من برای کمک به تلویزیون پیامی ارسال کرده ام ، اما هنوز هیچ پاسخی دریافت نکرده ام.

مسلمان با توجه به نیاز به مدیریت بحران با استفاده از توانایی های هنری و روانی برای کاهش آسیب روانی ، به ویژه در کودکان و تزریق آرامش در جامعه ، تأکید کرد.
محمد موملی ، مدیر و بازیگر در زمینه کودکان ، در مورد نقش هنرمندان در طول جنگ و چگونگی کمک به مردم ، به ویژه در زمینه کودکان گفت: در این شرایط ، همه دوست دارند به هموطن خود کمک کنند. این یک دوره خاص است و همه باید برای کشور خود هر کاری انجام دهند. البته اگر این همدلی قبلاً قوی تر بود ، هنرمندان می توانستند تأثیر مثبتی بر آموزش ملی ، اطلاعات و انسجام داشته باشند. با این حال ، هنرمندان نشان داده اند که در حال کار هستند و توسط مردم از بین می روند. امیدوارم این همبستگی بین هنرمندان ، رسانه ها و سایر نهادها تقویت شود. زیرا این دارایی هایی هستند که می توانند در آن زمان به کشور کمک کنند.
این مجری گفت که هنرمندان امروز می توانند تأثیر عمیقی بر سلامت روانی خانواده ها ، احساس امنیت و آینده کودکان داشته باشند. آنها نیاز به تولید محتوا برای آنها دارند. همه شبکه ها نباید به سادگی اخبار باشند. آنها می توانند بر آموزش ، روانشناسی ، مدیریت بحران و امید تمرکز کنند. امیدوارم مدیران به این درک برسند.
مسلمان تأکید کرد: “ما به همه هنرمندان ، از موسیقی دانان و بازیگران گرفته تا سایر اتحادیه ها نیاز داریم تا در سعادت و امید وارد جامعه شوند.” من شخصاً برای برخی از مدیران شبکه پیامی ارسال کردم و در نشریات خود اعلام کردم که می توانم هر کاری انجام دهم ، اما تاکنون هیچ پاسخی دریافت نکرده ام. امیدوارم اهمیت این موضوع را دریابم ؛ در صورت عدم درمان امروز ، صدمات ذهنی فردا جبران ناپذیر خواهد بود.
وی با اشاره به نقش سمعی و بصری به عنوان رسانه های ملی ، وی تأکید کرد که سمعی و بصری باید از هنرمندان ، روانشناسان و دانشگاهیان برای تولید برنامه های آرامش بخش استفاده کند و پیشنهاد کرد: “تلویزیون باید از خبرهای اضطراب جلوگیری کند ؛ زیرا انتقال منفی اخبار منفی استرس را تشدید می کند.
وی همچنین استفاده از پرونده های غنی ، از جمله سری ، برنامه های شاد و آموزشی ، به ویژه برای کودکان ، را برای ایجاد یک فضای امن در نظر گرفت.
مسلی همچنین در پیشنهادات خود به تلویزیون ، دعوت از متخصصان و حضور روانشناسان و جامعه شناسان برای ارائه راه حل های عملی برای عموم و مدیریت اضطراب توصیه کرد.
مجری تأکید کرد که تلویزیون باید از مشارکت همه ورزشکاران در هنرمندان بهره مند شود ، با تأکید بر اینکه همه باید برای نشان دادن زندگی فعلی خود تلاش کنند ، مانند انتقال مسابقات ورزشی که نمادی از عادی سازی است.
مسلمان گفت: “همه شبکه ها باید هماهنگ عمل کنند و وظایف را تقسیم کنند.” همه شبکه ها نباید مبتنی بر جنگ باشند. در حال حاضر برخی از شبکه ها امید به انتقال برنامه های منظم مانند فوتبال دارند ، اما سایر شبکه ها روی اخبار منفی تمرکز می کنند.
این هنرمند در پایان گفت: “اینجا زمان ایستادن در پای کشور است.” مدیران باید از ظرفیت هوشمندانه استفاده کنند. اگر امروز تصمیم درستی بگیریم ، با تولید محتوای امیدوارکننده و آموزشی ، می توانیم خانواده های فضای مجازی و شایعات را نجات دهیم ، و این جایی است که مدیریت بحران معقول است.
242243