ترند های روز

ماجرای دگرگونی «لات» معروف تهران که جان 500 محکوم به اعدام را نجات داد + عکس

به گزارش خبرگزاری فارسیرو، احسان محمدی نویسنده و فعال رسانه ای که این مراسم را بر عهده داشت با اشاره به ویژگی های فردی موضوع اصلی کتاب به حاضران گفت: این مراسم صرفا ارائه یک کتاب نیست، بلکه تنها معرفی کتاب نیست. برای احترام به مردی که به دیگران کمک کرد او جان و آبروی خود را داده و از سرمایه شخصی خود برای ارائه تصویری متفاوت استفاده کرده است.
و افزود: این کتاب خشونت را محکوم می کند و از بشریت محافظت می کند، خشونت را ترویج نمی کند. اینکه باب توبه باز است و انسان هر لحظه می تواند برگردد و کارهای بزرگ انجام دهد.
محمدی با تاکید بر اینکه کتاب نویسنده حادثه روایت افرادی است که بخش بزرگی از جامعه آنها را تا زمانی که صدمه نبینند دیده یا انکار نمی کنند، تاکید کرد: در این میان این افراد زندگی می کنند و کارهای بزرگی انجام می دهند. زندگی می کند. زندگی می کند. خشم رسانه ها، جامعه دانشگاهیان و فرهیختگان نادیده گرفتن بخش بزرگی از جامعه است که حق رای دارند، تصمیم می گیرند و نفس می کشند و در خیابان ها حضور دارند.

محمدی در پایان گفت: کتاب واقعه جو بین لات و شرور با لوطی، قلندر و جوانمرد مرز کشیده است. به ویژه افرادی که شهر و محله را برای اکثریت مردم به ویژه افراد فرودست و ضعیف‌تر به مکان امن‌تری برای زندگی تبدیل می‌کنند، چنین شخصیت‌هایی نقش اجتماعی دارند و هر چه ساختارهای دولتی و قانون بیشتر تعیین کنند. نقش. برای این افراد هر چه این محله ها کمتر در معرض آسیب های اجتماعی قرار گیرند.

مجری جلسه سپس با مزدک علی نظری به گفتگو پرداخت. نویسنده کتاب به بیان چالش‌هایی که نویسنده در پرداختن به این موضوع با آن روبه‌رو است، پرداخته و بررسی این موضوع را در بستر جامعه برشمرد.
علی نظری از دلایل انتخاب امین فرزانه گفت و اهمیت انتخاب این موضوع را در تحول بزرگی که در زندگی وی رخ داد، دانست.
وی تاکید کرد: امین فرزانه که روزگاری به نام لاتی معروف بود، امروز دست به کار خیر شده و تاکنون رضایت حدود پانصد زندانی محکوم به اعدام را گرفته و آنها را از مرگ حتمی نجات داده است.

روایتی از زندگی گروه قدیمی و معروف تهران.

از دیگر سخنرانان این مراسم مهدی افشارنیک نویسنده رمان «گود» بود که به زندگی مردم جنوب شهر می پردازد.
این داستان نویس و روزنامه نگار در ابتدای سخنان خود گفت: متأسفانه نگارش تاریخ اجتماعی در ایران، مسئله پهلوی را جدی نگرفته است. در تحلیل این گونه ها به عنوان «لومپن پرولتاریا»، همواره گروهی زائد و حاشیه ای تلقی شده و همواره به عنوان یکی از موانع رشد و توسعه اجتماعی توصیف شده اند، در حالی که یکی از مهم ترین طیف سرمایه داران اجتماعی بوده و هستند. قلدر و شیطنت چهره اصلی این طیف نیست. چهره ای ایجاد کرده که سینما و گاهی ادبیات دوست دارد این موضوع را نشان دهد تا فروش بیشتری داشته باشد.

افشارنیک که رمان «گود» او شخصیت‌های قوی و قهرمانی دارد، در تشریح این کتاب گفت: باید این کتاب را بخوانید تا تصویری دقیق‌تر و بدون وسایل حاوی تمجید و تمجید از این طیف به دست آورید. شاید بتوان امین فرزانه را یکی از شخصیت های قهرمان پس از انقلاب دانست که باید بیشتر مورد تحلیل قرار گیرد.
افشارنیک افزود: مهمترین طیفی که سرمایه اجتماعی را در لایه های متوسط ​​و پایین جامعه شکل می دهد و به عنوان پایه نهادهایی مانند خانواده و دولت ایفای نقش می کند سازوکار لوطی منشی و پهلوانی است. همین امین آقا فرزانه 400 اعدام شده و جان داده است. باید این طیف را دقیق‌تر بررسی کرد و با دیدی علمی و فارغ از سیاست و ایدئولوژی به آن نگاه کرد.

روایتی از زندگی گروه قدیمی و معروف تهران.

در ادامه این مراسم سید رضا خرمدره جمعی از مدیران محلی و مردم را دعوت کرد تا چند جمله از خاطرات خود از زندگی و اقدامات امین فرزانه بیان کنند.
جشن امضای کتاب با حضور امین فرزانه و مزدک علی نظری پایان این مراسم بود.

روایتی از زندگی گروه قدیمی و معروف تهران.

روایتی از زندگی گروه قدیمی و معروف تهران.

روایتی از زندگی گروه قدیمی و معروف تهران.

۵۷۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا