانی گفت: “اکنون بین خود مردم و بین مردم و سیستم اجماع وجود دارد و ما نباید این فرصت را از دست بدهیم ؛ این فرصت را باید در نظر گرفت و هنگام استفاده صحیح از آن ، کار ماندگار در قالب کتاب ایجاد می کند.
نقش فرهنگ در بازسازی پس از جنگ
پس از آن ، مدیر خانه کتاب و ادبیات ایران با محمد رضا گودارزی دیدار کرد. هیویه ابتدا به همبستگی اجتماعی جامعه ایران پس از جنگ ایران اشاره کرد و ادامه داد: تحت این شرایط ، برای حفظ همبستگی اجتماعی و اجماع ملی ، ما به قلم ، فکر و چشم انداز نویسندگانی مانند شما نیاز داریم. این سرزمین متعلق به همه مردم ایران است و همه باید از ظرفیت ها و امکانات خود بهره مند شوند. در طول تاریخ ، ایران بسیاری از غارتگران و حمله ها را پشت سر گذاشته است و به دلیل این ثبات در قلم بزرگان خود.
وی گفت: این خانه شاخص اصلی همبستگی بین ایرانیان است و هر شخص در تلاش است تا آن را حفظ کند ، و افزود: Dimécimo با یک رویکرد اجماع ملی به وجود آمده است تا کل مردم ایران بتوانند آن را توسعه دهند. روزی که ایران در جنگ با اسرائیل درگیر شد ، اگرچه مردم هنوز در روزهای دشوار بودند و برخی هنوز به خانه های خود بازنگشتند ، اما منجر به اجماع بیشتر ، همدلی و همبستگی با مردم و مردم با حاکمیت شده است ، و این پایتخت سهم است که باید حفظ و پیوسته باشد و این مسیر پیروزی با دشمن ماست. بنابراین ، نوشتن جنگ و همدلی و سایر موضوعات مشابه برای کمک به همدلی لازم است.
ابراهیم شنوایی در پایان اظهارات خود گفت: “کار ماندگار نویسندگان از طریق کلمه و کتاب بسیار فراتر از گفتمان متقابل است و می تواند در این فضای نابرابر که غرب ما را تحمیل کرده است ، نقش اساسی داشته باشد.”
242243